Da li ga je Ronaldo tražio?

Juve želi još jednu zvezdu Reala! Juventus nije završio posao sa Real Madridom dovođenjem Kristijana Ronalda, želi još jednu zvezdu "kraljevskog" kluba.  Juve nije završio kupovinu u Madridu! Italijanski mediji prenose da bi posle Kristijana Ronalda još jedan igrač Reala mogao ovog leta da se preseli u Torino.

Fudbal 12.07.2018 | 13:00
Da li ga je Ronaldo tražio?
Kako prenose italijanski mediji, "Stara dama" je zainteresovana i za sjajnog levog beka Marsela.

Brazilac je nedavno napunio 30 godina, a pošto sa Realom ima ugovor do juna 2022, neće biti jeftin.

Nema sumnje da veliku ulogu u ovoj priči igra upravo Ronaldo, koji je odličan prijatelj sa Marselom.

Juve razmatra univerzalnog levog spoljneg u slučaju da proda Aleksa Sandra, za koga su zainteresovani PSŽ, Čelsi, Mančester junajted i Siti.

Juventus je u utorak dogovorio sa Realom kupovinu Ronalda za 112 miliona evra (100 ide Realu), što je najveći transfer u istoriji italijanskog fudbala.

Juventus je obavio transfer o kome će se još dugo pričati, pošto je u svoje redove doveo Kristijana Ronalda.

Crno-beli iz Torina zadovoljno trljaju ruke, ali njihova "glad" nije utoljena iako su dovelizvanično najboljeg igrača sveta.

Italijanski mediji prenose da Juventus nije završio kupovinu u Madridu, jer su se osim Portugalca nameračili na još jednog igrača Reala.

Reč je o Marselu!

Iako su svesni da Brazilac ima ugovor sa šampionom Evrope do 2022. godine, ne odustaju od ideje, ali i ne žale para da ga upare sa Ronaldom u Italiji.

Juventus još nije zvanično poslao ponudu Real Madridu, jer za angažovanje Brazilca ipak moraju da srede stvari u svojim redovima.

Pokušaće da ga dovedu samo ako uspeju da prodaju Aleksa Sandra, koji se nalazi na meti nekoliko velikih klubova poput Pari sen Žermena, Mančester junajteda, Čelsija, Mančester sitija...

Upravo bi Ronaldo trebalo da bude "ključni čovek" u tom transferu, jer je sa Brazilcem u sjajnim odnosima.

Ono što Juveu ide na ruku je činjenica da je Marselo izrazio želju da napusti Real i promeni sredinu, nakon što je u Madridu poslednjih 11 godina.

On je na Santjago Bernabeu stigao 2007. godine iz Fluminensea, upisao je 320 nastupa i sa Realom je osvojio 20 trofeja, uključujući i četiri pehara Lige šampiona, kao i isti broj titula prvaka Španije.
 
Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar