Јуве већ вратио 40 одсто пара уложених у Роналда!

Ругани на путу за Лондон! Саријева жеља је испуњена. . .

Фудбал 12.07.2018 | 10:00
Јуве већ вратио 40 одсто пара уложених у Роналда!
Док навијачи Јувентуса нестрпљиво ишчекују фотографију Кристијана Роналда у дресу са бројем седам, управа шампиона Италије паралелно ради и на ослобађању буџетских средстава за овај трансфер. А један од начина је продаја Данијелеа Руганија, за коју италијански Медијасет тврди да је завршена ствар, односно да је репрезентативац Италије нови члан лондонског Челсија. А на Стамфорд Бриџ долази по жељи Маурисија Саријакоји би ускоро требало да буде званично именован за новог тренера Плаваца. Вредност трансфера требало би да износи 40.000.000 евра, а када се на то дода и да у Челси из Јувентуса дође и нападач Гонзало Игуан за 60.000.000 европских новчаница, долази се до „стотке“, колико Стара дама мора да плати Реал Мадриду на име обештећења за Роналда.

Иначе, већ неко време се Ругани помињао као озбиљна опција на списку жеље Челсија који је кренуо у реновирање одбране. Наиме, нови тренер Сари представио је челницима клуба план којем жели да се врати на формацију са четворицом играча у одбрани, где би Цезар Аспиликуета опет имао  улогу класичног десног бека, док би Ругани заузео место у средини одбране. Оно што је такође важно у целој  причи је да је Саривећ сарађивао са Руганијем док су били у Емполију.

Ругани за је претходне три године у првом тиму Јувентуса одиграо 67 утакмица и постигао пет голова. Освојио је по три титуле првака Италије и национална купа, односно један суперкуп. У дресу репрезентације Италије до сада је забележио седам наступа.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар