Новак и Кеи први на Централном терену у сриједу!

Новак Ђоковић и Кеи Нишикори отвориће програм на Централном терену у среду од 14 часова, када се састају у четвртфиналу Вимблдона.  Организатори чули Новака: Први, на централни! Овога пута неће морати да брине да ли ће пасти мрак пре него што изађе на терен. . .

Тенис 10.07.2018 | 20:30
Новак и Кеи први на Централном терену у сриједу!
Организатори најпрестижнијег турнира на свету одлучили су да српски и јапански тенисер изађу први на главни терен Ол Ингланд клаба.

Ђоковић и Нишикори до сада су се састајали 15 пута, а некада најбољи тенисер света води са убедљивих 13:2. На Вимблдону никада нису играли један против другог.

Одмах после њих на Централном терену састаће се Хуан Мартин дел Потро и Рафаел Надал. 

Терен број у четвртини финала Вимблдона резервисан је за Роџера Федерера и Кевина Андерсона, односно Милоша Раонића и Џона Изнера. 

Швајцарац и Јужноафриканац изаћи ће први на терен (14.00), док после њих следи дуел Канађанина и Американца.

Новак Ђоковић се у уторак борио против одличног Карена Хачанова, али и против "мрака" који је претио да продужи меч за још један дан!

Српски тенисер је, срећом, брзо славио против Руса и заказао је тако дуел против Кеија Нишикорија у четвртфиналу Вимблдона, а организатори су очигледно чули за незадовољство српског тенисера који је поново био последњи на програму. Чак је казао и да му је речено да би читав дуел био померен за 24 сата да су Андерсон и Гулбис продужили на пети сет...

Организатори су овога пута меч Ђоковића и Нишикорија ставили први на сутрашњи програм, па ће њих двојица на терен - и то централни - већ од 14 часова.

После њих ће наступити Хуан Мартин дел Потро и Рафаел Надал, а занимљво је да је Роџер Федерер овога пута "смештен" на "терен број 1" где ће играти први против Кевина Андерсона. После њих, на програму је дуел Милоша Раонића и Џона Изнера...

Новак Ђоковић је до сада играо један меч на "централном терену" и то против Кајла Едмунда који је домаћи тенисер и због тога је имао предност у односу на остале.

Извор: Б92, мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар