Novak i Kei prvi na Centralnom terenu u srijedu!

Novak Đoković i Kei Nišikori otvoriće program na Centralnom terenu u sredu od 14 časova, kada se sastaju u četvrtfinalu Vimbldona.  Organizatori čuli Novaka: Prvi, na centralni! Ovoga puta neće morati da brine da li će pasti mrak pre nego što izađe na teren. . .

Tenis 10.07.2018 | 20:30
Novak i Kei prvi na Centralnom terenu u srijedu!
Organizatori najprestižnijeg turnira na svetu odlučili su da srpski i japanski teniser izađu prvi na glavni teren Ol Ingland klaba.

Đoković i Nišikori do sada su se sastajali 15 puta, a nekada najbolji teniser sveta vodi sa ubedljivih 13:2. Na Vimbldonu nikada nisu igrali jedan protiv drugog.

Odmah posle njih na Centralnom terenu sastaće se Huan Martin del Potro i Rafael Nadal. 

Teren broj u četvrtini finala Vimbldona rezervisan je za Rodžera Federera i Kevina Andersona, odnosno Miloša Raonića i Džona Iznera. 

Švajcarac i Južnoafrikanac izaći će prvi na teren (14.00), dok posle njih sledi duel Kanađanina i Amerikanca.

Novak Đoković se u utorak borio protiv odličnog Karena Hačanova, ali i protiv "mraka" koji je pretio da produži meč za još jedan dan!

Srpski teniser je, srećom, brzo slavio protiv Rusa i zakazao je tako duel protiv Keija Nišikorija u četvrtfinalu Vimbldona, a organizatori su očigledno čuli za nezadovoljstvo srpskog tenisera koji je ponovo bio poslednji na programu. Čak je kazao i da mu je rečeno da bi čitav duel bio pomeren za 24 sata da su Anderson i Gulbis produžili na peti set...

Organizatori su ovoga puta meč Đokovića i Nišikorija stavili prvi na sutrašnji program, pa će njih dvojica na teren - i to centralni - već od 14 časova.

Posle njih će nastupiti Huan Martin del Potro i Rafael Nadal, a zanimljvo je da je Rodžer Federer ovoga puta "smešten" na "teren broj 1" gde će igrati prvi protiv Kevina Andersona. Posle njih, na programu je duel Miloša Raonića i Džona Iznera...

Novak Đoković je do sada igrao jedan meč na "centralnom terenu" i to protiv Kajla Edmunda koji je domaći teniser i zbog toga je imao prednost u odnosu na ostale.

Izvor: B92, mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar