Торес изабрао Јапан!

После свега са Атлетиком, нисам могао у Европу! Шпански нападач потписао до децембра 2019. године.

Фудбал 12.07.2018 | 12:15
Торес изабрао Јапан!
Довиђења, Европо. Добар дан, Азијо. Тамо где свиђе нови дан, ту одлази Фернандо Торес у сумрак каријере. Чувени нападач је тачн 51 дан после растанка са Атлетико Мадридом објавио да ће му нова станица бити – Јапан.

На промоцији дигиталног издања своје књиге, шпански нападач је открио да одлази у Саган Тосу. Сарадња је договорена на годину и по дана, до децембра 2019, уз опцију да се продужи на још једнуг годину.

„Добио сам понуде из Француске, Немачке, Шпаније, али ниједну нисам озбиљно разматрао, јер сам желео нови изазов. Тражио сам нешто другачије. Уосталом, нисам желео да играм нигде више у Европи после свега што сам доживео са Атлетиком. Саган се и први јавио, а верујем да ће му јапанска лига „лећи“. Имам информације да ме поштују у Азији, а због свега што је Саган учинио у намери да ме доведе осећам захвалност“, поручио је Торес.

Ел Нињо је објаснио да се налази у доброј форми и да би у дресу новог клуба могао да дебитује већ 22. јула.

„Саган је сличан Атлетику, јер промовише исте вредност. Тренер је Италијан (Масимо Фићаденти, оп, ау), тако да имам представу како ћу играти и шта могу да пружим. У Јапану ће ме сачекати велики пријатељ из репрезентације Андре Инијеста“, радује се Торес, што ће, макар на терену, опет видети доскорашњег капитена Барселоне који је потписао са Висел Кобе.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар