Tores izabrao Japan!

Posle svega sa Atletikom, nisam mogao u Evropu! Španski napadač potpisao do decembra 2019. godine.

Fudbal 12.07.2018 | 12:15
Tores izabrao Japan!
Doviđenja, Evropo. Dobar dan, Azijo. Tamo gde sviđe novi dan, tu odlazi Fernando Tores u sumrak karijere. Čuveni napadač je tačn 51 dan posle rastanka sa Atletiko Madridom objavio da će mu nova stanica biti – Japan.

Na promociji digitalnog izdanja svoje knjige, španski napadač je otkrio da odlazi u Sagan Tosu. Saradnja je dogovorena na godinu i po dana, do decembra 2019, uz opciju da se produži na još jednug godinu.

„Dobio sam ponude iz Francuske, Nemačke, Španije, ali nijednu nisam ozbiljno razmatrao, jer sam želeo novi izazov. Tražio sam nešto drugačije. Uostalom, nisam želeo da igram nigde više u Evropi posle svega što sam doživeo sa Atletikom. Sagan se i prvi javio, a verujem da će mu japanska liga „leći“. Imam informacije da me poštuju u Aziji, a zbog svega što je Sagan učinio u nameri da me dovede osećam zahvalnost“, poručio je Tores.

El Ninjo je objasnio da se nalazi u dobroj formi i da bi u dresu novog kluba mogao da debituje već 22. jula.

„Sagan je sličan Atletiku, jer promoviše iste vrednost. Trener je Italijan (Masimo Fićadenti, op, au), tako da imam predstavu kako ću igrati i šta mogu da pružim. U Japanu će me sačekati veliki prijatelj iz reprezentacije Andre Inijesta“, raduje se Tores, što će, makar na terenu, opet videti doskorašnjeg kapitena Barselone koji je potpisao sa Visel Kobe.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar