Лоше СП, нема ТОП понуда - Лева остаје у Минхену!

Изгледа дефинитивно.

Фудбал 11.07.2018 | 20:00
Лоше СП, нема ТОП понуда - Лева остаје у Минхену!
Пре само неколико недеља изгледало је као немогућа мисија. Убедити Роберта Левандовског да настави каријеру у Бајерну. Пољаков менаџер Пини Захави рекао је Спорт Билду: “Роберт осећа да му је потребна промена и нови изазов у каријери”.

Међутим, у фудбалу се ствари брзо мењају. Некад на боље, некад на горе. После фантастичних игара у квалификацијама Пољска је била очајна на на Мундијалу у Русији. Левандовски се утопио у сивило, мада објективно без подршке саиграча није ни могао сам да извуче ситуацију.

Али на фудбалској пијаци све се рачуна, кад гледамо највиши ниво. И маркетиншки потенцијал рецимо. А објективно, 29-годишњи голгетер после тако разочаравајућег наступа није више међу најтраженијом робом, па за сада нема ни правих понуда. Оних од највећих клубова, оних најуноснијих. Чини се да је и популарни Лева схватио: ако није дошла до сада, тешко да ће и до краја прелазног рока. Припреме већ почињу, чак и њему је потребно време за привикавање на нови клуб и свакако нову земљу.

Добро обавештени Билд зато сада пише да се Левандовски помислио. Још је на одмору са супругом Аном и ћерком Кларом, али више не размишља о одласку из Бајерна. Та опција скоро да је прецртана. Једино нека вансеријска промена околности могла би да доведе до велеобрта.

Бар тренутно, изгледа извесно: Левандовски ће и следеће сезоне предводити Бајернов напад.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар