Loše SP, nema TOP ponuda - Leva ostaje u Minhenu!

Izgleda definitivno.

Fudbal 11.07.2018 | 20:00
Loše SP, nema TOP ponuda - Leva ostaje u Minhenu!
Pre samo nekoliko nedelja izgledalo je kao nemoguća misija. Ubediti Roberta Levandovskog da nastavi karijeru u Bajernu. Poljakov menadžer Pini Zahavi rekao je Sport Bildu: “Robert oseća da mu je potrebna promena i novi izazov u karijeri”.

Međutim, u fudbalu se stvari brzo menjaju. Nekad na bolje, nekad na gore. Posle fantastičnih igara u kvalifikacijama Poljska je bila očajna na na Mundijalu u Rusiji. Levandovski se utopio u sivilo, mada objektivno bez podrške saigrača nije ni mogao sam da izvuče situaciju.

Ali na fudbalskoj pijaci sve se računa, kad gledamo najviši nivo. I marketinški potencijal recimo. A objektivno, 29-godišnji golgeter posle tako razočaravajućeg nastupa nije više među najtraženijom robom, pa za sada nema ni pravih ponuda. Onih od najvećih klubova, onih najunosnijih. Čini se da je i popularni Leva shvatio: ako nije došla do sada, teško da će i do kraja prelaznog roka. Pripreme već počinju, čak i njemu je potrebno vreme za privikavanje na novi klub i svakako novu zemlju.

Dobro obavešteni Bild zato sada piše da se Levandovski pomislio. Još je na odmoru sa suprugom Anom i ćerkom Klarom, ali više ne razmišlja o odlasku iz Bajerna. Ta opcija skoro da je precrtana. Jedino neka vanserijska promena okolnosti mogla bi da dovede do veleobrta.

Bar trenutno, izgleda izvesno: Levandovski će i sledeće sezone predvoditi Bajernov napad.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar