Давор открио пријетеће поруке

Емотивне поруке и 106. дан чуле су се с Трга Крајине.

Република Српска 09.07.2018 | 22:08
Давор открио пријетеће поруке
Отац покојног Давида Давор Драгичевић, истакао је да они за разлику од, како каже, саучесника сваку вече показују ко су и шта су. Све оптужбе, пријетње које стижу претходних мјесеци, ову борбу нису успјеле прекинути. Неке од пријетећих порука, Давор Драгичевић прочитао је на скупу: 

- Све је требало побити, а Давора ћу ја убити снајпером, тако нам је пријећено и рекли су да рушимо РС.

Након тога, поново се обратио онима који су, како је навео, умијешани у убиство његовог сина. Подсјетио их је да је све мање времена остало да се изјасне, да јавно кажу имена убица и саучесника.

“Уколико то не испоштујете, довешћете нас и до трећег скупа”, рекао је Давор.

Раме уз раме поново су на  тргу стајали грађани Бањалуке. Поред Давора, обратили су се и остали чланови групе, а потресно писмо прочитала је и ученица петог разреда основне школе Јелена Дардић. 

Окупљени грађани поново су послали јасну поруку. Са трга неће отићи док год не буду познате околности под којима је трагично настарадао Давид Драгичевић.



БН ТВ

Коментари / 77

Оставите коментар
Name

ЛАКТАСАНКА

09.07.2018 20:36

ПРАВДА ЗА ДАВИДА!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крај им је све близи

09.07.2018 22:07

Резим је изгубио контролу хттп://www.снс-рс.орг/индеx.пхп/саопстења/125-снајпером-против-правде

Name

y

10.07.2018 05:22

Сви који било шта лоше кажу Давору су убице или саучесници у убиству. Овај зликовац што је пријетио ликвидацијом је монструм, без ичега људског у себи. То су опасни ликови и њих треба изоловати. Ко дијели и суосјећа Даворову бол је човјек, а сви остали су шљам у људском лику.

Name

Ре y

10.07.2018 05:42

Давор је светац? Ја цу само да примијетим да Давор САМ казе, да је свако ко има доказе о убиству Давида сауцесник. Истовремено он стално понавља да САМ ОН има доказе који јасно доказују ко је убица. Знаци ли то да је и он сауцесник? Ако има доказе као сто тврди, засто их не објави јавности ако не вјерује полицији? Да ли то знаци да ОН намјерно дозвољава убицама да сетају улицама слободно? Ста ако те убице убију јос некога а он је имао доказе који су их могли ставити иза ресетака? Засто је у скупстини именом и презименом прозвао ппјединце да су му убили сина а данима након тога подноси пријаву против непознатог лица. Ја подрзавам да се установи истина и да Давид добије своју правду али Давор или одуговлаци или блефира тј нема доказе. Ако одуговлаци онда је скоро исти као и они. Цини ми се да је мало изгубљен од бола а мало висе манипулису њиме. Дајте правду за Давида.

Name

Правда

10.07.2018 07:02

Потписујем од ријеци до ријеци коментар Ре y!

Name

л

10.07.2018 07:26

Црвени ботови немојте ви само моралисати. Ви сте највећи шљам у РС. Давор јест светац за вас. Ви сте испрани мозгови, а нисте тога свјесни. Ми немамо политичку опцију коју штитимо. Ми се боримо за истину и правду. Најбоље би вам одговарало да Давор изнесе своја сазнања. Нека институције раде свој посао и кад они кажу рећи ће и Давор. Давор има памети за разлику од вас црвених нељуди. Истина и правда вам тако боду очи, јер ви вјерујете само у лажи. Тако су вас програмирали. Ви сте за жаљење. Давор је људска и родитељска громада! Правда за Давида!!!

Name

Исток

10.07.2018 07:44

СНСД партију треба подхитно онемогућити у фашистоизацији народа и градјана. Оваквим корумпирањем и кварењем људи ( мислим на изгладњивање и доводјење на руб пропасти а онда тобозе пружањем руке и запошљавањем) добијамо армију послушних препаднутих , изманипулисаних зомбија који слијепо слушају "ВОЖДА". Па људи , то је наш народ , то су уцијењени људи који морају гласати МОНСТРУМЕ. СНСД мора бити забрањена као што је забрањена Национал-социјалистичка партија Њемачке. Све њене кадрове треба " рехабилитовати " под надзором психолога или психијатара . Па презивјели су трауме од својих водја. Организовати еквивалент Нимбершког процеса у РС и судити , свакако пресудити овим "метастазама од политичара".

Name

Исток

10.07.2018 07:53

Коментар на Ре y и правда: Па није у реду , користис се демагогијом. Отварањем логицне бесконацне петље ста је прије постало кока или јаје нецемо ријесити слуцај . Везивањем тврдње да је Давор исти као и ови сто скривају у том контексту ствара утисак да си у праву и да Давор јесте исти. Медјутим. Давор је жртва ,односно последица злочина тако да не може бити сагледаван у том скупу варијабли. Дакле , помијешао си бабе и жабе. И то са намјером да замутиш воду. И да нешто уловиш у тој баруштини. Упутићу ти једно једноставно питање а ти одговори са да или не : Да ли си рекао својим родитељима да си хомосексуалац. Захваљујем се др.Војиславу Ш на сугестијама.

Name

Дире Страитс

10.07.2018 08:45

Јој друже што ти лупаш, побогу? "Ре y" је написао одличан коментар а "Правда" га је подржала исто као што га и ја подржавам. Ту уопште нема демагогије, прије да је има у твом коментару. Поздрав. И пусти Шешеља и његову филозофију, јер лакше ћеш гледати на свијет око себе и друштво уопште. Бићеш мање оптерећен.

Name

Миланко

10.07.2018 16:59

А сад полиција ваља,а? А рече да не жали ни живот дати. А овамо, куку леле!:))))

Name

мое мисљење

11.07.2018 03:00

Немојте ми замијерити молим вас, ја разумијем Давидовог оца, јер сам и ја у куци имала трагедију па знам колико то боли,ал требате да сватите, да овај скуп наноси стету људима који имају своје бизнисе, своје трговине, своје ресторане, материјана је стета,ер овим скуповима је нанесена материјална стета људиам који зиеве од својих бизнис а и својих зарада. нетерба цовјек ад на улици трази правду, да манипулис еса масом, да скреце пазњу ан себе, ад скупља новац на арцун зртве, треба да трази правду ан суду, па ако ниеј задовољан онда иде у Зеневу,а јос несто људи који имају куце и станове имају право ан. свој мир, да узивају у својој некретнини, оавко скупљање изазива велике троскове , сто путника и пријевоза. тако и скола,,, ја се јос један пут исприцавам на мојм мисљењу није ми намијера никога да увриједим,ал није ово прави пут и прави одабир. Ја се питам,, ста један студент трази у 2 АМ наулици? Ја има сина који је. заврсио 2 фаx-а ,ал никада није освануо на улици, мој син је увјек у 11 ПМ у своме кревету,, засто се мали Давид није дразо својих студенских обавеза, засто Давидов отац не казе поциниоца ,ако цијело вријеме говори да зан ао коме се ради, цовјек оцито скупља новац од уцесника скупова, јер немогуце је да се толико људи излазу улици,ако немају осбне интересе, хвала на цитању !

Name

За "мое мисљење"

11.07.2018 06:27

Мало више писмености не би ти шкодило, а богами и мало више људскости и душе. Какав бизнис, какав новац о чему ти то? Твој син студент твој проблем или понос. Ај разгули, поново у школу па пиши по порталима.

Name

Од Ре y

11.07.2018 07:59

Нисам цлан СНСД-а нити гласам та њих, тако да ме Додик и Цвијановицева не занимају нити их слусам. Цак мислим да је Додик идиот јер се умјесао у истрагу. Председник не би требало да се мијеса у рад полиције, судства тузиластва и сл, али то је друга тема. Да знате ста је демагогија не би рекао да се тиме користим. Ја нисам у свом коментару рекао ниста ново, само сам цитирао Давора. Кад то он казе Ви га не називате демагогом вец свецом, када Вас неко подсјети ста је он рекао онда је тај неко демагог а не он. Слазем се да је Давор зртва, то је тацно. Ко год изгуби дијете сигурно је зртва али то не знаци да свака зртва има право да оптузује све око себе без икакве одговорности. Ја сматрам да је Давид убијен и зелим да се конацно утврди ста је истина. А једино сто знам је да Давор казе да има доказе којим доказује да улицама мог града слободно ходају убице. Ако Ви не схватате тезину тих ријеци то је Вас проблем. За тако теске оптузбе морају да се полозе докази или да се одговара. То није демагогија него одговорност. Није то рецено у кафани него јавно пред камерама и у народној скупстини. 99% људи (укљуцујуци и мене) зеле да се овај слуцај ријеси. Ако Давор има доказе за које сам јавно тврди да има а које неце да објави, испада да нама који зивимо овде утјерује страх и да нас дрзи као таоце. Ако нема доказе које помиње, треба да буде казњен за изазивање панике и то говорим уз разумијевање за сву патњу коју он пролази. То није демагогига, то је само нормално размисљање. Опет понављам да вјерујем да је Давид убијен али Вама смета и то сто размисљам о томе ста казе Давор тј. сто му не вјерујем слијепо без размисљања.

Name

За 'ре y'

11.07.2018 14:57

Све си у праву, али коме ти то овдје уопсте објасњавас. Овај сто писе 'разгули' и слицно (та особа предњаци са увредама и примитивизмом), е бас да ми те видјети узиво, па да ми то јунацино казес у лице! Овако, мозес само пијенити на БН коментарима ХА ХА ХА

Name

Лаки

12.07.2018 17:38

Вау све побити сто тразе правду за недужно дијете,ПРАВДА ЗА ДАВИДА ПРАВДА,ПРАВДА ПРАВДА.

Name

Сале

09.07.2018 20:41

Доста манипулисања. Ако знас све објави да знамо сви и да се кривцима суди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па да га тузе

09.07.2018 22:07

Па да га тузе,немој молимте о праву и правди код нас.Цовјека казне зато сто су му на правди бога и закона одузели земљу,Вукиц,па ста Давор да оцекује.

Name

Нинџа

09.07.2018 23:04

Ста тебе брига да ли це објавити или неће,ко си ти да то уопсте захтјевас? Ако немаш стрпљења ти се ватај неког посла! Правда за Давида.

Name

Ре Сале

10.07.2018 03:05

Шта би ти Сале, да сазнаш , па да имаш о чему уз кафицу ћаскати.

Name

борац

10.07.2018 03:27

Мислис сами себи да суде??

Name

Архандјело

10.07.2018 03:51

Сале не сери!!!

Name

Јој-Сале

10.07.2018 05:01

Па јели он истразитељ званицних институција или је МУП.Ако казе оно до цега долази у својој приватној истрази зар мислите да је то релевантно на суду.Па овдје није валидно ни оно сто направе људи из МУПа ако нису играци одредене клике.Засто је просле године седам инспектора дало отказ.То јавност није ни регистровала, умјесто да смо тад реаговали ми смо то игнорисали али ста цемо кад смо такви да нас се не тице туда мука не знајуци да сутра то мозе бити и наса.Ви сада тразите да Давор јавно казе ко је убица а званицне институције до јуце су тврдиле да је задесна смрт.Има ли ту логике?

Name

За Јој сале

10.07.2018 05:43

7 инспектора је дало отказ,јер нису могли дозволити себи да им полуписмени или неписмени ретарди буду шефови,нису могли дозволити себи да им такве нешколоване протуве вриједјају интелигенцију,нису могли ићи на посао и гледати неправду,а неправде је било све више и више.

Name

Екипа која је злостављала инспекторе

10.07.2018 18:18

хттпс://www.гоогле.ба/урл?са=т&соурце=wеб&рцт=ј&урл=хттп://слободанвасковиц.блогспот.цом/2017/09/јованиц-високи-функционер-муп-и-бојциц.хтмл%3Фм%3Д1&вед=2ахУКЕwиа2еСQкпXцАхУЦЦСwКХТ5хЦмЕQФјААегQИББАБ&усг=АОвВаw24гкКБ-бфпОНЕ0ф_7Т7ЛИ2

Name

Дарио

09.07.2018 20:42

Мафија не праста,све це урадити та секта само да унисти све противнике клана ако треба побице нас све само да Главни Баја се бахати и пљацка аи убија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ввв

09.07.2018 20:58

Видис да полиција ради свој посао а оптузујес полициу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мистер Но

09.07.2018 23:14

Не оптужује Давор полицију, већ појединце из полиције који су дубоко забраздили с оне стране закона.Правда за Давида

Name

Легло Криминала

10.07.2018 04:11

Видим,видим: доказни материјали нестају, све се затаскава.. То није полиција него мафија!

Name

Лола

10.07.2018 04:55

Лопови

Name

xyx

09.07.2018 21:04

опет нови рок ? треци скуп? ја висе не могу пратити ове мајмуне из муп-а и њихове лази али не могу висе ни Давора разумјети свако веце нови рок , нови услов .... ДОКЛЕ! Дај висе спусти ту руку па да заврсимо !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бруце Лее за xyx

09.07.2018 23:08

Ко те тјера да било ста чекаш и дочекаш,ако ти је досадно ти петом издуби рупу у земљи,набави кликере и играј се док други бриге брину.Правда за Давида!!!!!!!

Name

РЕ xyx

09.07.2018 23:12

Дао ти Бог ,да дојдес у слицну ситуацију,па да схватис тудје муке и залости.

Name

У страха су велике очи

09.07.2018 23:48

Не знам,не разумијем!!! Личим себи на Илића,кад рече,"не знам и нећу да вам кажем,не знам Ћулума,знам неке чланове његове породице,не само Ћулума,већ још неке" Тако је говорио Илић! А сад ни мени ништа више није јасно

Name

xyx

11.07.2018 07:33

Боли ме неправда зато сам љут због овог одуговлацења и манипулација са било које стране! Момак од 21 год није заслузио да заврси у Црквеној али свака далај лаз га поново убија! Дајте да вец једном ово заврсимо , ко је крив нека одговара ако неко има доказе нека их сто прије изнесе !

Name

Лаус

09.07.2018 21:12

Кад цовјек не вјерује институцијама РС нека слуцај преузме сипа и БХ суд и нек они рјесе слуцај и онд мозе пркинути протест.

ОДГОВОРИТЕ
Name

себар

10.07.2018 04:53

Треба ићи и до европских судова!

Name

Снајпер

09.07.2018 21:18

Ако је неко заиста пријетио "убиством снајпером" Давор то треба да пријави МУП-у. Ако то није тачно ријеч је о кривичном дјелу лажног пријављивања кривичног дјела.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ин

09.07.2018 21:52

Па и пријавио је и ухапсен је цивјек који је пријетио.

Name

Правда за снајпер

09.07.2018 22:56

Ста се ти бринеш за процедуру,ја вјерујем Давору да му пријете,има их и на овоме порталу који свакодневно пљују и омаловажавају скуп.Зашто се понасате као да морате да будете овдје и да пратите случај убиства Давида Д.? Ко вас то тјера и зашто? Коме полажете рачуне ако нисте довољно активни? Јасно је потпуно да овдје нисте из љубави према људима,према истини и правди,да ли је једини вас покретач мржња и нетрпељивост? Мислим да јесте,не само покретач,већ и смисао живота! Правда за Давида!

Name

Ре

10.07.2018 03:32

Који човјек, о коме се ради? Дај напиши да сви знамо?

Name

Јој

10.07.2018 05:03

Кадија тузи кадија суди.

Name

Да видимо

09.07.2018 21:25

Како ће сада радити институције... Ста це бити са људима који су пријетили? Јесу ли пријетили зато сто су владајуци лазно оптузили људе који стоје на тргу да су соросевци који русе Републику Српску и тако људима ставили мету на чело? КО ће одговарати због тога? Је ли институције?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

10.07.2018 08:45

Ухапшен је. И браво за МУП.

Name

РЕ да видимо

12.07.2018 12:47

ОН ЈЕ СЕБИ СТАВИО МЕТУ СЛИКАЈУЦИ СЕ СА ПРОТИВНИЦИМА СРПСКЕ У САРАЈЕВУ,ЕТИКЕТИРАЊИМА,ДОВОДЈЕЊЕМ САРАЈЛИЈА И ИЗАЗВАО ГЊЕВ НАРОДА ДА НИЈЕ СВЈЕСТАН-У РАТУ НИСАМ МРЗИО АЛИ МИ СЕ ДАВОР ГАДИ.

Name

Милко

09.07.2018 21:29

Колико морас бити јадан и несрецан да цовјеку који ттази правду за своје мртво дијете саљес пријетеце поруке. Такве особе нису цак ни за осуду него за сазаљење. Јадно и биједно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми

09.07.2018 21:34

Па де реци Даворе ко је да знамо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мунгос

09.07.2018 23:12

Давор хоће да институције кажу све оно што он већ зна,да признају своје грешке и умијешаност у убиство.Правда за Давида.

Name

Ре Ми

10.07.2018 03:10

И шта би ти онда урадио кад би сазнао? Твој једини разлог је знатижеља. Кад сазнају сви, знаћеш И ти.

Name

Даворе

09.07.2018 21:58

Не манипулиши више нити чињеницама и полуинформацијама, нити овим великим људима који дају несебичну подршку ! Ако имаш доказе, удри брате, доста је било ! Овако, претворио си овај случај у јефтин циркус, а лично се уживио у улогу српског Цхе Гуеваре. Жао ми је,али тако изгледа све, када се непристрасно и аполитично погледа са стране.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЉУТА ГУЈА,МИЦО МОЈ !!!

09.07.2018 22:02

Порука која је давно,дааавнооооо уклесана у плоцу код Тврдјаве Кастел у Бања луци гласи :" ПОСМАТРАЦУ МОГА ГРОБА, ЈЕДНАКИ СМО СКОРО ОБА!!! ЈА САМ ЈУЦЕ БИО ТАКАВ,А СУТРА ЦЕС ТИ ОВАКАВ!!!" Нека ова порука буде "" ПОУКА"" за све оне који НИСУ уз Давора! ПРАВДА И ИСТИНА ЗА ДАВИДА! ✊✊✊НЕ ЗАБОРАВИТЕ ИМА БОГА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нинџа Корњача

09.07.2018 22:44

Ови што пријете окупљеним на тргу су сљам,задња врста"људи",они пријете оној дјеци,женама, мајкама,значи опет "јунаци" се хватају у "коштац" са физички нејаким, али морално и ментално јаким.Та дјеца су примјер свима како се бори за истину и правду! Правда за Давида!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

10.07.2018 06:31

Прочитан си друже. Сада напиши још један коментар и потпиши се са Моусе, пошто пишеш и за њега. Не знам зашто то радиш и шта тиме постижеш? Неко јутро си навио сат , и у 5 ,14 до 5,18 послао три коментара са два различита наслова. Једини си у то вријеме коментарисао на овом сајту, а колико си размишљао говори и чињеница да су ти коментари поредани редом?!

Name

За ре

10.07.2018 07:20

Глуп си ти да било ста сконтас,ово је портал и свако има слободан приступ било када,дању,ноћу, ујутро, послије поноћи.Зашто је теби толико важно шта ко и када пише и ко си ти да то пратиш? Побрини се за свој живот мало,а нас пусти да пишемо шта осјећамо, ниси ти некаква цензура,прошло је то вријеме.Нинџа Корњача и главом и оклопом.Правда за Давида!!! Знам да те ова ријеч највише боли,па цу је понављати често!

Name

Нинџа Корњача за ре

10.07.2018 07:26

П.С. Нисам ја за тебе друг,ено ти другова на Козари,Сутјесци, и у кући цвијећа па се њима тако обраћај.Пролази ваше вријеме полако али сигурно.С Вјером у Бога, даље настави сам ваљда си научио, требаце ти!!!

Name

Ре

10.07.2018 08:49

Корњача је својим одговором потврдио да је особа која се овдје појављује са више имена. Мени је то довољно да сконтам ко је и шта је и шта жели. А што на тај начин помињеш другове са Козаре и Сутјеске још и више говори о теби. Стиди се. Да није било тих другова не би било ни тебе.

Name

Нинџа Корњача за ре

10.07.2018 11:07

Ти другови нису били нити ће бити моји,моји су отишли због ових у Канаду,САД и Француску,немам ја због чега да се стидим,моји нису отимали све сто стигну у име обнове и развоја,па се морало дати и оно сто се није имало,Дајеш вуну,а овце ниједне, па кажу ти твоји набави како знаш, али има да буде вуне или те нема.Видиш ли сличност са садашњим режимом? Не,јер ти одговара,а мени видиш не одговара,па то и кажем.Ти посјећуј Козару и Сутјеску,ко ти брани,то су твоји.

Name

Нинџа Корњача за ре

10.07.2018 19:08

Мене нису правили "другови" са Козаре и Сутјеске,већ мој отац,па њему и захваљујем на томе а не њима.Мене сто се тиче нису нас требали ни ослобађати, исти су као и окупатори!

Name

Реци висе

09.07.2018 22:58

Даворе сад ми теби дајемо рок осам дана а и сам си јуце рекао да цес за осам дана открити имена убица..на 40 година самице их треба осудити,све се слаземо са тобом али не замајавај нас и ти као и они..

ОДГОВОРИТЕ
Name

За реци више

10.07.2018 06:30

Па ко те гони да уопсте пратиш овај случај ако те не интересују истина и правда,већ само бесмислена знатижеља да сазнас одговоре на питања ко је,да ли је,па није ваљда он/они, итд.боље је да се бавис мало самим собом!

Name

роле

10.07.2018 07:13

"Истина" МОРА бити онаква каву су каубоји наредили.Али,Срби нису наивни и воле Републику Српску.

Name

за РЕЦИ ВИСЕ

11.07.2018 11:36

Давор ће да каже онда када одлући да каже! АКО СИ ИСКРЕНА МУ ПОДРШКА, САМО ЋУТИ И БУДУ ТУ А НЕ ТИ ЊЕМУ ДА ДАЈЕШ НЕКИ РОК!

Name

Моусе

09.07.2018 23:00

Подршка за Давора! А ВИ сто пријетите из потаје,као хијене подмукле, знајте да сте превазисли у подмуклости и те звијери.Правда за Давида!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цхарна

10.07.2018 03:07

Па Даворе ти реце неки дан да не постујес висе институцију МУП-а, а данас им се обрацас за помоц? Теске ријеци говорис у задње вријеме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ирена

10.07.2018 05:40

Није ваљда. Знас ли Давора?

Name

Јоле Ф за цхарна

10.07.2018 06:24

Одје.и,нема висе и ово је превише!

Name

Ово

10.07.2018 04:22

Је болесно друство.. Дај вец једном..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Ово

10.07.2018 05:41

Ста ти хоцес?

Name

црвени јул

10.07.2018 05:55

Вјероватно ће он и остали морати у тужилаштву да кажу шта знају,ко су убице и саучесници.Или ће рећи да не знају,а да имена прозивају онако да буде занимљивије,јер то код нас може тако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА ЗА ДАВИДА

10.07.2018 06:15

ДАВОРЕ, БРАТЕ, ТАКО БИХ РАДО РАМЕ УЗ РАМЕ ПОГИНУО СА ТОБОМ У ТАКВОЈ БОРБИ. ВРЛО МАЛО ЈЕ ТАКВИХ ЉУДИ, КОЈИ СЕ НИЦЕГА НЕ БОЈЕ. А ВИ ДУПЕЛИЗЦИ, СТО САМО НЕСТО ЦАЦКАТЕ ,ПЛАСИТЕ СЕ СВОЈЕ СЈЕНКЕ, ПРОДАЛИ СТЕ СВЕ СТО ИМАТЕ ЗА БИЈЕДНОВРАДНО МЈЕСТО ИЛИ НЕСТО ЈОС БИЈЕДНИЈЕ. ВИ НЕ ЗНАТЕ КАКО ЈЕ БИТИ ЈУНАК, КАКО ЈЕ ЛИЈЕПО ИЗГУБИТ ЗИВОТ ЗА ПРАВДУ СВОГ ДЈЕТЕТА. ХЕЈ ЉУДИ ,,СВОЈЕ ДИЈЕТЕ,,. А ВАМА ЈЕ СВЕ ПРЕЦЕ ОД ДЈЕЦЕ, ПОСТАЛИ СТЕ РОБОВИ СИСТЕМА, НЕМАТЕ ВРЕМЕНА НИ ЗА ДЈЕЦУ НИ ЗА ВРИЈЕМЕ СА ЊИМА .. САМО СЛУСАТЕ КАД ЦЕ ВАС СЕФ НАЗВАТ И НЕСТО НАРЕДИТ. МИ БИ У ОВОЈ ДРЗАВИ СВИ ТРЕБАЛИ БАЦИТИ ДОКУМЕНТА, НЕ СЛУСАТ НИКОГА .. НЕ БИТИ РОБОВИ, ЗАРОБЉЕНИЦИ ,У ОВОМ ЛОГОРУ ОД ДРЗАВЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре y

10.07.2018 07:09

Потпуно у праву.Полиција треба привести све који "знају" убице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тутумара Закатир

10.07.2018 07:52

Даворе јуначе. Мало је у овој прцији људи који смију стати на трг у свом граду и реци, нећу да радим за 500 марака цијели мјесец,нећу да бјезим на Запад због лопова који нас краду.Мало их је Даворе или их чак и нема.То сто си ти устао против власти корумпиране,лоповске то не може више нико, видљиво је голим оком.Немају муда млади јер су и њих натјерали да живе живот по правилима мафије.Да се сналазе,улазе на силу у партије илити секте,да се тако запосле и да рицу као биволи за добро секте и водје.Да одмах краду ,лазу,улизују се,продају.То виде као једину могућност за себе без обзира на завршене школе и знање. Зато си ти јунак и потајно се надају да ћеш ти нешто промијенити и за њих урадити,па да онда и они као ето скоче на власт. Теби свака част и сво постовање јер си храбар и јачи од све силне омладине у овој држави званој БиХ. Омладине која је најгора од кад постојимо,омладине која нема ни грам храбрости да мијења стање,да се не мири са постојећим, да не пристаје на маргиналност у друштву.Омладине која бјежи у иностранство а да није ни пробала да мијења стање,ни покушала чак. Омладина никад није била биједнија и незаинтересованија у историји а сад јесте у прцији од државе зване БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Моусе

10.07.2018 15:54

Све си написао потпуно тацно,од ријеци до ријеци!

Name

Турбоскара

10.07.2018 08:15

Власт је доказала својим игнорисањем 100и нешто дана протеста за истину да ништа нече урадити пи том питању као што и до сад није урадила.Дошло је до тога да се на протестима говори једно те исто што и ми сви знамо а и власт.Ништа се не дешава.Време пролази.Нспадате овде горе Сашу без разлога човјек има право да пита и кад хоче да зна ко је кривац и ко је убица.Није он једини има нас јиш пуно .Има људи који су ту од првог дана сваки дан ризикујучи оно што други који не долазе да изгубе а то је егзистенција радно мјесто а ту су од првог дана .И ако Давор каже сваки пут да зна и да че обзнанити имена убица тад и тад и зашто је убијен Давид Драгичевић и то да че ознанити на великом протесту који је био 7 овог мјесеца .Људи су очекивали да то ознани али није.Неможете нападати људе који то хоче да знају при том је и Давор то јавно изјавио.Ја сам ту уз ту подршку од почетке и пријатељ сам и познаник породице да небуде забуне.Давор нсдам се да зна шта ради и да има ко да га савјетује .Ако смо ми сви ту за правду и ми сви знамо да је Давид убијен и да то власти опструјишу али незнасе ко је а тај ко је још увјек је на слободи и хода овим градом.Ето још једна нелпхичност коју неразумијем ако протестима неможе се ништа нсправити законпм тужилсштвом и осталим институцијама .Остају нам ваљда задња шанса избори.Да их срушимо не институције него њи који себе сматрају за институције и да додјемо до истине и правде јер тад би на власти били људи који би требали пред јавност изњети стање у земљи криминал корупцију убиства и све одтсло.Давор каже избора нече бити.Како то мисли.Ако мисли да че власт до понедељка изачи у јавност и сама себе прогласити за кривцима што се из свега прилођеног види нема од тога ништа.Као што нису ни до сад.Једина шанса че бити избори а он ето каже да нече бити избора.Велича је то група повезана од мупа институција скупштине највиши нивоа власти тужилаштва а свако штити сваког јер свако против сваког у ладици има нешто.На том принципу се гради овде ова власт у РС.Зато немојте без везе нападати људе попут Саше има њи много који тако мисле а исто су људи и поштени и дошли ту због правде.ПРАВДА ЗА ДАВИДА ЗА ЏЕНАНА ЗА СВУ НАПУ ДЈЕЦУ И ЗА СВЕ НЕРЈЕШЕНЕ СМРТНЕ СЛУЧАЈЕВЕ ДО САД....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈЕЛЕНА НИКОЛИЦ

10.07.2018 19:50

ПРАВДА ЗА ДАВИДА,СА ДАВОРОМ ДО КРАЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дубица

11.07.2018 05:58

Јесу ли пронасли снајпер код лика или ће му требати за неког касније?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србомир

11.07.2018 20:50

Да сви ми разумиемо погибију дјетета. Али схто се тако нисте окупљали на тргу када су гинула дјеца и оцхеви за слободу тог трга. То је ТРГ ПАЛИХ БОРАЦА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ . Ја оцу да се зове трг по имену мога брата који је погинуо у 23 години за слободу републике србске и није имао времена да лута ноцу до ујутро и опија се. И то је истина и правда. Давора ја и сви ми који посматрамо све схто се десхава не разумемо са изјавама да зна ко је убио дјете. Па то говори вец три месеца. И схта смо ми остали будале схто слусхамо то вец сто дана исту прицу. Па то се истог момента ако се зна казхе именом и презименом. То су ствари које се не цуте. Не треба публика. Овако борци гинули за слободу. Тисхина. Нико не спомиње......А ово је слуцхај за истразхне органе. Давор гресхи и улази у фазу претњи и осветољубља. Нас има који на то све гледамо независно. Али до тог момента док не осетимо да се иде на разбијање републике србске а то је вец евидентно да се на то иде. Е тада нецемо ни ми мирно седити. И не дозвољавамо да нам неко угрозхава демократију и слободу а на то се иде. Па и сам Давор то отворено изјављује. Али то неце проци. Има да гласамо и нека се показхе ко је где и коме је где место. ЗА ПРАВДУ И СЛОБОДУ !

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА СРБОМИР

12.07.2018 13:37

Ти сам себе угрожаваш са таквим размишљањем!