Српску су срозали они који је воде

Ни све лијепе ријечи са говорница које већ јесмо и које ћемо вјероватно чути у наредним данима неће промијенити чињеницу да је повјерење грађана у институције РС и људе који их персонификују бесповратно изгубљено. Да живимо у нормалној држави, предсједник и Влада би након признања да је Давид Драгичевић убијен вратили мандате народу који су изиграли.

Република Српска 09.07.2018 | 19:34
Српску су срозали они који је воде
Убиство Давида Драгичевића разоткрило је још једно убиство које му је предходило, а које се одвијало постепено, такорећи испод радара јавности.

Случај Давида Драгичевића не би могао толико дуго бити без квалификације да прије тога нису убили Републику Српску тако што су јој запосјели институције, претворили их у сервисе за остварење личних интереса, обесмислили право и правду, а од грађана направили очајнике који из своје земље одлазе да се не врате.

Република Српска је убијана више пута, натенане, све док није постала само љуштура у којој обитава чудовиште саткано од корупције, криминала, убистава и сваке друге неправде.

Убијена је тиме што афера “Папак” није добила свој епилог.

Убијена је онда када се свјесно манипулисало референдумом који је најављен и заговаран као догађај од неизмерне важности за будућу судбину РС. Након провођења дат му је значај анкете.

Убијена је када су специјалци МУП-а пресрели и опљачкали блиндирано ауто усред дана, а министар остао и даље на свом мјесту имун на осјећај моралне одговорности.

Убијена је онда кад су они који су довели до пропасти Бобар и Банке Српске амнестирани.

Убијена је и онда када се Миле Радишић волшебно појавио пред затвором у Бања Луци, а потом продао зграду М:тел-у и купио Медицинску електронику.

Убијена је и када се предсједник срозавао пјевајући под шатрама.

Убијена је и када су јавни сервиси претворени у страначка гласила.

Убијена је и онда када су се иза говора испуњених патриотским набојем крили крајње прозаични мотиви и циљеви.

Убијена је када су они који је воде без скривања показивали колико ниско мишљење имају о онима који су их бирали.

Убијена је у моменту када је први договор постигнут мимо институција – у четири ока.

Једном речју, нису институције нити РС угрозили никакви Енглези, Американци, Нијемци, масони, Сорош, мигранти и остали “спољни непријатељи” и бабароге којима нас плаше.

Институције су срозали, осрамотили и обезвриједили они који су их персонификовали и водили.

А народ који, да се послужим Орвеловом крилатицом, изабере корумпиране, преваранте, лопове и издајнике није жртва, већ саучесник!

Директ-портал

Коментари / 106

Оставите коментар
Name

Никола

09.07.2018 17:52

То је то! Од ријечи до ријечи тачно! Убили су нам институције,систем и државу,убили су нас!

ОДГОВОРИТЕ
Name

нисмо мртви

09.07.2018 18:19

Нису нас још убили, то се види из покрета за Правду. Народ више неће трпјети државу која ради против њега умјесто да му служи.

Name

даљи коментар непотребан!

09.07.2018 19:23

Све говори нацин на који је Додик досао на власт!

Name

опаска: професор

09.07.2018 19:29

Излаз из кризе мора најприје запоцети поразом папанског менталитета и мафијаског метода рада, уводјењем новог система стварних вриједности: знања, правде, струке и зеље за напредком. Све остало попут политиканства, непотизма, папанизма (увео МД у политицку праксу) је цисто губљење времена.

Name

себар

09.07.2018 20:06

Нису они ништа државно у ентитету убили, јер ентитет није држава, а поред тога, шта фали Милином пјевању испод шатора? Као да ће Говедарица боље пјевати под шаторима, ако дође на власт.

Name

X

09.07.2018 20:28

Тачно тако. Све је истина. Обезвријеђена и уништена РС. Све институције погажене. Ова власт је највећи непријатељ РС!

Name

Бањалука

10.07.2018 06:05

Правда за додика и све његове кумове, пријатеље, родбину, странацке идиоте

Name

Ре

10.07.2018 06:32

Директ портал не пише реално. Рецимо, нису предсједник и Влада "признали" да је почињено убиство, него је то тако окарактерисано тужилачком Одлуком.

Name

Исток

10.07.2018 07:21

И ста сада реци . Зар је природно не реаговати а како да то не буде "некоректно". Знамо да смо сви немоцни да изборима промјенимо ово зло. Избори су вец добијени од стране власти . На то упуцују тоне "изгубљеног" специјалног папира за стампање изборног материјала. На то упуцују приватне стампарије које треба да врсе фалсификовање изборног материја. На то упуцују хиљаде и хиљаде примјера коруптивног незаконитов запосљавања у дрзавна предузеца која у ствари умјесто да направе социјални мир корумпирају и кваре до ивице смрти доведене убоге градјане. У ОВАКВОЈ КОНСТИЛАЦИЈИ ИЗБОРЕ ТРЕБА ЗАБРАНИТИ. Ово није демократија ово је ХОЛИВУД. Сви несто глуматају а знамо да од Баје нецес моци ниста узети а да ти он не разбије главу криминализованим судством и бандитизованом полицијом. Нема сврхе покусавати спровести праву демократију. Овде се мозе извести само насилна промјена власти посто ови не мисле добровољно одустати од незаслузене позиције коју заузимају. Дакле ПОБУНА И РЕВОЛУЦИЈА.

Name

ре

10.07.2018 19:47

Само неко ко је бескрајно безобразан, може тврдити да ће приватлук и приватно предузетништво да развије привреду, запосли народ, и да то исто може урадити страни инвеститор. И овде се сва политика заснива на причама и привлачћењу страних инвеститора и тиме што ће приватницима олакшати регистровање и отварање фирми. То су таква подметања, да то здрав разум не може поверовати Да политичар то нуду народу као програм. Приваницу су само руковиђени својом похлепом оријентисани на пљачку и отимачину, присвајање свега што се просвојити може, свих дртвених и државних ресурса. За старне инвеститоре је општепознато да они не граде нити развијају било какву привреду. Неће се овде направити и развити привреди систем, можан и интегрисан привредни систем тамо што ћемо се отворити за стране инвестиције. А шупља прича које је овде у оптицају да је само проблем корупција која не дозвољава да страни инвеститори дођум јер немају поверење, због превише криминала и корупције. Ето на то се своди сва политика политичара свих политичких субјеката у БиХ. Неће овде политичари, зато што су сви купљени и издајници никада променити политику, неће постојеће странке да изграде нови привредни систем у акционарском сувласништву државе, радника, и акционарских улагача - да изгради никакав интегрисан моћан привредни систем. Све до тада можемо даље срљати у све веће задуживање, пресипање из шупљег у празно. Сви они политчки субјекти који и даље инсистирају на томе да овде само треба сузбити ниво криминала и системске корупције да би се привукле стране инвестиције које ће овде изградити фабике су злонамерни, и треба против њих подићу тужбе и садити им, јер данас видимо резултате докле је таква еконоска политика довела.

Name

реално

11.07.2018 15:16

РС (а и Федерација) су финанцијски пукле као зреле диње. Политика мозе да казе ста хоце, али било која прица сем реалног банкрота не пије воде!

Name

Деки

09.07.2018 17:54

Онај СДС из 97-е је коло српских сестара у поредјењу са овом Додиковом.У ста су се претворили СНСД и Додик....страсно.Толико су се умислили,уљуљали,толико краду да се висе и не крију.Одродили су се од народа.Народу кад казес СНСД он преврне оцима као за СДС онда.А како и неце кад Спириц,Мајкуцка Косарац,Дзевад и остале будалетине бистре политику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Серб

09.07.2018 19:33

дели био весео шта причаш они се нису претворили увјрк су такви .Свака част за коментар ,то је само дио,како су дошли на власт,Јасеновачка грађа,укидање динара,грба ,химне ,дистрикт смањење територије,,, итд до ујуто набрајати народ је саучесник који је гласао за ове луђаке лоповске.

Name

Ре Деки

09.07.2018 19:48

Провидан си друзе.

Name

Бранко_БЛ

10.07.2018 05:12

Тацно тако. Народ је навикао да носи тијесне ципеле, па када их увеце скине узива уз програм РТРС.а: веце плате, привреда цвијета итд. Нико не увидја ста зуља, да ципеле треба замијенити, ха, ха..

Name

РЕ

11.07.2018 13:56

Увијек се сјетим Милине изјаве како је Клицковиц возио будзет РС у гепеку. Ххахахха , колики је био кад је могао стати у гепек. Само за један Милин кредит код ММФ-а треба камион.Али била таква времена. Кад си за десет марака могао да зивис седам дана а сад ти треба 200 .

Name

Радојица

09.07.2018 17:58

Да живимо у нормалној држави (Републици Српској) имали би смо барем исти или барем сличан национални циљ. Једна страна добија подршку (и упуте) оних који су нас бомбардовали и признали Косово а то тешко можемо назвати патриотском страном.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ревизор

09.07.2018 18:14

Био је национални циљ па пропо ко м..а кроз подеране гаце,а тај циљ се звао сви Срби у једној Дрзави.

Name

нисмо мртви

09.07.2018 18:26

Мало сјутра. Нас су "национални циљеви" и национализам и довели до овдје... замајавали су народ национализмом док су га изгладњивали.

Name

ре

09.07.2018 18:35

Мани се национализма Радојице сине, старији знају какви су резултати тога. Национализам је рак рана овог региона.

Name

ре.ревизор

09.07.2018 18:59

И даље је тај циљ. Сви срби у једној дрзави,...матици србији...

Name

Петyр Баелисх

09.07.2018 19:35

Мали Радојица се не сјећа транспортера СФОРа, Карлоса Вестендорпа и Волфганга Петрича. Мали Радојица има памћење комарца.

Name

Ре

09.07.2018 19:42

Мислис ови из сзп су бољи мој људино сад док и они СЕ обогате гдје смо ми.

Name

себар

09.07.2018 20:10

Национални циљ свих балканских Срба је да обезбједе хлад за све Србе под оном фамозном шљивом, или оно бјеше крушка?

Name

Вупер

09.07.2018 17:59

ово задње од Орвела је тацно, и ста сад народ трази кад су их толико подрзавали и клицали, радовали се глупостима, и подрзавали криминал

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слиниша

09.07.2018 18:00

А како убија јавни сервис ове земље зло звано слиниша михаиловић.Два пута се такво зло,авет,хијена и биједа неможе родити.Пукни земљо прогутај протуву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

09.07.2018 18:02

Додати још само и да је народ РС убијен. Убили су нас својим криминалом, забранили нам да живимо, одузели сва основна права.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нисмо мртви

09.07.2018 18:23

Народ не могу да убију, само због народа и постоје иако су то заборавили. Тај исти народ ће их се ријешити ако треба и без њихових пропалих институција. Ово је само почетак.

Name

ре

09.07.2018 19:00

Кукууулелеее, само кукати и нарицати треба...у нарикацама је спас србског рода..

Name

Маxимилиан

09.07.2018 19:27

Срозали су их они који их воде али подједнако тако су их срозали а и даље их срозавају страначки ухљеби запослени у њима, кривица је подједнака. Потпуно погрешно је ослободити моралне одговорности за катастрофално стање у институцијама огроман број запослених у истим. Нису само руководиоци криви, криви су сви, од чистачице преко неког референта до министра, пропорционално висини плате коју добијају а не зараде је....

Name

А Сњегота

09.07.2018 18:06

А смјена главноаг ревизора зато сто је рекао да је стањае онаковко каквог га сви видимо,па ректорат у Бањалуци и смјена ректора???

ОДГОВОРИТЕ
Name

доста је било

09.07.2018 18:07

"А народ који, да се послужим Орвеловом крилатицом, изабере корумпиране, преваранте, лопове и издајнике није жртва, већ саучесник!" Амин! Ако је овај народ толико потонуо да и на овим изборима гласа за ове зликовце, онда нам не преостаје ништа друго него да узмемо ствар у своје руке. Има нас који морамо и породицама да бринемо а немамо могућност да бјежимо одавде као неки други. Морал не дозвољава да се овакво стање трпи. Ако се народ не пробуди до избора, онда ћемо збацити ове зликовце без них. Ја не могу сво дјецу дизати у оваквој држави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стршљен

09.07.2018 18:24

У сваком слову си у праву, подржавам . Доста је више ове жабокречине из које смрди на све стране, учмалости и енормалне пасивности на све што се догађа годинама.

Name

Марко - ПРАВДА!!! -

09.07.2018 18:29

Видјећемо, да ли нас чека још нови Пети Октобар.

Name

себар

09.07.2018 20:13

Република Српска се претворила у црну губернију из које сви бјеже!!!

Name

упс

10.07.2018 07:05

Нови 5. октобар.

Name

серв Божији покорни

10.07.2018 07:52

5. октобра се ухватите за уши и играте, Милорад ће вам спонзорирати 3 гајбе Нектара.

Name

Марко - ПРАВДА!!! -

09.07.2018 18:10

Ко и даље подржава ове "иституције" тај је исти ко и они, сучесник у убиству!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

09.07.2018 19:24

Они су све срозали тешко це бити поново опоравити све оно сто они уништише, они су највеће зли које је могло да задеси српски народ,комунисти су чак били бољи,ови су их превазисли .

Name

Милица

09.07.2018 18:12

Никад им више нећемо вјеровати. Никад. Поднесите оставке. Шта мисли наш министар правде шта му раде људи из тужилаштва. Мисли народ ће ћутати довијека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теслић

09.07.2018 18:13

Нико још није 100% потврдио да је Додик СРБИН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нема-Ко

09.07.2018 20:08

Како није има Србски пасош и има Вилу у Србији,100%.

Name

Кадар

09.07.2018 20:12

Не зову га дзабе Лактасенко!

Name

Олбреит

10.07.2018 05:14

Добар момак!

Name

Кнеле

09.07.2018 18:15

Људи моји драги дјаба све прице док народ не направи револуцију и збаци диктатуру, народ је моц и сила, ово висе овако не иде. Ста ако Додик опет добије ма изборима, ста цемо онда?? Док се летви , вила и тојага не ухватими и аздаје не скинемо нема мира, ова тортура се висе не мозе трпити, или цемо их збацити милом или силом. Друге нема. Јел то РС за коју смо гинули да нам се ови ради, МУП РС гори од Гестапоа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

куку нама са нама

10.07.2018 06:21

Кнеле...нема ни људи а камоли вила и тољага,зар невидис да је једино орудје и орузје....мобилан телефон и остало из те групе

Name

Гидра

09.07.2018 18:18

Цуј институције.. па ко да прицате о будестагу а не овој сељацкој комуни. А сваста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А је Б

10.07.2018 08:30

Н, мој пријатељу Н. буНдестаг...

Name

Дарио

09.07.2018 18:19

ОВДЕ МАФИЈА ИМА ДРЗАВУ ТЈ.ОНА ЈЕ У СВИМ ИНСТИТУЦИЈАМА И ТЕ ИНСТИТУЦИЈЕ РАДЕ У КОРИСТ КЛАНА,ТО ЈЕ УКРАТКО ОПИСАНО СТАЊЕ У ДРЗАВИ ОДНОСНО МАФИЈАСКОЈ БАНАНА КОЛОНИЈИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједор

09.07.2018 18:19

Подрске господину Додику, и да разбуца ова г,,,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко - ПРАВДА!!! -

09.07.2018 18:30

Ајде боту, срам те било.

Name

Јеца

09.07.2018 18:47

Зивео ГОСПОДИН ГОВЕДАРИЦА, и да наравно да це та г.... да растури и пусти воду.

Name

ре

09.07.2018 19:02

Босњак Миле има пуну подрску...дери козу са ледја дјиканима до краја!!

Name

Нинџа за приједор

09.07.2018 19:19

Разбуцацемо ми и тебе и њега и снсд,днс,спрс да се више никада не опоравите,олоси једни примитивни!

Name

РУЗА

09.07.2018 19:39

Приједор Води додика куци г,,, из Приједора, а народ це скунути јарамса вртата вријеме је, Доста профитwр ратни је накро обогсти се док људи који су ратовали немају ста да једу .

Name

ЖЕЉЕЗНИЧАР

10.07.2018 07:48

Приједор је мртво море, подршка СзП.

Name

Павао -Марко Поло

11.07.2018 15:30

Добра!

Name

Буцо

09.07.2018 18:24

Бас погодјено у срз ! Истина од ријеци до ријеци. Свака похвала за аутора текста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

М. М.

09.07.2018 18:29

Ма само се кука на митинзима и по нету, а кад треба гласати, опет ће се гласати за Бају и Зељкицу. И џаба прича.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко - ПРАВДА!!! -

09.07.2018 18:33

Ситуација се сада доста другачија него прије прошлих избора, доста је горе. Али ако народ идаље изабере ове, тј изабере сучесништво у убиству, онда ће се власт мијењати на други начин. То је на крају крајева за добро народа.

Name

себар

09.07.2018 20:15

Ја бих за врећу брашна свој глас опет дао Додику! Живјела странка СНСД! До побједе!

Name

А резултати рада?

10.07.2018 04:19

По врецу брасна це добијати и твоји унуци..

Name

себар

10.07.2018 07:04

Па ако ми СНСД понуди врећу брашна, а СзП не понуди ништа, логично да ћу гласати за СНСД. Је ли требнам свој глас поклањати? Ви стварно нисте нормални људи!

Name

РС

09.07.2018 18:30

Хаха, па сто се ви Срби толико кунете у РС? Зар не видите да вам је мацеха, а не мајка? РС вам је постала гето и тамница српског народа, никако да се ослободите терета који она са собом носи. А донијела вам је прво страсну стигму геноцидног народа, па вам навукла на врат ликове попут Додика, Мајкицке, Спирица и армије циновника који ау вам узели паре и јос задузили васе праунуке, па се јос дице тиме на бецкој берзи... па вам је ево поцела убијати дјецу само да би опстала ко нека аздаја... Па вам глуми републику, а у ствари је криминална организација. Ви мислите да је она настала да одбрани интересе српског народа, а данас вам дјеца бјезе из ње. Како сте тако глупи?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ето Видис

09.07.2018 19:02

Када се јаве такви као ти онда и они Срби који не воле Додика буду листом за њега.Знамо ми да је све ово накарадно,ста да се ради,од некуда се мора кренути,знас ти добро да ни у твојој махали ствари не стоје бас како треба.

Name

Недељко

09.07.2018 20:16

Све сто казес стоји, и полако радимо на томе да исправимо све сто си навео да је проблематицно (кроз покрете какав је ПРАВДА ЗА ДАВИДА), осим једне ствари, РС укидати нецемо! Тако да... "одабиј и свој посо гледај"...

Name

Ре

09.07.2018 20:43

Јесте, али ви сте у РС створили неку бајку да без РС нема Срба. Па како су толики Срби постојали (и то зивјели трипут боље него данас) прије настанка РС? О томе вам ја говорим. Ухватили сте се РС ко пијан плота, а свако нормалан гледа да кидне одавде и да буде слуга Нијемцу, Сведјанину, Американцу. Ни у федерацији стање није сјајно, али се у федерацију нико не куне. Него се ви ухватите Босне и Херцеговине, светог Саве дедовине, имате на њу и у њој сва права као и остали градјани, само је вас проблем сто је се одрицете, сто се одрицете вјековних огњиста сиром БиХ зарад неке бајке о цисто српској дрзави западно од Дрине. И то све у 21. вијеку, у времену свеопсте глобализације, ви хоцете националну дрзаву еееј! Зато и јесте ту гдје сте, зато цете са РС лагано пропасти, јер она овако како је замисљена просто вас води у пропаст, само ви то не видите.

Name

Истина

09.07.2018 20:48

Цовјек 100% у праву само што неки упорно неце да виде истину и невиде даље од носа.Срби су ево само кроз ближу историју сами себе укопали са својим политицарима да то граници са здравом памецу.Поцев од Слобе па до Милана Мартица па преко Додика,сваки нормалан Србин би требао ставити прст на цело и запитати се.Сјецате се Слобе каква је сила био па како Србија заврши(нато бомбе и Косово одузето),па Милан Мартиц и Српска крајина гдје је сад нема је,и сад Додик и Р.С дабогда да опстане јер је тренутна власт уништила економски.

Name

Ре

09.07.2018 20:59

РС су створили цасни борци и цасни људи це је сацувати. Само окорели лопови који су досли на влас је униставају, али доци це и њима црни петак, а наса РС це опстати и са новом власти бити све боља ијаца.

Name

Ин

10.07.2018 01:01

АзРА дрзис нама цас а ни у твојој феферацији ниста боље стање. На протестима има и васих људи који тразе правду за своју дјецу. Толико о томе колико сте бољи од нас.

Name

Нинџа за Р.С.

10.07.2018 05:29

Ја као Србин,морам реци да је у томе што си рекао већином истина,каква нама корист од имена и институција ако су нам плате,пензије најмање у Европи,то знаци да ово све није због народа,већ да би се мањина обогатила.Колико воле "свој" народ види се како живимо, састављамо и ,то једва крај са крајем. Да је режим ту само због себе свједоци случај Давида Д.,па онда Жељка Вулића, Николе Ђуровића итд.Министар полиције пријети,понаша се кабадахијски,има тога много,па требало би времена да се све поброји,мали би био овај портал.Ако ти неко,добронамјерно,укаже на неке пропусте а ти то одбијеш, сам си крив за посљедице!

Name

Тако Је

11.07.2018 17:04

Управо то,ајдемо ми брацо срби да се укине рс,па да са насом брацом зивимо у насој лијепој Босни,бице нам свима боље. Срби опаметите се. Цекамо вам,Босна Босна Босна. Правда за Давидаааааа...

Name

Правда и Истина

09.07.2018 19:07

Свака цаст на оваквој изјави и храбрости тј.ИСТИНИ!Прва истинита новинска изјава од 92 год.Нека наса дјеца у будуцности цитају и уце ИСТИНУ и ПРАВДУ а не ЛАЗИ И НЕПРАВДУ.Толеранцију и демокрацију за све који зеле нормалан зивот на овим просторима и дати закон у руке сколованим особама који це слузити овој земљи а не бити против ње.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

09.07.2018 19:07

Да је народ како треба ови неби били на власти медјутим народ је болестан ал у главу и боље није ни заслузио . Јос је ово добро треба да се напате па да схвати кога бира и за когаи пгласа Ни у рату рат није био свима није било прогласено ратно стање народ у суму и ратуј а појединци и полиција пљацкај ако неко погине зену запосле у некој институцији (да имају ста к....) све хуманитарне помоци њима стизу и они располазу све донације дијаспоре опет њима на располагању а народу к.... исти су били и црквени слузбеници само њима народ ко ј... њему и нетреба.А народ ко по оној старој изреци ,,сто га висе ј... све је бољи" А власт и црква једни другима захвалнице,медаље,ордење и тд. Знаци народ није за заљење сам тако хоце а кад хоце нек му буде нека га ј... и власт и црква и ко год наидје аони нека их опет изаберу и нека гласају за њих. ,,сјаси Хурта да узјасе Мурта "идемо даље само напријед поносно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мало ли је...

09.07.2018 19:08

... све што је речено! Ово је монтирана творевина, настала пред нашим очима. Ми смо сви свједоци њеног стварања, а нисмо ништа могли, или нисмо ни покушали, промјенити. Ко је крив, или боље питати како ово промјенити - демонтирати, како вратити људима вјеру у будућност на овим просторима!? Постоји ли такав лик или организација у Републици Српској који/која то може урадити?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац ВСР

09.07.2018 19:15

Ово сад како је стање висе лици на неки мафијаски клан који је заузео власт па влада,вода нас у тоталну пропаст.Борце,раднике,пољопривреднике па и све градјане су срозали на дно дна.Направили су толику бирократију као да нас има 20 милиона а не толико колико је само Нови Београд или један Загреб,па јос на то и толика корупција и крадја дрзаве од сваке суге која је уграбила неку функцију па умислила да је богом дата да зиви као фараон и да смо ми гинули и стварали РС само да би они узивали имали ста год позеле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

себар

10.07.2018 04:47

Wелцоме то Републиц оф Српска ;-).

Name

Радован

09.07.2018 19:16

Браво. Нисам одавно процитао бољи ефективнији истинитији цланак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуцле

09.07.2018 19:20

СВАКА ЦАСТ@ ТО ЈЕ ТО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фк

09.07.2018 19:23

СТА.ЈЕ.УРАДИЛА.СУЗАН.АНТОНY.ДАЛА.ПРАВО.ЗЕНАМА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

09.07.2018 19:40

Ово висе Нема ни п öд правда за Давидс ово је сад отворена кампања против власти и институција РС Доле лесинари како вас није срамота користити СЕ таквим методама и ти даворе СРАМ те било обмањујес народ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

09.07.2018 21:05

У ције име ти говорис, кога то Давор обмањује? Мене не!

Name

реално

10.07.2018 04:20

Доле Милокрад-Папак!

Name

серв Божији покорни

10.07.2018 07:06

Милорад Додик је већи цар од кнеза Лазара, зато бих замолио све пристуне да се мало стишају!

Name

Линуx

09.07.2018 19:47

Нажалост, морам рећи нешто што потврђује закључак на крају текста да се народ не може амнестирати од одговорности и да је масовна засљепљеност национализмом довела до оваквог стања. Додик је први пут дошао на власт 1998. зато што је народу било доста СДС-ове бахатости и криминала под велом националних интереса. Биљана Плавшић је јасно разоткрила пљачку врха СДС-а. Додик је стварно био "дашак свјежег вјетра на Балкану" али је сљедеће изборе изгубио јер је СДС убиједио народ да није довољно велики Србин. Додик је тада схватио да у Босни можеш владати само ако играш на националну карту и почео је србовати. Вратио се на власт када је убиједио народ да је највећи Србин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

себар

10.07.2018 04:49

Додик и јесте највећи Србин на Балкану, зато ће и добити мој глас у октобру!

Name

за себар

10.07.2018 18:24

Ти њему глас, а он теби сипак.

Name

Марко

09.07.2018 19:51

Све оно сто је СДС радио за вријеме рата и послије за вријеме своје владавине сад ради ова коалиција СНСД ДНС иСоцијалисти,како год у онда народу омрзли они тако су сад и ови,нема разлике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рара

10.07.2018 06:17

Ахахахахахах..какав си ти ментол.Додик србин а предао Јасеновацку градју Хрватима..ахахахахахаххахахаххахахахахахаххаха

Name

СНСД до гроба!

10.07.2018 07:08

Јасеновачка грађа је измишљотина произашла из кухиње СзП, Додик немам никакве везе с тим.

Name

@#@

09.07.2018 20:22

Најгоре је што овај народ опет поткупит као и до сад. Народе недај те будућност своју и своје дјеце да више уништавају. Доста је више да нам дјеца бјеже од ове неспособне корумпиране власти!!!!!! Стоп овој анархији, криминалу и корупцији!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Братунчанин

09.07.2018 20:31

Како раде институције видјећемо и на примјеру Славка Стојановића Цакана, мафијаша из Братунца који пере паре од дроге купујући зграде по Братунцу у спрези са катастарском и урбанистичком мафијом. Ни то му није доста па је почео да отима и туђе локале. Како нам раде институције, сутра ће такви мафијаши почети да нам отимају не само земљу и локале него и куће и станове у којима живимо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

себар

10.07.2018 04:50

То су све и 1992. радили, па вам је то било сасвим у реду, не знам у чему је сад проблем, као да је то нешто ново.

Name

Напријед

09.07.2018 20:47

Сви који буду гласали за додика и зељку су сауцесници у убијању Републике Српске!

ОДГОВОРИТЕ
Name

себар

10.07.2018 04:51

Ја сам гласао за њих и опет ћу у октобру.

Name

цело

09.07.2018 21:05

Само одлуцно и до краја терати сто висе истине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Паја

09.07.2018 21:52

НАРОДЕСАНСУ ИМАМО А ОНА ЈЕ ИЗБОРИ И АКО ПОБЈЕДЕ НАМЈЕСТИЛИ СУ ОНДА ДРз....удар

ОДГОВОРИТЕ
Name

куку нама са нама

10.07.2018 06:15

И....ко је крив..ОВО ЈЕ СВЕ ЦИЊЕНИЦА,АЛИ КО ЈЕ КРИВ.Ко це ово исправити..народ који одлази,тим неким изборима у које се кунете,али само ви који цекате да добијете обецано па лајете на ове актуелне.Да је народу стало до себе и своје и слободе и дједовинее,неби исао у иностранство и остављао све то на милост и немилост,него би ствар рјесавао овдје и сада.Зато се не заваравајте прицама о неком српству и патриотизму,и борцима и отаџбини,јер је питање дана кад цемо нестати као онај балон од сапунице ..СТО ПРИЈЕ ТАЈ ДАН ДОДЈЕ ТИ ЈЕ БОЉЕ ЗА НАС КОЈИ ОДАВДЕ НЕИДЕМО НИКУД..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОДГОВОР

10.07.2018 06:28

Нареде нема од кукања ништа. Све ми то знамо. Шта даље? Видите ли да су носиоци листа и кандидати у оба ентитета људи са криминалним досијима. Спрема се велика крађа на изборима-нема измјене изборног закона. Опозицијо ако стварно имаш намјеру извући свој народ из биједе, зразмишљате унапред ,дајте програм како.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД до гроба!

10.07.2018 07:55

Какве везе имају Додик и Жељка с тим криминалцима? Поготово с криминалцима у ФБиХ, де ми објасни. Какве везе?

Name

Соросх

10.07.2018 08:32

Јесте, јесте тако је. Зивјела опозиција!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Професор зрео за доктора

10.07.2018 15:36

Убио је Српску први Српски геније који је факултетску диплому добио за 2(два)мјесеца...заврсио право???(или права).

ОДГОВОРИТЕ
Name

НАСЛОВ ТЕКСТА

11.07.2018 11:50

РЕКАО ЈЕ СВЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈЕЛЕНА НИКОЛИЦ

11.07.2018 15:18

МАФЈА ИМА СВОЈУ ДРЗАВУ И СИСТЕМСКИ ЈЕ ПЉАЦКА И УНИСТАВА,А НАРОД ЈОЈ ПОМАЗЕ У ТОМЕ.ОДУВЈЕК САМ МИСЉЕНА УПРАВО ТАКО ДА НАРОД НИЈЕ ЗРТВА ВЕЦ САУЦЕСИК УСВЕМУ ОВОМЕ,ЗАРАД СВОЈИХ ЛИЦНИХ ИНТЕРЕСА,ИЛИ ЈЕ ГЛУП И НЕОБРАЗОВАН.ПРАВДА ЗА ДАВИДА СА ДАВОРОМ ДО КРАЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срушили систем

11.07.2018 19:36

Папци су најодговорнији заједно са предсједником и премијерком. Они су продужили живот овој власти ради новчане надокнаде и тако омогућили пропаст дрћаве. Први Стевандић и Војин митровић, Стеванчевић па остали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радојко

11.07.2018 21:15

РС је омча око врата Србима, само што то нико не жели да види. Не знам за који је мој чувате, боље вам је било прије него је настала РС.

ОДГОВОРИТЕ