Srpsku su srozali oni koji je vode

Ni sve lijepe riječi sa govornica koje već jesmo i koje ćemo vjerovatno čuti u narednim danima neće promijeniti činjenicu da je povjerenje građana u institucije RS i ljude koji ih personifikuju bespovratno izgubljeno. Da živimo u normalnoj državi, predsjednik i Vlada bi nakon priznanja da je David Dragičević ubijen vratili mandate narodu koji su izigrali.

Republika Srpska 09.07.2018 | 19:34
Srpsku su srozali oni koji je vode
Ubistvo Davida Dragičevića razotkrilo je još jedno ubistvo koje mu je predhodilo, a koje se odvijalo postepeno, takoreći ispod radara javnosti.

Slučaj Davida Dragičevića ne bi mogao toliko dugo biti bez kvalifikacije da prije toga nisu ubili Republiku Srpsku tako što su joj zaposjeli institucije, pretvorili ih u servise za ostvarenje ličnih interesa, obesmislili pravo i pravdu, a od građana napravili očajnike koji iz svoje zemlje odlaze da se ne vrate.

Republika Srpska je ubijana više puta, natenane, sve dok nije postala samo ljuštura u kojoj obitava čudovište satkano od korupcije, kriminala, ubistava i svake druge nepravde.

Ubijena je time što afera “Papak” nije dobila svoj epilog.

Ubijena je onda kada se svjesno manipulisalo referendumom koji je najavljen i zagovaran kao događaj od neizmerne važnosti za buduću sudbinu RS. Nakon provođenja dat mu je značaj ankete.

Ubijena je kada su specijalci MUP-a presreli i opljačkali blindirano auto usred dana, a ministar ostao i dalje na svom mjestu imun na osjećaj moralne odgovornosti.

Ubijena je onda kad su oni koji su doveli do propasti Bobar i Banke Srpske amnestirani.

Ubijena je i onda kada se Mile Radišić volšebno pojavio pred zatvorom u Banja Luci, a potom prodao zgradu M:tel-u i kupio Medicinsku elektroniku.

Ubijena je i kada se predsjednik srozavao pjevajući pod šatrama.

Ubijena je i kada su javni servisi pretvoreni u stranačka glasila.

Ubijena je i onda kada su se iza govora ispunjenih patriotskim nabojem krili krajnje prozaični motivi i ciljevi.

Ubijena je kada su oni koji je vode bez skrivanja pokazivali koliko nisko mišljenje imaju o onima koji su ih birali.

Ubijena je u momentu kada je prvi dogovor postignut mimo institucija – u četiri oka.

Jednom rečju, nisu institucije niti RS ugrozili nikakvi Englezi, Amerikanci, Nijemci, masoni, Soroš, migranti i ostali “spoljni neprijatelji” i babaroge kojima nas plaše.

Institucije su srozali, osramotili i obezvrijedili oni koji su ih personifikovali i vodili.

A narod koji, da se poslužim Orvelovom krilaticom, izabere korumpirane, prevarante, lopove i izdajnike nije žrtva, već saučesnik!

Direkt-portal

Komentari / 106

Ostavite komentar
Name

Nikola

09.07.2018 17:52

To je to! Od riječi do riječi tačno! Ubili su nam institucije,sistem i državu,ubili su nas!

ODGOVORITE
Name

nismo mrtvi

09.07.2018 18:19

Nisu nas još ubili, to se vidi iz pokreta za Pravdu. Narod više neće trpjeti državu koja radi protiv njega umjesto da mu služi.

Name

dalji komentar nepotreban!

09.07.2018 19:23

Sve govori nacin na koji je Dodik dosao na vlast!

Name

opaska: profesor

09.07.2018 19:29

Izlaz iz krize mora najprije zapoceti porazom papanskog mentaliteta i mafijaskog metoda rada, uvodjenjem novog sistema stvarnih vrijednosti: znanja, pravde, struke i zelje za napredkom. Sve ostalo poput politikanstva, nepotizma, papanizma (uveo MD u politicku praksu) je cisto gubljenje vremena.

Name

sebar

09.07.2018 20:06

Nisu oni ništa državno u entitetu ubili, jer entitet nije država, a pored toga, šta fali Milinom pjevanju ispod šatora? Kao da će Govedarica bolje pjevati pod šatorima, ako dođe na vlast.

Name

X

09.07.2018 20:28

Tačno tako. Sve je istina. Obezvrijeđena i uništena RS. Sve institucije pogažene. Ova vlast je najveći neprijatelj RS!

Name

Banjaluka

10.07.2018 06:05

Pravda za dodika i sve njegove kumove, prijatelje, rodbinu, stranacke idiote

Name

Re

10.07.2018 06:32

Direkt portal ne piše realno. Recimo, nisu predsjednik i Vlada "priznali" da je počinjeno ubistvo, nego je to tako okarakterisano tužilačkom Odlukom.

Name

Istok

10.07.2018 07:21

I sta sada reci . Zar je prirodno ne reagovati a kako da to ne bude "nekorektno". Znamo da smo svi nemocni da izborima promjenimo ovo zlo. Izbori su vec dobijeni od strane vlasti . Na to upucuju tone "izgubljenog" specijalnog papira za stampanje izbornog materijala. Na to upucuju privatne stamparije koje treba da vrse falsifikovanje izbornog materija. Na to upucuju hiljade i hiljade primjera koruptivnog nezakonitov zaposljavanja u drzavna preduzeca koja u stvari umjesto da naprave socijalni mir korumpiraju i kvare do ivice smrti dovedene uboge gradjane. U OVAKVOJ KONSTILACIJI IZBORE TREBA ZABRANITI. Ovo nije demokratija ovo je HOLIVUD. Svi nesto glumataju a znamo da od Baje neces moci nista uzeti a da ti on ne razbije glavu kriminalizovanim sudstvom i banditizovanom policijom. Nema svrhe pokusavati sprovesti pravu demokratiju. Ovde se moze izvesti samo nasilna promjena vlasti posto ovi ne misle dobrovoljno odustati od nezasluzene pozicije koju zauzimaju. Dakle POBUNA I REVOLUCIJA.

Name

re

10.07.2018 19:47

Samo neko ko je beskrajno bezobrazan, može tvrditi da će privatluk i privatno preduzetništvo da razvije privredu, zaposli narod, i da to isto može uraditi strani investitor. I ovde se sva politika zasniva na pričama i privlačćenju stranih investitora i time što će privatnicima olakšati registrovanje i otvaranje firmi. To su takva podmetanja, da to zdrav razum ne može poverovati Da političar to nudu narodu kao program. Privanicu su samo rukoviđeni svojom pohlepom orijentisani na pljačku i otimačinu, prisvajanje svega što se prosvojiti može, svih drtvenih i državnih resursa. Za starne investitore je opštepoznato da oni ne grade niti razvijaju bilo kakvu privredu. Neće se ovde napraviti i razviti privredi sistem, možan i integrisan privredni sistem tamo što ćemo se otvoriti za strane investicije. A šuplja priča koje je ovde u opticaju da je samo problem korupcija koja ne dozvoljava da strani investitori dođum jer nemaju poverenje, zbog previše kriminala i korupcije. Eto na to se svodi sva politika političara svih političkih subjekata u BiH. Neće ovde političari, zato što su svi kupljeni i izdajnici nikada promeniti politiku, neće postojeće stranke da izgrade novi privredni sistem u akcionarskom suvlasništvu države, radnika, i akcionarskih ulagača - da izgradi nikakav integrisan moćan privredni sistem. Sve do tada možemo dalje srljati u sve veće zaduživanje, presipanje iz šupljeg u prazno. Svi oni politčki subjekti koji i dalje insistiraju na tome da ovde samo treba suzbiti nivo kriminala i sistemske korupcije da bi se privukle strane investicije koje će ovde izgraditi fabike su zlonamerni, i treba protiv njih podiću tužbe i saditi im, jer danas vidimo rezultate dokle je takva ekonoska politika dovela.

Name

realno

11.07.2018 15:16

RS (a i Federacija) su financijski pukle kao zrele dinje. Politika moze da kaze sta hoce, ali bilo koja prica sem realnog bankrota ne pije vode!

Name

Deki

09.07.2018 17:54

Onaj SDS iz 97-e je kolo srpskih sestara u poredjenju sa ovom Dodikovom.U sta su se pretvorili SNSD i Dodik....strasno.Toliko su se umislili,uljuljali,toliko kradu da se vise i ne kriju.Odrodili su se od naroda.Narodu kad kazes SNSD on prevrne ocima kao za SDS onda.A kako i nece kad Spiric,Majkucka Kosarac,Dzevad i ostale budaletine bistre politiku.

ODGOVORITE
Name

Серб

09.07.2018 19:33

дели био весео шта причаш они се нису претворили увјрк су такви .Свака част за коментар ,то је само дио,како су дошли на власт,Јасеновачка грађа,укидање динара,грба ,химне ,дистрикт смањење територије,,, итд до ујуто набрајати народ је саучесник који је гласао за ове луђаке лоповске.

Name

Re Deki

09.07.2018 19:48

Providan si druze.

Name

Branko_BL

10.07.2018 05:12

Tacno tako. Narod je navikao da nosi tijesne cipele, pa kada ih uvece skine uziva uz program RTRS.a: vece plate, privreda cvijeta itd. Niko ne uvidja sta zulja, da cipele treba zamijeniti, ha, ha..

Name

RE

11.07.2018 13:56

Uvijek se sjetim Miline izjave kako je Klickovic vozio budzet RS u gepeku. Hhahahha , koliki je bio kad je mogao stati u gepek. Samo za jedan Milin kredit kod MMF-a treba kamion.Ali bila takva vremena. Kad si za deset maraka mogao da zivis sedam dana a sad ti treba 200 .

Name

Радојица

09.07.2018 17:58

Да живимо у нормалној држави (Републици Српској) имали би смо барем исти или барем сличан национални циљ. Једна страна добија подршку (и упуте) оних који су нас бомбардовали и признали Косово а то тешко можемо назвати патриотском страном.

ODGOVORITE
Name

revizor

09.07.2018 18:14

Bio je nacionalni cilj pa propo ko m..a kroz poderane gace,a taj cilj se zvao svi Srbi u jednoj Drzavi.

Name

nismo mrtvi

09.07.2018 18:26

Malo sjutra. Nas su "nacionalni ciljevi" i nacionalizam i doveli do ovdje... zamajavali su narod nacionalizmom dok su ga izgladnjivali.

Name

re

09.07.2018 18:35

Mani se nacionalizma Radojice sine, stariji znaju kakvi su rezultati toga. Nacionalizam je rak rana ovog regiona.

Name

re.revizor

09.07.2018 18:59

I dalje je taj cilj. Svi srbi u jednoj drzavi,...matici srbiji...

Name

Petyr Baelish

09.07.2018 19:35

Mali Radojica se ne sjeća transportera SFORa, Karlosa Vestendorpa i Volfganga Petriča. Mali Radojica ima pamćenje komarca.

Name

Re

09.07.2018 19:42

Mislis ovi iz szp su bolji moj ljudino sad dok i oni SE obogate gdje smo mi.

Name

sebar

09.07.2018 20:10

Nacionalni cilj svih balkanskih Srba je da obezbjede hlad za sve Srbe pod onom famoznom šljivom, ili ono bješe kruška?

Name

Vuper

09.07.2018 17:59

ovo zadnje od Orvela je tacno, i sta sad narod trazi kad su ih toliko podrzavali i klicali, radovali se glupostima, i podrzavali kriminal

ODGOVORITE
Name

Sliniša

09.07.2018 18:00

A kako ubija javni servis ove zemlje zlo zvano sliniša mihailović.Dva puta se takvo zlo,avet,hijena i bijeda nemože roditi.Pukni zemljo progutaj protuvu.

ODGOVORITE
Name

Dejan

09.07.2018 18:02

Dodati još samo i da je narod RS ubijen. Ubili su nas svojim kriminalom, zabranili nam da živimo, oduzeli sva osnovna prava.

ODGOVORITE
Name

nismo mrtvi

09.07.2018 18:23

Narod ne mogu da ubiju, samo zbog naroda i postoje iako su to zaboravili. Taj isti narod će ih se riješiti ako treba i bez njihovih propalih institucija. Ovo je samo početak.

Name

re

09.07.2018 19:00

Kukuuuleleee, samo kukati i naricati treba...u narikacama je spas srbskog roda..

Name

Maximilian

09.07.2018 19:27

Srozali su ih oni koji ih vode ali podjednako tako su ih srozali a i dalje ih srozavaju stranački uhljebi zaposleni u njima, krivica je podjednaka. Potpuno pogrešno je osloboditi moralne odgovornosti za katastrofalno stanje u institucijama ogroman broj zaposlenih u istim. Nisu samo rukovodioci krivi, krivi su svi, od čistačice preko nekog referenta do ministra, proporcionalno visini plate koju dobijaju a ne zarade je....

Name

A Snjegota

09.07.2018 18:06

A smjena glavnoag revizora zato sto je rekao da je stanjae onakovko kakvog ga svi vidimo,pa rektorat u Banjaluci i smjena rektora???

ODGOVORITE
Name

dosta je bilo

09.07.2018 18:07

"A narod koji, da se poslužim Orvelovom krilaticom, izabere korumpirane, prevarante, lopove i izdajnike nije žrtva, već saučesnik!" Amin! Ako je ovaj narod toliko potonuo da i na ovim izborima glasa za ove zlikovce, onda nam ne preostaje ništa drugo nego da uzmemo stvar u svoje ruke. Ima nas koji moramo i porodicama da brinemo a nemamo mogućnost da bježimo odavde kao neki drugi. Moral ne dozvoljava da se ovakvo stanje trpi. Ako se narod ne probudi do izbora, onda ćemo zbaciti ove zlikovce bez nih. Ja ne mogu svo djecu dizati u ovakvoj državi.

ODGOVORITE
Name

Stršljen

09.07.2018 18:24

U svakom slovu si u pravu, podržavam . Dosta je više ove žabokrečine iz koje smrdi na sve strane, učmalosti i enormalne pasivnosti na sve što se događa godinama.

Name

Marko - PRAVDA!!! -

09.07.2018 18:29

Vidjećemo, da li nas čeka još novi Peti Oktobar.

Name

sebar

09.07.2018 20:13

Republika Srpska se pretvorila u crnu guberniju iz koje svi bježe!!!

Name

ups

10.07.2018 07:05

Novi 5. oktobar.

Name

serv Božiji pokorni

10.07.2018 07:52

5. oktobra se uhvatite za uši i igrate, Milorad će vam sponzorirati 3 gajbe Nektara.

Name

Marko - PRAVDA!!! -

09.07.2018 18:10

Ko i dalje podržava ove "istitucije" taj je isti ko i oni, sučesnik u ubistvu!

ODGOVORITE
Name

Pravda

09.07.2018 19:24

Oni su sve srozali teško ce biti ponovo oporaviti sve ono sto oni uništiše, oni su najveće zli koje je moglo da zadesi srpski narod,komunisti su čak bili bolji,ovi su ih prevazisli .

Name

Milica

09.07.2018 18:12

Никад им више нећемо вјеровати. Никад. Поднесите оставке. Шта мисли наш министар правде шта му раде људи из тужилаштва. Мисли народ ће ћутати довијека.

ODGOVORITE
Name

Teslić

09.07.2018 18:13

Niko još nije 100% potvrdio da je Dodik SRBIN.

ODGOVORITE
Name

Nema-Ko

09.07.2018 20:08

Kako nije ima Srbski pasoš i ima Vilu u Srbiji,100%.

Name

Kadar

09.07.2018 20:12

Ne zovu ga dzabe Laktasenko!

Name

Olbreit

10.07.2018 05:14

Dobar momak!

Name

Knele

09.07.2018 18:15

Ljudi moji dragi djaba sve price dok narod ne napravi revoluciju i zbaci diktaturu, narod je moc i sila, ovo vise ovako ne ide. Sta ako Dodik opet dobije ma izborima, sta cemo onda?? Dok se letvi , vila i tojaga ne uhvatimi i azdaje ne skinemo nema mira, ova tortura se vise ne moze trpiti, ili cemo ih zbaciti milom ili silom. Druge nema. Jel to RS za koju smo ginuli da nam se ovi radi, MUP RS gori od Gestapoa.

ODGOVORITE
Name

kuku nama sa nama

10.07.2018 06:21

Knele...nema ni ljudi a kamoli vila i toljaga,zar nevidis da je jedino orudje i oruzje....mobilan telefon i ostalo iz te grupe

Name

Gidra

09.07.2018 18:18

Cuj institucije.. pa ko da pricate o budestagu a ne ovoj seljackoj komuni. A svasta.

ODGOVORITE
Name

A je B

10.07.2018 08:30

N, moj prijatelju N. buNdestag...

Name

Dario

09.07.2018 18:19

OVDE MAFIJA IMA DRZAVU TJ.ONA JE U SVIM INSTITUCIJAMA I TE INSTITUCIJE RADE U KORIST KLANA,TO JE UKRATKO OPISANO STANJE U DRZAVI ODNOSNO MAFIJASKOJ BANANA KOLONIJI.

ODGOVORITE
Name

Prijedor

09.07.2018 18:19

Podrske gospodinu Dodiku, i da razbuca ova g,,,

ODGOVORITE
Name

Marko - PRAVDA!!! -

09.07.2018 18:30

Ajde botu, sram te bilo.

Name

Jeca

09.07.2018 18:47

Ziveo GOSPODIN GOVEDARICA, i da naravno da ce ta g.... da rasturi i pusti vodu.

Name

re

09.07.2018 19:02

Bosnjak Mile ima punu podrsku...deri kozu sa ledja djikanima do kraja!!

Name

Nindža za prijedor

09.07.2018 19:19

Razbucacemo mi i tebe i njega i snsd,dns,sprs da se više nikada ne oporavite,olosi jedni primitivni!

Name

RUZA

09.07.2018 19:39

Prijedor Vodi dodika kuci g,,, iz Prijedora, a narod ce skunuti jaramsa vrtata vrijeme je, Dosta profitwr ratni je nakro obogsti se dok ljudi koji su ratovali nemaju sta da jedu .

Name

ŽELJEZNIČAR

10.07.2018 07:48

Prijedor je mrtvo more, podrška SzP.

Name

Pavao -Marko Polo

11.07.2018 15:30

Dobra!

Name

Buco

09.07.2018 18:24

Bas pogodjeno u srz ! Istina od rijeci do rijeci. Svaka pohvala za autora teksta.

ODGOVORITE
Name

M. M.

09.07.2018 18:29

Ma samo se kuka na mitinzima i po netu, a kad treba glasati, opet će se glasati za Baju i Zeljkicu. I džaba priča.

ODGOVORITE
Name

Marko - PRAVDA!!! -

09.07.2018 18:33

Situacija se sada dosta drugačija nego prije prošlih izbora, dosta je gore. Ali ako narod idalje izabere ove, tj izabere sučesništvo u ubistvu, onda će se vlast mijenjati na drugi način. To je na kraju krajeva za dobro naroda.

Name

sebar

09.07.2018 20:15

Ja bih za vreću brašna svoj glas opet dao Dodiku! Živjela stranka SNSD! Do pobjede!

Name

A rezultati rada?

10.07.2018 04:19

Po vrecu brasna ce dobijati i tvoji unuci..

Name

sebar

10.07.2018 07:04

Pa ako mi SNSD ponudi vreću brašna, a SzP ne ponudi ništa, logično da ću glasati za SNSD. Je li trebnam svoj glas poklanjati? Vi stvarno niste normalni ljudi!

Name

RS

09.07.2018 18:30

Haha, pa sto se vi Srbi toliko kunete u RS? Zar ne vidite da vam je maceha, a ne majka? RS vam je postala geto i tamnica srpskog naroda, nikako da se oslobodite tereta koji ona sa sobom nosi. A donijela vam je prvo strasnu stigmu genocidnog naroda, pa vam navukla na vrat likove poput Dodika, Majkicke, Spirica i armije cinovnika koji au vam uzeli pare i jos zaduzili vase praunuke, pa se jos dice time na beckoj berzi... pa vam je evo pocela ubijati djecu samo da bi opstala ko neka azdaja... Pa vam glumi republiku, a u stvari je kriminalna organizacija. Vi mislite da je ona nastala da odbrani interese srpskog naroda, a danas vam djeca bjeze iz nje. Kako ste tako glupi?

ODGOVORITE
Name

Eto Vidis

09.07.2018 19:02

Kada se jave takvi kao ti onda i oni Srbi koji ne vole Dodika budu listom za njega.Znamo mi da je sve ovo nakaradno,sta da se radi,od nekuda se mora krenuti,znas ti dobro da ni u tvojoj mahali stvari ne stoje bas kako treba.

Name

Nedeljko

09.07.2018 20:16

Sve sto kazes stoji, i polako radimo na tome da ispravimo sve sto si naveo da je problematicno (kroz pokrete kakav je PRAVDA ZA DAVIDA), osim jedne stvari, RS ukidati necemo! Tako da... "odabij i svoj poso gledaj"...

Name

Re

09.07.2018 20:43

Jeste, ali vi ste u RS stvorili neku bajku da bez RS nema Srba. Pa kako su toliki Srbi postojali (i to zivjeli triput bolje nego danas) prije nastanka RS? O tome vam ja govorim. Uhvatili ste se RS ko pijan plota, a svako normalan gleda da kidne odavde i da bude sluga Nijemcu, Svedjaninu, Amerikancu. Ni u federaciji stanje nije sjajno, ali se u federaciju niko ne kune. Nego se vi uhvatite Bosne i Hercegovine, svetog Save dedovine, imate na nju i u njoj sva prava kao i ostali gradjani, samo je vas problem sto je se odricete, sto se odricete vjekovnih ognjista sirom BiH zarad neke bajke o cisto srpskoj drzavi zapadno od Drine. I to sve u 21. vijeku, u vremenu sveopste globalizacije, vi hocete nacionalnu drzavu eeej! Zato i jeste tu gdje ste, zato cete sa RS lagano propasti, jer ona ovako kako je zamisljena prosto vas vodi u propast, samo vi to ne vidite.

Name

Istina

09.07.2018 20:48

Covjek 100% u pravu samo što neki uporno nece da vide istinu i nevide dalje od nosa.Srbi su evo samo kroz bližu istoriju sami sebe ukopali sa svojim politicarima da to granici sa zdravom pamecu.Pocev od Slobe pa do Milana Martica pa preko Dodika,svaki normalan Srbin bi trebao staviti prst na celo i zapitati se.Sjecate se Slobe kakva je sila bio pa kako Srbija završi(nato bombe i Kosovo oduzeto),pa Milan Martic i Srpska krajina gdje je sad nema je,i sad Dodik i R.S dabogda da opstane jer je trenutna vlast uništila ekonomski.

Name

Re

09.07.2018 20:59

RS su stvorili casni borci i casni ljudi ce je sacuvati. Samo okoreli lopovi koji su dosli na vlas je unistavaju, ali doci ce i njima crni petak, a nasa RS ce opstati i sa novom vlasti biti sve bolja ijaca.

Name

In

10.07.2018 01:01

AzRA drzis nama cas a ni u tvojoj feferaciji nista bolje stanje. Na protestima ima i vasih ljudi koji traze pravdu za svoju djecu. Toliko o tome koliko ste bolji od nas.

Name

Nindža za R.S.

10.07.2018 05:29

Ja kao Srbin,moram reci da je u tome što si rekao većinom istina,kakva nama korist od imena i institucija ako su nam plate,penzije najmanje u Evropi,to znaci da ovo sve nije zbog naroda,već da bi se manjina obogatila.Koliko vole "svoj" narod vidi se kako živimo, sastavljamo i ,to jedva kraj sa krajem. Da je režim tu samo zbog sebe svjedoci slučaj Davida D.,pa onda Željka Vulića, Nikole Đurovića itd.Ministar policije prijeti,ponaša se kabadahijski,ima toga mnogo,pa trebalo bi vremena da se sve pobroji,mali bi bio ovaj portal.Ako ti neko,dobronamjerno,ukaže na neke propuste a ti to odbiješ, sam si kriv za posljedice!

Name

Tako Je

11.07.2018 17:04

Upravo to,ajdemo mi braco srbi da se ukine rs,pa da sa nasom bracom zivimo u nasoj lijepoj Bosni,bice nam svima bolje. Srbi opametite se. Cekamo vam,Bosna Bosna Bosna. Pravda za Davidaaaaaa...

Name

Pravda i Istina

09.07.2018 19:07

Svaka cast na ovakvoj izjavi i hrabrosti tj.ISTINI!Prva istinita novinska izjava od 92 god.Neka nasa djeca u buducnosti citaju i uce ISTINU i PRAVDU a ne LAZI I NEPRAVDU.Toleranciju i demokraciju za sve koji zele normalan zivot na ovim prostorima i dati zakon u ruke skolovanim osobama koji ce sluziti ovoj zemlji a ne biti protiv nje.

ODGOVORITE
Name

Milos

09.07.2018 19:07

Da je narod kako treba ovi nebi bili na vlasti medjutim narod je bolestan al u glavu i bolje nije ni zasluzio . Jos je ovo dobro treba da se napate pa da shvati koga bira i za kogai pglasa Ni u ratu rat nije bio svima nije bilo proglaseno ratno stanje narod u sumu i ratuj a pojedinci i policija pljackaj ako neko pogine zenu zaposle u nekoj instituciji (da imaju sta k....) sve humanitarne pomoci njima stizu i oni raspolazu sve donacije dijaspore opet njima na raspolaganju a narodu k.... isti su bili i crkveni sluzbenici samo njima narod ko j... njemu i netreba.A narod ko po onoj staroj izreci ,,sto ga vise j... sve je bolji" A vlast i crkva jedni drugima zahvalnice,medalje,ordenje i td. Znaci narod nije za zaljenje sam tako hoce a kad hoce nek mu bude neka ga j... i vlast i crkva i ko god naidje aoni neka ih opet izaberu i neka glasaju za njih. ,,sjasi Hurta da uzjase Murta "idemo dalje samo naprijed ponosno.

ODGOVORITE
Name

Malo li je...

09.07.2018 19:08

... sve što je rečeno! Ovo je montirana tvorevina, nastala pred našim očima. Mi smo svi svjedoci njenog stvaranja, a nismo ništa mogli, ili nismo ni pokušali, promjeniti. Ko je kriv, ili bolje pitati kako ovo promjeniti - demontirati, kako vratiti ljudima vjeru u budućnost na ovim prostorima!? Postoji li takav lik ili organizacija u Republici Srpskoj koji/koja to može uraditi?

ODGOVORITE
Name

Borac VSR

09.07.2018 19:15

Ovo sad kako je stanje vise lici na neki mafijaski klan koji je zauzeo vlast pa vlada,voda nas u totalnu propast.Borce,radnike,poljoprivrednike pa i sve gradjane su srozali na dno dna.Napravili su toliku birokratiju kao da nas ima 20 miliona a ne toliko koliko je samo Novi Beograd ili jedan Zagreb,pa jos na to i tolika korupcija i kradja drzave od svake suge koja je ugrabila neku funkciju pa umislila da je bogom data da zivi kao faraon i da smo mi ginuli i stvarali RS samo da bi oni uzivali imali sta god pozele.

ODGOVORITE
Name

sebar

10.07.2018 04:47

Welcome to Republic of Srpska ;-).

Name

Radovan

09.07.2018 19:16

Bravo. Nisam odavno procitao bolji efektivniji istinitiji clanak.

ODGOVORITE
Name

Ducle

09.07.2018 19:20

SVAKA CAST@ TO JE TO!

ODGOVORITE
Name

Fk

09.07.2018 19:23

STA.JE.URADILA.SUZAN.ANTONY.DALA.PRAVO.ZENAMA.

ODGOVORITE
Name

Re

09.07.2018 19:40

Ovo vise Nema ni p öd pravda za Davids ovo je sad otvorena kampanja protiv vlasti i institucija RS Dole lesinari kako vas nije sramota koristiti SE takvim metodama i ti davore SRAM te bilo obmanjujes narod

ODGOVORITE
Name

re

09.07.2018 21:05

U cije ime ti govoris, koga to Davor obmanjuje? Mene ne!

Name

realno

10.07.2018 04:20

Dole Milokrad-Papak!

Name

serv Božiji pokorni

10.07.2018 07:06

Milorad Dodik je veći car od kneza Lazara, zato bih zamolio sve pristune da se malo stišaju!

Name

Linux

09.07.2018 19:47

Nažalost, moram reći nešto što potvrđuje zaključak na kraju teksta da se narod ne može amnestirati od odgovornosti i da je masovna zasljepljenost nacionalizmom dovela do ovakvog stanja. Dodik je prvi put došao na vlast 1998. zato što je narodu bilo dosta SDS-ove bahatosti i kriminala pod velom nacionalnih interesa. Biljana Plavšić je jasno razotkrila pljačku vrha SDS-a. Dodik je stvarno bio "dašak svježeg vjetra na Balkanu" ali je sljedeće izbore izgubio jer je SDS ubijedio narod da nije dovoljno veliki Srbin. Dodik je tada shvatio da u Bosni možeš vladati samo ako igraš na nacionalnu kartu i počeo je srbovati. Vratio se na vlast kada je ubijedio narod da je najveći Srbin.

ODGOVORITE
Name

sebar

10.07.2018 04:49

Dodik i jeste najveći Srbin na Balkanu, zato će i dobiti moj glas u oktobru!

Name

za sebar

10.07.2018 18:24

Ti njemu glas, a on tebi sipak.

Name

Marko

09.07.2018 19:51

Sve ono sto je SDS radio za vrijeme rata i poslije za vrijeme svoje vladavine sad radi ova koalicija SNSD DNS iSocijalisti,kako god u onda narodu omrzli oni tako su sad i ovi,nema razlike.

ODGOVORITE
Name

Rara

10.07.2018 06:17

Ahahahahahah..kakav si ti mentol.Dodik srbin a predao Jasenovacku gradju Hrvatima..ahahahahahahhahahahhahahahahahahhaha

Name

SNSD do groba!

10.07.2018 07:08

Jasenovačka građa je izmišljotina proizašla iz kuhinje SzP, Dodik nemam nikakve veze s tim.

Name

@#@

09.07.2018 20:22

Најгоре је што овај народ опет поткупит као и до сад. Народе недај те будућност своју и своје дјеце да више уништавају. Доста је више да нам дјеца бјеже од ове неспособне корумпиране власти!!!!!! Стоп овој анархији, криминалу и корупцији!!!!!!!!

ODGOVORITE
Name

Bratunčanin

09.07.2018 20:31

Kako rade institucije vidjećemo i na primjeru Slavka Stojanovića Cakana, mafijaša iz Bratunca koji pere pare od droge kupujući zgrade po Bratuncu u sprezi sa katastarskom i urbanističkom mafijom. Ni to mu nije dosta pa je počeo da otima i tuđe lokale. Kako nam rade institucije, sutra će takvi mafijaši početi da nam otimaju ne samo zemlju i lokale nego i kuće i stanove u kojima živimo!

ODGOVORITE
Name

sebar

10.07.2018 04:50

To su sve i 1992. radili, pa vam je to bilo sasvim u redu, ne znam u čemu je sad problem, kao da je to nešto novo.

Name

Naprijed

09.07.2018 20:47

Svi koji budu glasali za dodika i zeljku su saucesnici u ubijanju Republike Srpske!

ODGOVORITE
Name

sebar

10.07.2018 04:51

Ja sam glasao za njih i opet ću u oktobru.

Name

celo

09.07.2018 21:05

Samo odlucno i do kraja terati sto vise istine.

ODGOVORITE
Name

Paja

09.07.2018 21:52

NARODESANSU IMAMO A ONA JE IZBORI I AKO POBJEDE NAMJESTILI SU ONDA DRz....udar

ODGOVORITE
Name

kuku nama sa nama

10.07.2018 06:15

I....ko je kriv..OVO JE SVE CINJENICA,ALI KO JE KRIV.Ko ce ovo ispraviti..narod koji odlazi,tim nekim izborima u koje se kunete,ali samo vi koji cekate da dobijete obecano pa lajete na ove aktuelne.Da je narodu stalo do sebe i svoje i slobode i djedovinee,nebi isao u inostranstvo i ostavljao sve to na milost i nemilost,nego bi stvar rjesavao ovdje i sada.Zato se ne zavaravajte pricama o nekom srpstvu i patriotizmu,i borcima i otadžbini,jer je pitanje dana kad cemo nestati kao onaj balon od sapunice ..STO PRIJE TAJ DAN DODJE TI JE BOLJE ZA NAS KOJI ODAVDE NEIDEMO NIKUD..

ODGOVORITE
Name

ODGOVOR

10.07.2018 06:28

Narede nema od kukanja ništa. Sve mi to znamo. Šta dalje? Vidite li da su nosioci lista i kandidati u oba entiteta ljudi sa kriminalnim dosijima. Sprema se velika krađa na izborima-nema izmjene izbornog zakona. Opozicijo ako stvarno imaš namjeru izvući svoj narod iz bijede, zrazmišljate unapred ,dajte program kako.

ODGOVORITE
Name

SNSD do groba!

10.07.2018 07:55

Kakve veze imaju Dodik i Željka s tim kriminalcima? Pogotovo s kriminalcima u FBiH, de mi objasni. Kakve veze?

Name

Sorosh

10.07.2018 08:32

Jeste, jeste tako je. Zivjela opozicija!

ODGOVORITE
Name

Profesor zreo za doktora

10.07.2018 15:36

Ubio je Srpsku prvi Srpski genije koji je fakultetsku diplomu dobio za 2(dva)mjeseca...zavrsio pravo???(ili prava).

ODGOVORITE
Name

NASLOV TEKSTA

11.07.2018 11:50

REKAO JE SVE!

ODGOVORITE
Name

JELENA NIKOLIC

11.07.2018 15:18

MAFJA IMA SVOJU DRZAVU I SISTEMSKI JE PLJACKA I UNISTAVA,A NAROD JOJ POMAZE U TOME.ODUVJEK SAM MISLJENA UPRAVO TAKO DA NAROD NIJE ZRTVA VEC SAUCESIK USVEMU OVOME,ZARAD SVOJIH LICNIH INTERESA,ILI JE GLUP I NEOBRAZOVAN.PRAVDA ZA DAVIDA SA DAVOROM DO KRAJA.

ODGOVORITE
Name

Srušili sistem

11.07.2018 19:36

Papci su najodgovorniji zajedno sa predsjednikom i premijerkom. Oni su produžili život ovoj vlasti radi novčane nadoknade i tako omogućili propast drćave. Prvi Stevandić i Vojin mitrović, Stevančević pa ostali.

ODGOVORITE
Name

Radojko

11.07.2018 21:15

RS je omča oko vrata Srbima, samo što to niko ne želi da vidi. Ne znam za koji je moj čuvate, bolje vam je bilo prije nego je nastala RS.

ODGOVORITE