Миланов буџет за трансфере - 0 евра!

„Имали смо мање прихода од очекиваног, ни новац није стигао из Кине, па нећемо играти Лигу Европе. Стога и немамо буџет за трансфере“, објаснио је спортски директор Росонера Мисимилијано Мирабели.

Фудбал 11.07.2018 | 00:00
Миланов буџет за трансфере - 0 евра!
Милан је суочен са једном од највећих криза у својој историји, па су актуелна управа клуба и њени главни оперативци принуђени да фунционишу под изузетно тешким условима.

Спортски директор Росонера Масимилијано Мирабели присуствовао је првој клупској конференцији након избацивања из Европе због кршења финансијског фер-плеја, а саме изјаве нису нимало оптимистичне за бројне навијаче италијанског великана.

„Ми смо спремни за почетак нове сезоне, за коју се надамо да ће бити позитивна. Видећемо шта ће се догодити. Када је у питању тржиште, важно је да свима буде јасно: нико неће напустити клуб уколико се Гатузо ње сложи са тим. Иста ствар важи и за довођење. Ово ће бити Гатузов Милан”, рекао је Мирабели.

Милан званично нема буџет за прелазни рок.

„Ми можемо само да потпишемо играче који су у стању да направе разлику. У супротном боље да не доводимо никога. Имали смо мање прихода од очекиваног, ни новац није стигао из Кине, па нећемо играти Лигу Европе. Стога и немамо буџет за трансфере. Мораћемо да имамо више идеја, али је поштено рећи да никога нећемо пустити уколико то не буде желео Гатузо”.

Интересовања за Миланове играче и те како има.

„Имамо много врхунских играча и неки од њих су добили понуде. За Густава Гомеза имамо договор са Боком, али је играч такође тражен и у Италији. Одлучићемо у наредним данима. Такође, Калинић је тражен од стране многих клубова. Атлетико Мадрид и Севиља су тренутно најближи њему”.

Тако ни помињани долазак Симонеа Зазе уопште није реалан.

„Заза? Он није под уговором са нама. Нисмо у стању да размишљамо о нечем специјалном, јер немамо буџет. Направићу пример. Аки сте гладни морате да проверите свој џеп пре него што уђете у ресторан. Можете да имате за кифлу или кавијар са шампањцем”, сликовито је објаснио директор Росонера тренутну ситуацију у клубу.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар