Милан се рјешава прекобројних!

Локатели и Сасуоло, Борини као рата за Биљу! Росонери сређују тим за наредну сезону.

Фудбал 09.07.2018 | 21:45
Милан се рјешава прекобројних!
Неизвесна будућност клуба, као и све очигледнији крај кинеске династије у Милану не спречавају спортски сектор да се бави сређивањем екипе за предстојећу јесен и решавање прекобројних именилаца у саставу.

Први играч који ће највероватније отићи из Милана већ у наредним данима јесте Мануел Локатели. Млади везиста није у озбиљним плановима Ђенара Гатуза и због тога жели трансфер у средину која ће му понудити више минута на терену. То је, по свему судећи – Сасуоло.

Мада је у игри дуго био Бетис, потом и Фрозиноне, Локатели је изабрао Сасуоло као место где верује да ће добити адекватан простор за игру. Сасуоло је познат као тим који своју веру полаже у младе снаге и средина где нови нараштаји најбрже сазревају. Мада још није потврђено, Локателија ће Сасуоло вероватно откупити, али ће у договору с Миланом постојати клаузула прече куповине, или откупа назад по одређеној цени.

У међувремену Милан ради на томе да се реши и Фабија Боринија који није донео жељену нападачку агресивност током прошле сезоне.

Италијом кружи прича да је Милан понудио Боринија Лацију, мада се раније чуло да је спортски директор Небескоплавих Игли Таре врло заинтересован за италијанског крилног офанзивца. Наводно, Милан би Боринијев уговор могао да искористи као рату за отплату преосталог дуга за Лукаса Биљу. Ипак, до разговора тек треба да дође.

Милан је овог лета довео Ивана Стринића, Пепеа Реину и Алена Халиловића – све као слободне играче.  

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар