Сергеј између Реала и Јунајтеда!

Све ће бити јасно до краја јула! Клаудио Лотито јасан и тражи бар 155. 000. 000 евра, али не би имао ништа против ни да Милинковић Савића задржи још једну сезону.

Фудбал 10.07.2018 | 19:40
Сергеј између Реала и Јунајтеда!
Листа потенцијалних купаца Сергеја Милинковић Савића се после Јувентусове офанзиве на Кристијана Роналда свела на само два имена - мадридски Реал и Манчестер Јунајтед. На сто Клаудија Лотита Сергејев агент Матеја Кежман донео је управо те две понуде, а према најавама које стижу из Рима будућност највреднијег српског фудбалера биће позната најкасније до краја јула!

Контакти са заинтересованим странама и даље су сакривени под велом тајне, али оно што је засад познато јесте да је Јунајтедова понуда за 10.000.000 евра јача и та сума је урачуната у бонусима. Али, Лотитожели још. Наводно, први човек Лација не би имао ништа против да Сергеја задржи у Риму још једну сезону и тако обрадује Симонеа Инзагија. Реалност је, ипак, другачија и све води ка томе да ће Сергеј ускоро напустити Олимпико.

Флорентино Перез и даље не срља у причу и заправо још чека да направи најконкретније потезе. Да би се то догодило, Реал прво мора да добије силне милионе од Кристијанове продаје Јувентусу, како би се кренуло у акцију. Перезова жеља је да Роналда замени Нејмаром или Еденом Азаром, док је Сергеј Милинковић Савићиграч кога изузетно жели у Реалу. Ни Манчестер јунајтеда неће тако лако одустати од Сергеја, пошто је Жозе Мурињо у својој глави смислио да му управо СМС буде ослонац Јунајтедове игре у будућности. Тиме не само што би растеретио Пола Погбу и Немању Матића, већ би Јунајтедов везни ред био међу најјачима у Европи. 

Сергејева судбина биће позната у наредним данима, а најкасније у следеће две до три седмице. Лацио ће спремно дочекати сваки расплет. Засад Лотито није задовољан оним што Реал и Манчестер јунајтед нуде и хоће још. Мада се Лотито донекле нада Сергејевом останку, све информације упућују ка томе да је српски репрезентативац спреман да отвори ново поглавље у каријери. 

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар