Sergej između Reala i Junajteda!

Sve će biti jasno do kraja jula! Klaudio Lotito jasan i traži bar 155. 000. 000 evra, ali ne bi imao ništa protiv ni da Milinković Savića zadrži još jednu sezonu.

Fudbal 10.07.2018 | 19:40
Sergej između Reala i Junajteda!
Lista potencijalnih kupaca Sergeja Milinković Savića se posle Juventusove ofanzive na Kristijana Ronalda svela na samo dva imena - madridski Real i Mančester Junajted. Na sto Klaudija Lotita Sergejev agent Mateja Kežman doneo je upravo te dve ponude, a prema najavama koje stižu iz Rima budućnost najvrednijeg srpskog fudbalera biće poznata najkasnije do kraja jula!

Kontakti sa zainteresovanim stranama i dalje su sakriveni pod velom tajne, ali ono što je zasad poznato jeste da je Junajtedova ponuda za 10.000.000 evra jača i ta suma je uračunata u bonusima. Ali, Lotitoželi još. Navodno, prvi čovek Lacija ne bi imao ništa protiv da Sergeja zadrži u Rimu još jednu sezonu i tako obraduje Simonea Inzagija. Realnost je, ipak, drugačija i sve vodi ka tome da će Sergej uskoro napustiti Olimpiko.

Florentino Perez i dalje ne srlja u priču i zapravo još čeka da napravi najkonkretnije poteze. Da bi se to dogodilo, Real prvo mora da dobije silne milione od Kristijanove prodaje Juventusu, kako bi se krenulo u akciju. Perezova želja je da Ronalda zameni Nejmarom ili Edenom Azarom, dok je Sergej Milinković Savićigrač koga izuzetno želi u Realu. Ni Mančester junajteda neće tako lako odustati od Sergeja, pošto je Žoze Murinjo u svojoj glavi smislio da mu upravo SMS bude oslonac Junajtedove igre u budućnosti. Time ne samo što bi rasteretio Pola Pogbu i Nemanju Matića, već bi Junajtedov vezni red bio među najjačima u Evropi. 

Sergejeva sudbina biće poznata u narednim danima, a najkasnije u sledeće dve do tri sedmice. Lacio će spremno dočekati svaki rasplet. Zasad Lotito nije zadovoljan onim što Real i Mančester junajted nude i hoće još. Mada se Lotito donekle nada Sergejevom ostanku, sve informacije upućuju ka tome da je srpski reprezentativac spreman da otvori novo poglavlje u karijeri. 

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar