Хендерсон неизвјестан за полуфинале са Хрватском!

Репрезентативац Енглеске због повреде можда пропусти полуфинални дуел на Мундијалу у Русији. Под знаком питања и наступ Џејмија Вардија.

Фудбал 09.07.2018 | 14:45
Хендерсон неизвјестан за полуфинале са Хрватском!
Џордан Хендерсон има проблем са повредом задње ложе због чега није сигурно да ће наступати на полуфиналном мечу Мундијала у Русији против Хрватске.

Везиста Ливерпула ће до среде, када је у Москви заказан полуфинални дуел, радити по посебном режиму како би медицински тим покушао да га опорави, пренео је "Скај спорт".

Хендерсон је на Мундијалу у Русији одиграо четири утакмице, осим у поразу од Белгије (0:1), када је селектор Гарет Саутгејт направио осам измена у саставу. На последњем мечу против Шведске (2:0) изашао из игре седам минута пре краја.

Поред њега на повреду се жали и даље нападач Џејми Варди који је пропустио четвртфинале са Швеђанима. Он је истегао препону у продужецима утакмице са Колумбијом.

Са друге стране, ни Хрватска није без проблема јер повреду има Шиме Врсаљко, а многи играчи жале се и на умор после две утакмице у низу које су прошли на пенале против Данске и Русије.

Полуфинале између Хрватске и Енглеске игра се у среду у 20 сати на стадиону Лужњики у Москви.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар