Henderson neizvjestan za polufinale sa Hrvatskom!

Reprezentativac Engleske zbog povrede možda propusti polufinalni duel na Mundijalu u Rusiji. Pod znakom pitanja i nastup Džejmija Vardija.

Fudbal 09.07.2018 | 14:45
Henderson neizvjestan za polufinale sa Hrvatskom!
Džordan Henderson ima problem sa povredom zadnje lože zbog čega nije sigurno da će nastupati na polufinalnom meču Mundijala u Rusiji protiv Hrvatske.

Vezista Liverpula će do srede, kada je u Moskvi zakazan polufinalni duel, raditi po posebnom režimu kako bi medicinski tim pokušao da ga oporavi, preneo je "Skaj sport".

Henderson je na Mundijalu u Rusiji odigrao četiri utakmice, osim u porazu od Belgije (0:1), kada je selektor Garet Sautgejt napravio osam izmena u sastavu. Na poslednjem meču protiv Švedske (2:0) izašao iz igre sedam minuta pre kraja.

Pored njega na povredu se žali i dalje napadač Džejmi Vardi koji je propustio četvrtfinale sa Šveđanima. On je istegao preponu u produžecima utakmice sa Kolumbijom.

Sa druge strane, ni Hrvatska nije bez problema jer povredu ima Šime Vrsaljko, a mnogi igrači žale se i na umor posle dve utakmice u nizu koje su prošli na penale protiv Danske i Rusije.

Polufinale između Hrvatske i Engleske igra se u sredu u 20 sati na stadionu Lužnjiki u Moskvi.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar