Хрвати у проблему: Без Врсаљка против Енглеза?!

Селектор Хрватске највероватније неће рачунати на све играче у полуфиналу Светског првенства против Енглеске.

Фудбал 09.07.2018 | 14:15
Хрвати у проблему: Без Врсаљка против Енглеза?!
Хрватска ће у среду против Енглеске покушати да се домогне финала на Мундијалу у Русији.

На другом полуфиналном дуелу, који је заказан за среду од 20 часова у Москви, селектор Хрватске Златко Далић највероватније неће моћи да рачуна на све играче.

Под великим знаком питања је наступ Шиме Врсаљка.

"Он има проблем са коленом, али још је рано да говоримо о томе да ли ће бити спреман за меч са Енглеском. Видећемо", поручио је Далић у недељу.

Ипак, шпанска "Марка" пренела је да ће фудбалер Атлетико Мадрида "сигурно пропустити меч против Енглеске".

Тај лист наводи да хрватског репрезентативца очекује дужа пауза. Детаљни прегледи, који би требало да буду обављени у току дана, показаће колико ће Врсаљко одуствовати.

Врсаљко је био важан "шраф" у екипи Хрватске на Мундијалу у Русији. Одиграо је четири од укупно пет мечева, једино није наступао на последњем дуелу групне фазе против Исланда, када је Далић прилику дао резервистима.

Он је против Нигерије, Аргентине и Данске, меч који су Хрвати добили после извођења једанаестераца, све време био на терену, а дуел против Русије у четвртфиналу био је приморан да заврши у 97. минуту због повреде.

Уколико десни бек селекције Хрватске не буде био у стању да наступи на мечу против Енглеске, замениће га Ведран Ћорлука, који је то учинио и против Русије.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар