Hrvati u problemu: Bez Vrsaljka protiv Engleza?!

Selektor Hrvatske najverovatnije neće računati na sve igrače u polufinalu Svetskog prvenstva protiv Engleske.

Fudbal 09.07.2018 | 14:15
Hrvati u problemu: Bez Vrsaljka protiv Engleza?!
Hrvatska će u sredu protiv Engleske pokušati da se domogne finala na Mundijalu u Rusiji.

Na drugom polufinalnom duelu, koji je zakazan za sredu od 20 časova u Moskvi, selektor Hrvatske Zlatko Dalić najverovatnije neće moći da računa na sve igrače.

Pod velikim znakom pitanja je nastup Šime Vrsaljka.

"On ima problem sa kolenom, ali još je rano da govorimo o tome da li će biti spreman za meč sa Engleskom. Videćemo", poručio je Dalić u nedelju.

Ipak, španska "Marka" prenela je da će fudbaler Atletiko Madrida "sigurno propustiti meč protiv Engleske".

Taj list navodi da hrvatskog reprezentativca očekuje duža pauza. Detaljni pregledi, koji bi trebalo da budu obavljeni u toku dana, pokazaće koliko će Vrsaljko odustvovati.

Vrsaljko je bio važan "šraf" u ekipi Hrvatske na Mundijalu u Rusiji. Odigrao je četiri od ukupno pet mečeva, jedino nije nastupao na poslednjem duelu grupne faze protiv Islanda, kada je Dalić priliku dao rezervistima.

On je protiv Nigerije, Argentine i Danske, meč koji su Hrvati dobili posle izvođenja jedanaesteraca, sve vreme bio na terenu, a duel protiv Rusije u četvrtfinalu bio je primoran da završi u 97. minutu zbog povrede.

Ukoliko desni bek selekcije Hrvatske ne bude bio u stanju da nastupi na meču protiv Engleske, zameniće ga Vedran Ćorluka, koji je to učinio i protiv Rusije.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar