Улагати више у исток Српске

"Намјера ми је да коначно почне динамичнији развој истока Републике Српске, настојаћу да се новац са нивоа БиХ више улаже у подручје Подриња, Романије и Херцеговине! Обећавам да ћу бити одговоран представник српског народа који ће се борити за изборну јединицу из које долазим, али и за РС укупно. Иза мене ће за четири године остати резултати мога рада на терену", каже у интервјуу за Новости Ненад Нешић, носилац листе ДНС за Парламент БиХ у изборној јединици 3 И директор “Путева Српске” и додаје:

Република Српска 09.07.2018 | 11:22
Улагати више у исток Српске
"Предузеће на чијем сам челу, у овом тренутку је прави привредни замајац Српске!  Ангажована је домаћа грађевинска оператива, тако да с правом можемо рећи да `Путеви` воде Српску напријед.  Радимо, градимо широм Републике, а мислим да исток Српске заслужује боље путне комуникације". 

Превој Романија један је од кључних пробема возачима деценијама уназад, како га ријешити?

"Тај проблем рјешава изградња треће траке пута! Израда овог пројекта је у току. Обећавам да ћу ријешити тај проблем, који, генерацијама, нису могли ријешити ни политичари  ни привредници иза овог краја, од Миланка Реновице, Мирка Шаровића, Сташе Кошарца… Народ ове регије ће ме памтити као неког ко им је ријешио огроман проблем". 

Каква је тренутно ситуација са радовима у том подручју?

"Путеви ће у овој години издвојити 10 милиона КМ за путну инфраструктуру у сарајевско-романијској регији. Изградња једне кружне раскрснице у Источном Новом Сарајеву је у току, И чим ријешимо имовинско-правне односе, почеће изградња И друге. Осим тога, у плану су И још двије кружне раскрснице, код тржног центра Том И на Кули. Такође, ових дана ћемо расписати јавни позив за најбољег извођача за дионицу Триангла – Јасик на путу Источно Ново Сарајево – Јахорина – Пале, чија је вриједност 3.5 милиона КМ". 

Шта ће “Путеви” радити што се тиче Подриња?

"Ускоро улазимо у изградњу кружног тока у Власеници, а у Зворнику ће се градити два кружна тока.Иде и реконструкција путева Зелени Јадар – Братунац – Скелани, затим путног правца Шековићи – Милићи, као и Шековићи – Власеница". 

Шта је са повезивањем херцеговачких општина?

"`Путеви` настављају са изградњом источне заобилазнице око Требиња. Недавно смо  пустили у саобраћај реконструисани дио магистралног пута М6.1 који пролази кроз Невесиње, И ова општина ће до краја године добити обновљене главне саобраћајнице, савремени кружни ток, а биће извршена и реконструкција магистралног пута Невесиње-Мостар. Чим буду одблокирана средства од акциза, почеће реконструкција магистралног пута према Мостару, као и реконструкција пута Требиње-Љубиње-Столац". 

А пут Фоча – Тјентиште? И то генерацијама чека на рјешавање?

"Ја имам план како да то ријешим! Наша идеја је да се уради пут Брод на Дрини – Шћепан поље. Идеја коју ће ЈП Путеви заступати је да се пут са Тјентишта споји на тај дио, да се премости мостом и да се на тај начин повеже Тјентиште с Фочом, односно Брод на Дрини, чиме би избјегли превој који је географски веома тежак И практично неуслован. За тај пут требали бисмо добити И дио средстава од Владе Србије, како је то обећао предсједник Вучић". 

Главаш сигурно улази у НС РС!

Предсједник сте и регионалног одбора ДНС за сарајевско-романијску регију.  Иду избори, да ли ће ДНС имати посланика у НС РС из Ваше регије?

"На Романији је ДНС партија у тренду,све је јачи, а убијеђен сам да ће наш кандидат, Александар Главаш, иначе, потпредсједник Младих ДНС и актуелни предсједник Скупштине општине Источно Ново Сарајево, бити посланик у НС РС. Он је један од најперспективнијих младих политичара Српске". 

(Новости)

Коментари / 130

Оставите коментар
Name

И.Сарајево

09.07.2018 09:27

Сада ти неће помоћи ни 50 км што си дјелио до сада пред изборе,нема гласа ни теби као ни Главашу,само глас иде Ацу Станишићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Р

09.07.2018 09:41

И одузети имовину после октобра

Name

Ацо Станисиц

09.07.2018 09:48

Постен цовјек има искуство за њега гласам

Name

ре

09.07.2018 10:38

Само Вукота је истински борац за развој цитаве Републике Српске, заједно са министром Саровицем и другим кадровима...... А ово су дјецурлија кој би да мало буду народни трибуни у БМW 6, Ауди А 8 итд...... Само yа Вукоту гласати и СДС

Name

хахахаа

09.07.2018 11:02

Знамо ми добро Аца Станишића, џаба пишете ботови. Ацо нема ни један други интерес осим свој и прикин ( Боско Југовић снсд). Знају људи ко је он. Никакав он резултат направити неће. Живи били па видјели.

Name

пале

09.07.2018 11:07

Нико с Пала за Станишића неће гласати. Предобро се познајемо.

Name

ре и Сарајево

09.07.2018 11:09

А ста ће вам ацо подијелити? По шамар да гласате за њега.

Name

Горан

09.07.2018 11:30

Фоча - Тјентиште је срамота пут је катастрофалан . Тјентиште - Гацко солидан ,тунел и нови део добар али ту наступамо ми као народ да не казем несто друго тунел иако нов вец сав исаран вецина сигнализације унистена .Милина на поцетку била проци тунелом око 2 км (нестварно деловао)а сад вец туга.Путари офарбајте ограду на великом мосту оно је хаос . Слабо одрзавање вец урадјеног доброг посла и наса небрига (појединаца) и униставање свега доброг.

Name

Виктор

09.07.2018 11:49

Право питање за Аца Станисица је ста це он у политици? За које и ције интересе се копрца. Да ли је спијун и будуци прелетац снсд-а па по сваку цијену мора да продје кап посланик Днс-а. Цовјек који се бави трговином, прерадом суме, изнајмљивањем свадбених салона. Дакле дјелатности које ником не доприносе осим самом њему. Плаца ли порез за свадбене салоне мозда кад их изнајми... Са друге стране, НЕСИЦ доноси паре и гради, прави и улазе...

Name

Ре пале

09.07.2018 11:53

Гласаце оних 200 несретника сто раде код њега за цркавицу...

Name

Ре

09.07.2018 12:00

Не поправи то нико . Која пустос на том истоку брацо драга.. и оно мало народа сто има видис сморене фаце.. не знам како неко од омладине мозе ту зивот провести..

Name

Исток РС

09.07.2018 12:28

Е јадан ти,па Ненад и Главас су институције за малог станисица.

Name

Сигурно

09.07.2018 12:50

Дугове и задужења,пљачку коју доносите ти и Станишић неће успјети вратити дјеца наше дјеце

Name

Улагати у исток

09.07.2018 15:02

Господин копира Станисица,за разлику од Несица и Главаса Ацо је стекао за 10 генерација и не знам за случај да Је Ацо Станисиц некоме остао дужан...Пале знају колико је он људима помогао само сто нигдје није писало,а данас изгледа Ако нигдје не пише онда као и да ниси...Ацо до побједе Пале 100%уз тебее

Name

Славко

09.07.2018 15:14

Цовјек је цисти криминалац.

Name

Ре улагати у исток

09.07.2018 15:30

Писе на црквеним вратима. Поклонио дрвена врата и угравирао своје име словима вецим од црквеног звона бозе ме опрости. И да, поклонио саднице воца и 50 кока носиља. Маните ме се Аца Станисица и његових добрих дјела...

Name

Срамота помињати Цркву

09.07.2018 18:34

Чиме се то бавите поштењачине?

Name

ИРС

10.07.2018 13:31

Гдје су ти досадашњи резултати...био си у истим политичким водама....сада си се сјетио источног дијела када ти требају гласови...гадим се на овакве!!!

Name

Глас Разума

09.07.2018 09:28

Из моје породице гласови иду уваженом министру Шаровићу .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Г.Р

09.07.2018 09:44

Саровиц је институција за овог Несица

Name

Глас науке

10.07.2018 19:53

Само неко ко је бескрајно безобразан, може тврдити да ће приватлук и приватно предузетништво да развије привреду, запосли народ, и да то исто може урадити страни инвеститор. И овде се сва политика заснива на причама и привлачћењу страних инвеститора и тиме што ће приватницима олакшати регистровање и отварање фирми. То су таква подметања, да то здрав разум не може поверовати Да политичар то нуду народу као програм. Приваницу су само руковиђени својом похлепом оријентисани на пљачку и отимачину, присвајање свега што се просвојити може, свих дртвених и државних ресурса. За старне инвеститоре је општепознато да они не граде нити развијају било какву привреду. Неће се овде направити и развити привреди систем, можан и интегрисан привредни систем тамо што ћемо се отворити за стране инвестиције. А шупља прича које је овде у оптицају да је само проблем корупција која не дозвољава да страни инвеститори дођум јер немају поверење, због превише криминала и корупције. Ето на то се своди сва политика политичара свих политичких субјеката у БиХ. Неће овде политичари, зато што су сви купљени и издајници никада променити политику, неће постојеће странке да изграде нови привредни систем у акционарском сувласништву државе, радника, и акционарских улагача - да изгради никакав интегрисан моћан привредни систем. Све до тада можемо даље срљати у све веће задуживање, пресипање из шупљег у празно. Сви они политчки субјекти који и даље инсистирају на томе да овде само треба сузбити ниво криминала и системске корупције да би се привукле стране инвестиције које ће овде изградити фабике су злонамерни, и треба против њих подићу тужбе и садити им, јер данас видимо резултате докле је таква еконоска политика довела.

Name

Бојан

11.07.2018 19:08

Е Шаровиц је већ дон...

Name

Јадник

09.07.2018 09:29

То само ВУКОТА може и хоће

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радоја Домановиц

09.07.2018 09:46

Е како нам је лијеп и паметан нас Ненад Несиц.Од цара Лазара мајка српкиња не роди вецега цовјека од Ненада насега.Сви за њега да гласате јер док је оваквих паметних и лијепих политицара као он и Главас српски народ се не трба бојати за будуцност.А наруцито сарајевски срби и народ из истоцног краја јер Несиц це нам доњети просперитет и омогуцити да зивимо у изобиљу.Зато изадјимо на изборе и подрзимо сокле насе Несица и Главас,напрјед момци допобједе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зар је жив Домановић

09.07.2018 10:35

Ој Радоје Радоје пуче срце на двоје. Сви ћемо гласати тако како кажеш.

Name

Ре

09.07.2018 11:03

ВУКОТА ДО ПОБЕДЕ

Name

боле

09.07.2018 09:53

Да га није требало би га измислити!Оно што никоме није успјело до сада,па ни Миланку Реновици,Мирку Шаровићу и Сташи Кошарцу!!!!!!!!!!!!!!!! Сад то све има да ријеши Чаробњак из Оза!!!!!!!!!! Ако ништа друго, неко ће да ради на изградњи ових силних токова и путева...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сссс

09.07.2018 12:04

Не могу да вјерујем да неко хвали овога Несица , па људи моји то је нај веци лазов на свијету , преварант , знамо ми његови бивси радници о каквом се лику ради . Три плате ми је остао дузан и не само мени ,стотину нас је просло кроз његово предузеце којима није исплацено од три до сест плата

Name

пе Сссс

09.07.2018 12:45

Ако мислиш да је овај пасус хвалоспјев,грдно си се зезнуо...

Name

ХЕРЦЕГОВИНА

09.07.2018 09:56

Радници лопатама равнају закрпљене рупе на путевима. Овдје није у питању да пут има рупа него рупе имају своје путеве (нпр. Нев-Гац)...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда за Давида

09.07.2018 10:13

Нема избора

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не млати

09.07.2018 12:44

Чуј нема избора, а како то мислите провести. Све да свих 200.000 ФБ присталица изађе на улицу, избори ће се одржати. Наравно да треба ријешити случај везан за тог момка, али не треба да претјерујете, нисте само ви грађани у Р. Српској, има и нас осталих.

Name

Рус

09.07.2018 11:01

Да ли це икад овом доци крај

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацо

09.07.2018 11:05

Ацо Станисиц је преварант

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

09.07.2018 11:58

Написи кога је тај цовјек преварио.

Name

Ре

09.07.2018 12:36

Преварио све који путују бусом са перонском картом од 1 км, паркинг на брусу 3 км, градјевински материјал скупљи него било гдје. Јел се сјецате заустављања камиона од продавница градјевинскох матетијала који су из Сарајева возили за Пале. Јел нам навукао брдо тампона и скаламерија у строги центар Пала, као да улазис у Булоге... Ма списак је дуг...

Name

Паљанин

09.07.2018 18:19

Ја сам с Пала, све сто си рекао си слагао. Није народ глуп, не измисљај небулозе. Ацо Станисиц до побједе!!!

Name

Сарајка

09.07.2018 11:12

Ненаде,твоји резултати рада се вец виде,тако да се не обазири на кулоаре и само напријед!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

09.07.2018 18:42

Е цуј сарајка? Са Пала, Сокоца, Или Лукавице.....

Name

Резултат??????

10.07.2018 14:19

Цекам да ми асфалтирате двористе, обецали сте. Сад ниста изофирали народ јавно И ниста. Прицате ту о неким инвестицијама Исто ко да су васе паре. То је народно.остало поставили сет директоре п.о. основним сколама. Нису се изивили па у Војковицима н аставници обирили некад висе дјеце на поправне то је изивљавање. Обарају дјеци на годину. Нико није изивљен. Срамота

Name

ИНС

09.07.2018 11:17

Нешић је до сада испунио све што је обећао па нема разлога да и не настави тако у будућности. Грађани Српске требају дати повјерење некоме ко ради не само за говорницама него и на терену. Главаш је ново лице и освјежење на политичкој сцени, не плаши се изнијети своје ставове и заступа интересе младих, не само омладине већ и младих који тек заснивају породицу и наилазе на бројне потешкоће у систему. Пуна подршка из Источног Сарајева, храбро напријед зацртаним корацима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам Гога

09.07.2018 11:27

Г.Несиц сто обеца то оствари!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

09.07.2018 12:31

Тако је сто обеца то и оствари, на састанку у Требињу, води са собом увјек струцне људе попут тебе за разговоре све до јутра.

Name

И ам Гога

09.07.2018 12:53

Лаки је мало љубоморан :П

Name

Ре

09.07.2018 13:28

На цему љубомора, сви знамо у цему је дотицна стручна.

Name

и ам Гога

09.07.2018 13:53

Погресно дрво записавас Лаки ;)

Name

Г

09.07.2018 14:16

Побркао лончиће ...неко добро гријеси и пише у тудје име!узас на шта сте спремни !пукните од муке и љубоморе на поштеног и нормалног породичног човјека!

Name

Ре

09.07.2018 14:25

Дара це убрзо са тобом поразгиварати па цес ти добро знати о цему смо прицали.

Name

Ххахахх

09.07.2018 14:26

Тајкино.

Name

Проверено

09.07.2018 14:29

Раду болан она асистира. Лукавица зна.

Name

Гого

09.07.2018 11:34

Несицу, само јако и одговорно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ложиона

09.07.2018 16:30

Судећи по фб бицеш Тито ако знас ко је био. Али науцно доказано а ти цес то видјети на изборима то нема везе за успјехом и гласовима. Ложе те ови сто ти кеш за то узмају.

Name

Тренутна

09.07.2018 18:45

5x50 КМ за нове цланове.

Name

Душан

09.07.2018 11:38

Колико је само политицара и директора из овог дијела РС отисло у БЛ и у истој се изгубили, само је Н.Несиц задрзао своје Ја, и свијест о знацају овог дијела Републике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре дусан

09.07.2018 11:42

Слажем се потпуно.

Name

Милена

09.07.2018 18:20

Ненад Несиц је на Палама урадио тунел од 100м , 1.500.000км. Лоповцина обицна. Стидите се олоси.

Name

Xесер

09.07.2018 11:40

Нисте способни да урадите хоризонталну сигнализацију исправну на насим путицима преко Романије, а пут Соколац- Хан Пијесак 50 нијанси сиве, Власеница - Милици искрпљен пут као ни себи ни свом, од Милица до Дрињаце десна трака улегла, колотрази огромни, Коњевиц Поље - Братунац, јос нисте клизиста санирали од 2014., Дрињаца - Скелани санацију обецавате сваке године и увијек слазете, немој нас Неске правити будалама, кад нисмо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Баки

09.07.2018 12:29

Иди мало у Србију па види ста су лоси путеви, наси путеви су мила мајка!

Name

Мица

09.07.2018 12:29

Не мозе цовјек за двије године колико је на функцији да среди све оно сто нико није пипнуо деценијама,само напрјед ненаде,свака ти цаст

Name

Xесер

09.07.2018 23:03

@Баки - Пролазим цесто Србијом, аутопут од Обреновца до Ваљева се пуста за пар мјесеци, путеве од Ваљева до Љубовије раде, превоје Ива и Прослоп, пут Љубовија - Лозница, потпуно реконструисан, Рогацица - Бајина Баста такодје, преко Мацковог камена асфалт као млијеко, Сабац - Лозница веома добар пут, реконстрисана дионица Фруска гора - Ср. Каменица - Нови Сад. Наведи ми лосе дионице, нисам сисао весло да ми Несиц и овакви мазу оци, видим реално стање путева на истоку.

Name

Xесер

09.07.2018 23:05

@ Мица - Нека тај Несиц изнесе конкретне податке колико км је за те 2 године реконструисао, а колико изградио, не мозе да уради приступ мосту у Братунцу, Србија давно урадила свој дио посла и изградила комплетан мост који стоји неотворен, а ви се идаље задовољавајте крузним токицима биједним и помпезним отварањима истих од овог продаваца магле.

Name

Топлик

09.07.2018 11:42

Немој нам само ти о улагању. Знамо те.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јовица

09.07.2018 11:43

Јос нам треба оваквих људи. Има наде за Републику Српску

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

09.07.2018 16:21

Ех Јовице због оваквих људи Република Српска и јесте оваква. Покрадена, угушена без радних мјеста гдје приватници владају и уцјењују ову бједу сто се за опстанак бори.

Name

Пер аспера ад астра

09.07.2018 11:45

Куд ћеш, сињи кукавче, којим путем до Херцеговине? Не може ниједно твоје ауто преко ових рупа. Мораш наћи какву Ниву, Голф 2 или коња , да стигнеш овамо. А обавезно крени рано, јер ако те стигне мрак, ниђе нема куће, ни свјетла, звјери шетају тим вашим цестама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еро с оног свјета

09.07.2018 12:31

Избор је лицна ствара, тако и паљење свјетла

Name

Гласач

09.07.2018 11:54

Хајте људи да за њих радимо. Они своје зене и родбину нека намјестају на дрзавне позиције, ми цемо радити а они узивати. После казу ста СТА ЈЕ све сми то ми исфинансирали е кад јесте онда и радите и гласајте сами за себе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тода

09.07.2018 12:02

Само напријед директоре

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

09.07.2018 12:29

Нешке прави човек у право време.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор дзебо

09.07.2018 12:30

Нешке брат

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран Сокнић

09.07.2018 12:32

Једини избор на регији

ОДГОВОРИТЕ
Name

Касиндо

10.07.2018 14:26

Ко је овај Несиц????? Ста је он заврсио од сколе гдје је радио??????

Name

Факс

12.07.2018 07:06

Како шта је завршио? Па завршио је факултет у Широком и то у рекордном времену, за неких 18-19 мјесеци.

Name

Татјана

09.07.2018 12:32

Мени што је обећао то ми је и урадио, човјек је од дамара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Татјана

11.07.2018 05:16

Није битно ста је урадио теби кад сте прицали сву ноц у Требињу. Обецала си да нецес никоме прицали.

Name

Ненад

09.07.2018 12:32

Имањак само настави тако

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија

09.07.2018 12:39

Људина са Истока ста друго реци...Зив ти нама био!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тако треба

09.07.2018 12:46

Само напријед Ненаде и Александре. Ситне душе, ситно везу. Лајавци, бавите се својим изборима, будите уз своје људи и не мислите да сте побједници ако лајете на друге.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ранка

09.07.2018 12:47

Ненаде само тако..одговорно и напријед....Свака цас и теби и Главасу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Родица-снсд

09.07.2018 15:59

А и теби како паде са марса па доби запослење док је много људи гулио годинама ти ниодкуд дође и доби стално радно мјесто.

Name

Ранка

10.07.2018 13:49

Да драга моја и јесте залосно сто сам цекала од 1993 да добијем посао као дијете погинулог борца...јер нисам могла доци на ред од таквих као сто си ти и слицних теби...

Name

Ре

11.07.2018 07:56

Што не тразис од оног ко ти је дузан него овде отимас туђе заслуге.

Name

Никола

09.07.2018 12:52

Само тако Сефе, свака цаст...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Заборав

09.07.2018 16:00

Ти си отписан.

Name

Нина

09.07.2018 18:22

Не велицај цовјека сто је од народа узео 6 милиона км за 2 године.

Name

Српско Сарајево

09.07.2018 12:52

Можете причати шта хоћете али резултати се виде. СДС био на власти толике године, покрали народ кроз разне малверзације а народ их је ратом довео на власт! Народ којем су после рата узимали паре да би улазили у алтернативне смјештаје и слично! Или можда за СНСД ... људе који свјесно раде против истока Српске пунећи касу Бањалуци. Јесу то ти људи за које треба гласати? Ја сам за да се да шанса овом ДНС-у, јер са обичне функције директора путева видимо огромни помак а можете ли замислити шта наш дио Српске може добити ако овај ДНС добије веће ингеренције у власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Српско Сарајево

09.07.2018 13:37

Е па друже,да није било ових из СДС-а неби било ни Српског Сарајева,поготову да неби Момчила Крајишника који нас са друге стране града призва на ову страну.Па ми кад пођосмо поћерасмо и саобраћајне знакове...

Name

дотт

09.07.2018 12:55

Па магарац један не питаш се ти гдје ће се градити и паре улагати. Твоје је само да што више здрпиш ако шта преостане.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ве92

09.07.2018 12:55

Мозете ви прицати ста хоцете али Ненад Несиц и Александар Главас из дана у дан показују и доказују да су вриједни сваког гласа....Људи који помазу насем крају...само сто смо ми као народ проклети па никад нам угодити.....Да ли сте свјесни да и они као појединци не могу остварити одмах насе захтјеве и сви посао да имамо јер потпуна власт није њихова и зато подрзимо их и промјенимо стање које сада влада....искористимо насе ресурсе насу љепоту истоцног дијела,у октобру подрску прузимо онима који стоје иза својих ријеци,онима који не сједе у посланицким клупама и дизу руке јер им је неко тако рекао....сви уз Ненада и Александра

ОДГОВОРИТЕ
Name

Они су бзз ликови оба

09.07.2018 13:32

А Ко вам је тај Главаш? ххххаах...

Name

Маки

09.07.2018 18:24

Ко је уопсте тај Главас? Какву он улогу има с 27 година, не разумијем ?

Name

Г

09.07.2018 13:12

Ненаде свака цаст!!!По ко зна који пут показујеш да си цовјек који ради за боље сутра и за народ!!!пуна подршка!!!армија људи је уз тебе !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

09.07.2018 13:33

Која армија? Живим у Источном Сарајеву и знам шта људи мисле о Несицу. Питајте његове раднике какав је. Дно дна.

Name

Г

09.07.2018 14:00

Има нас који га познајемо ...његов рад и Ненада као човјека...пусти раднике...краду и не раде само по фб продавнице неке неуредне па истекли рокови...није Ненадово да се тиме бави него радника...знам ја добро то особље које ради неки нису ни заслужили плати...а знам да раде годинама и уредно исплаћени ...нека напусте ако нема Плате...пусте прице...

Name

Ре

10.07.2018 06:29

Дијетету ти овако постено било, кад га вец хвалис да је добро.

Name

Нада

09.07.2018 13:45

Исток Српске је заслужио, све похвале за Ненада и Александра.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тофу

09.07.2018 16:02

И возача. Заборави ти мене Надо.

Name

Нада

10.07.2018 09:15

Неке људе нетребе хвалити, без њих се неможе!!!!

Name

Н...

09.07.2018 14:13

Сви за насег Ненада,иАца...Уз Вас смо сви....Само напријед ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈАци

09.07.2018 14:38

Напокон да се неко бори и за исток Српске,свака част Ненаде а о политичарима у покушају немам ријечи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нешићев пропали радник

09.07.2018 15:05

Ацо држи фирме сиром БиХ ,цовјек успјешан ....Несицу не могу дати глас јер ради у државној фирми и има годишњи одмор ...Ацу зелим да предје у државну па да мало одмори и он Доста се нарадио цовјек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бог све види

09.07.2018 15:15

Бога ми некад су Главаш и Лучић били Ацина дјеца,зна универзитет...А то сто људи висе воле од образа пару то је већ друга ствар...Сви који пљују Станисица и подрже Несица на овом сајту могу бити само људи из Нешићевог кварта,сви ми остали врло добро знамо Ко је Ацо станисиц и колико има...За Несица до јуце нисмо ни чули док није од народа тј нас јадника почео узимати ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

09.07.2018 16:25

Ако види куку њему. Бар сто се мене тице.

Name

ре

09.07.2018 16:29

Од свега тога тачан ти је само наслов тј ницк. Мало си пермутовао друшкане. Док није било Несица никога од њих у политици није ни било. Кад су тако поштени и домаћини сто се нису раније ангажовали у политику него бас сад? Сто нису ову државу препородили кад су тако способни? Имали су времена. Имају довољно година. Бог све види!

Name

Ђурђина

09.07.2018 16:30

Љубина! Све што каже то и оствари....свака част треба нама оваквих људи. Може рећи ко шта хоће овај човјек иза себе има дјела.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

09.07.2018 16:43

Угурао је и тебе у завод за удзбенике а јос ни једном ниси за днс гласала. Само овде хвалоспјевишеш а он кукавац мисли подрска је то. Због оваквих је вец пропао.

Name

Ре

09.07.2018 16:54

Баш тако његова дјела говоре о њему а и твоја о теби. Два мјесеца пред изборе и један после избора... са њим и уз днс. Јеси паметна а он глуп. Ти посао на будзету он труба, остали из масе пушиона.

Name

Виктор

09.07.2018 18:30

Сви сте ви марионете које велицате окорјелог криминалца, добро је твојој столици јер си родбински запослена. Таквима као теби и слицним инкомпетентним људима, због непотизма, нерада и неправилности. испаста добар и постен народ који нема прилику да се доказе, ја сам магистар економије и 4 године сам на бироу. Срам вас и стид било.

Name

СзП

09.07.2018 16:45

Ако буде радио јао онај дуректор Жељезница РС е онда немам ријечи. Човјек је све уништио у ЖРС а они га упорно дрзе на челу те фирме. Кад им је он најбољи кадар какви су остали??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цхицха

09.07.2018 18:05

Несивеци политрони, народ све види и народ све зна. ПРИЦАТЕ О ЦОВЈЕКУ КОЈИ НЕМА НИ ТРУНКЕ СТИДА НИ ОБРАЗА. НЕ ГИНЕ МУ ЗАТВОР ПОСЛИЈЕ ИЗБОРА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Творза бејбе

09.07.2018 18:56

А кажу да је већ био хахха...

Name

компанија

11.07.2018 07:39

Људи моји додјите у БЛ, све се цује све се зна све се сними јер су мало грлати, мало сједи са Козара путевима договор @ 50% теби 50% мени , ударио тук на лук насла се два мала лесинара, онда следи друга кафана састанак Мркоњиц гарден и Каја и опет ал у овом слуцају издаје малог цвикераса Козаре јел је Каја Каја па иде Неске 30% цар каја 70%, треца кафана М....... мало која цицка опустања , сљам од цовјека не зна се потписати али се разуме у постотке......ццццццццц Јадан само народ ако мисли да је велицина и да це несто негдје улоyити па погледајте људи мало побогу

Name

Радомир

09.07.2018 18:17

Пале, Хан Пијесак, Соколац, Рогатица, Истоцна Илидза СВИ СМО УЗ ГОСПОДИНА АЦА СТАНИСИЦА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Икона

09.07.2018 18:36

Ма цитава Р.Српска!!Ацика само кумова имаш 1000!!!јер си људинааааа сам доказ

Name

Рр

09.07.2018 19:15

Само станишића може подржати криминалци попут дејана којића.

Name

ре Радомир

09.07.2018 20:39

Е онда свака част Радомире, имаће можда 500 гласова. Много сте јаки.

Name

ре Радимир јер вам је криво

10.07.2018 05:12

Љубоморо змијо хахахах..Ацо најјаци си ,само сто дозволи себи у кош са оваквима ......

Name

Рогатицанин

10.07.2018 07:43

Рогатица није за Станисица,комплетна странка је за Несица и Главаса! То се зна и мозе провјерити.

Name

ИСТОК

09.07.2018 20:05

Несицу, ко Бога Вас молим, макар поправите асвалт на регионалном путу ЛИЈЕСКА - БУДЕТА у Рогатици, на неким дионицама буквално је немогуце пролазити а да не остетите возило, а пут РЕГИОНАЛНИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре срамота помињати..

09.07.2018 22:02

Поменуло би се мозда и несто друго али му нису хтјели узети врата са именом...

ОДГОВОРИТЕ
Name

зелени Билећа

10.07.2018 11:35

Све што је Нешић рекао дио је годинама познатог пројекта развоја путне инфраструктуре на истоку Српске, пројекта,Николе Лазаревића предсједника зелених Српске. Имали сте прилику и овдје да прочитате његове коментаре поводом лажног и неисплативог аутопута Вишеград-Сарајево, те његове приједлоге рјешења за убрзавање цеста на истоку. Да поновим Ниџин приједлог, ТРЕЋА ТРАКА од Власенице до Пијеска, ТРЕЋА ТРАКА на Романији из оба смјера, ТРЕЋА ТРАКА Рогатица -Стјенице, ТРЕЋА ТРАКА са обије стране Рогоја, пут Трново-Фоча, ТРЕЋА ТРАКА на уским грлима на путу од Пала према Јахорини, изградња пута Брод-Шћепан Поље, са мостом на ушћу Сутјеске и састављање пута од пар километара долином Сутјеске до Тјентишта, да се коначно отвори наша Херцеговина према Србији преко Вишеграда и Источном Сарајеву преко Фоче и Трнова. Е то би да се Ниџо питао задње двије године већином било завршено,било је новца довољно али.... Дај Боже да се направи, па макар убрзао цесте на истоку било ко, али сумњам да то без јединог честитог политичара и визионара на истоку може бити готово годинама?

ОДГОВОРИТЕ
Name

тата

10.07.2018 12:39

Биће занимљиво у Палама и регији у изборној јединици осам гдје се бирају четири посланика за НСРС. Вјероватно ће овамо бити најзанимљивије у цијелој Српској, ова битка на истоку ће бити кључна за Мила и Жељку, овдје ће пасти, или остати, пошто нема на западу нико предност. Чујем јутрос да из Пала, поред Додиковог Мрде, Станишића, Брчкала, неког Копривице иде за посланика и супер опасни Лазаревић из зелених. Ту су још Вујичић, Главаш и Бабаљ из Лукавице, па Легенда и Цицко са Сокоца, из Рогатице још не знам ко су кандидати. Страшна екипа, али да будем објективан, за ново вријеме требају писмени, храбри и поштени људи, нека ми опросте, али од њих свих само су Легенда и Лазаревић кандидати са образом. Биће посебно интересантно кад уђу ови из тзв. великих партија Лазаревићу у руке у тв. дуелу, читао сам његове текстове, гледао га уживо на телевизији, прејак је, мислим да ће им се народ смијати ако пристану на дуел, ако не, показаће да су кукавице. Неће им бити лако, хајде га сад ти изабери које је зло по њих мање.

Name

ре

11.07.2018 08:45

Еколошка странка опћенито је много привлачна у начелу. Била. Али, кад видимо ко стоји на челу исте у неким општинама, разочарење је огромно. Да ли Лазаревић уопште зна ко су ти људи, мислим да зна. Најгори рест из ове двије велике партије је нашао уточиште ту и наравно у коалицији са владајућима. Угасили сте свјетло прије него сте упалили.

Name

Рајко

10.07.2018 13:23

Најбоље рјесење је да усликате све Несица некратнине...станове...објекте у изврадњи.Возни парк нови..Ставите да народ види колико се обогатио за двије године одкад је на целу Путева РС..Док народ зиви у биједи...Тросе се народне акцизе..? Све це им бити јасно за кога да гласају...Куку нама докле цемо стици...?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Њего Истоцно Сарајево

10.07.2018 14:31

То Ненаде само гурај . И незнам како на некога, ко улазе на било који нацин у нас град, мозете реци било какву погрдну ријец. Уопсте негледам ко је која политицка опција,нити гледам ко какву функцију има.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добриња

11.07.2018 10:15

Чињеница је да СДС и СНСД јако дуго владају овим просторима, коме год је добро са њима, нека за њих и гласа. Избори су “трка” и нема потребе да се на било кога пљује. Овај човјек је једини стиснуо петљу и стао “на црту“ Сташи Кошарцу и Дарки Бабаљу (а већина нас врло добро зна какви су и ко су та два човјека) и лично сматрам да овога човјека треба подржати, дати му шансу. Па ако и он буде радио као Сташа и Дарко, казна на сљедећим изборима. Поздрав!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Добриња

11.07.2018 15:14

Ти си неупуцен и назалост ниси информисан. Они нису на истим листама тј. Нису се кандидовали за исти ниво власти. Морас мало цитати боте.

Name

Витинка

11.07.2018 14:51

Дијабола зезца...окорели криминалац...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бб

11.07.2018 21:19

Стани....па овај је дао паре онда за Цецу кад је долазила...па му ови врацали тако сто има дозволу за пљацку као директор...прво га хтјели именовати за директора ЕП а ни своју струју не зна оцитати...па онда за директора посте...па на крају у Путеве...бас свестран цовјек...геније

ОДГОВОРИТЕ
Name

СОКОЛАЦ

28.06.2020 07:15

СТА УРАДИ ЈАДНИЦЕ СА ХОТЕЛА РОМАНИЈА У СОКОЦУ И НЕ ПОРЕДИ МИЛАНКА РЕНОВИЦУ СА ОВИМ ВАРАЛИЦАМА.

ОДГОВОРИТЕ