Ulagati više u istok Srpske

"Namjera mi je da konačno počne dinamičniji razvoj istoka Republike Srpske, nastojaću da se novac sa nivoa BiH više ulaže u područje Podrinja, Romanije i Hercegovine! Obećavam da ću biti odgovoran predstavnik srpskog naroda koji će se boriti za izbornu jedinicu iz koje dolazim, ali i za RS ukupno. Iza mene će za četiri godine ostati rezultati moga rada na terenu", kaže u intervjuu za Novosti Nenad Nešić, nosilac liste DNS za Parlament BiH u izbornoj jedinici 3 I direktor “Puteva Srpske” i dodaje:

Republika Srpska 09.07.2018 | 11:22
Ulagati više u istok Srpske
"Preduzeće na čijem sam čelu, u ovom trenutku je pravi privredni zamajac Srpske!  Angažovana je domaća građevinska operativa, tako da s pravom možemo reći da `Putevi` vode Srpsku naprijed.  Radimo, gradimo širom Republike, a mislim da istok Srpske zaslužuje bolje putne komunikacije". 

Prevoj Romanija jedan je od ključnih probema vozačima decenijama unazad, kako ga riješiti?

"Taj problem rješava izgradnja treće trake puta! Izrada ovog projekta je u toku. Obećavam da ću riješiti taj problem, koji, generacijama, nisu mogli riješiti ni političari  ni privrednici iza ovog kraja, od Milanka Renovice, Mirka Šarovića, Staše Košarca… Narod ove regije će me pamtiti kao nekog ko im je riješio ogroman problem". 

Kakva je trenutno situacija sa radovima u tom području?

"Putevi će u ovoj godini izdvojiti 10 miliona KM za putnu infrastrukturu u sarajevsko-romanijskoj regiji. Izgradnja jedne kružne raskrsnice u Istočnom Novom Sarajevu je u toku, I čim riješimo imovinsko-pravne odnose, počeće izgradnja I druge. Osim toga, u planu su I još dvije kružne raskrsnice, kod tržnog centra Tom I na Kuli. Takođe, ovih dana ćemo raspisati javni poziv za najboljeg izvođača za dionicu Triangla – Jasik na putu Istočno Novo Sarajevo – Jahorina – Pale, čija je vrijednost 3.5 miliona KM". 

Šta će “Putevi” raditi što se tiče Podrinja?

"Uskoro ulazimo u izgradnju kružnog toka u Vlasenici, a u Zvorniku će se graditi dva kružna toka.Ide i rekonstrukcija puteva Zeleni Jadar – Bratunac – Skelani, zatim putnog pravca Šekovići – Milići, kao i Šekovići – Vlasenica". 

Šta je sa povezivanjem hercegovačkih opština?

"`Putevi` nastavljaju sa izgradnjom istočne zaobilaznice oko Trebinja. Nedavno smo  pustili u saobraćaj rekonstruisani dio magistralnog puta M6.1 koji prolazi kroz Nevesinje, I ova opština će do kraja godine dobiti obnovljene glavne saobraćajnice, savremeni kružni tok, a biće izvršena i rekonstrukcija magistralnog puta Nevesinje-Mostar. Čim budu odblokirana sredstva od akciza, počeće rekonstrukcija magistralnog puta prema Mostaru, kao i rekonstrukcija puta Trebinje-Ljubinje-Stolac". 

A put Foča – Tjentište? I to generacijama čeka na rješavanje?

"Ja imam plan kako da to riješim! Naša ideja je da se uradi put Brod na Drini – Šćepan polje. Ideja koju će JP Putevi zastupati je da se put sa Tjentišta spoji na taj dio, da se premosti mostom i da se na taj način poveže Tjentište s Fočom, odnosno Brod na Drini, čime bi izbjegli prevoj koji je geografski veoma težak I praktično neuslovan. Za taj put trebali bismo dobiti I dio sredstava od Vlade Srbije, kako je to obećao predsjednik Vučić". 

Glavaš sigurno ulazi u NS RS!

Predsjednik ste i regionalnog odbora DNS za sarajevsko-romanijsku regiju.  Idu izbori, da li će DNS imati poslanika u NS RS iz Vaše regije?

"Na Romaniji je DNS partija u trendu,sve je jači, a ubijeđen sam da će naš kandidat, Aleksandar Glavaš, inače, potpredsjednik Mladih DNS i aktuelni predsjednik Skupštine opštine Istočno Novo Sarajevo, biti poslanik u NS RS. On je jedan od najperspektivnijih mladih političara Srpske". 

(Novosti)

Komentari / 130

Ostavite komentar
Name

I.Sarajevo

09.07.2018 09:27

Sada ti neće pomoći ni 50 km što si djelio do sada pred izbore,nema glasa ni tebi kao ni Glavašu,samo glas ide Acu Stanišiću.

ODGOVORITE
Name

R

09.07.2018 09:41

I oduzeti imovinu posle oktobra

Name

Aco Stanisic

09.07.2018 09:48

Posten covjek ima iskustvo za njega glasam

Name

re

09.07.2018 10:38

Samo Vukota je istinski borac za razvoj citave Republike Srpske, zajedno sa ministrom Sarovicem i drugim kadrovima...... A ovo su djecurlija koj bi da malo budu narodni tribuni u BMW 6, Audi A 8 itd...... Samo ya Vukotu glasati i SDS

Name

hahahaa

09.07.2018 11:02

Znamo mi dobro Aca Stanišića, džaba pišete botovi. Aco nema ni jedan drugi interes osim svoj i prikin ( Bosko Jugović snsd). Znaju ljudi ko je on. Nikakav on rezultat napraviti neće. Živi bili pa vidjeli.

Name

pale

09.07.2018 11:07

Niko s Pala za Stanišića neće glasati. Predobro se poznajemo.

Name

re i Sarajevo

09.07.2018 11:09

A sta će vam aco podijeliti? Po šamar da glasate za njega.

Name

Goran

09.07.2018 11:30

Foča - Tjentište je sramota put je katastrofalan . Tjentište - Gacko solidan ,tunel i novi deo dobar ali tu nastupamo mi kao narod da ne kazem nesto drugo tunel iako nov vec sav isaran vecina signalizacije unistena .Milina na pocetku bila proci tunelom oko 2 km (nestvarno delovao)a sad vec tuga.Putari ofarbajte ogradu na velikom mostu ono je haos . Slabo odrzavanje vec uradjenog dobrog posla i nasa nebriga (pojedinaca) i unistavanje svega dobrog.

Name

Viktor

09.07.2018 11:49

Pravo pitanje za Aca Stanisica je sta ce on u politici? Za koje i cije interese se koprca. Da li je spijun i buduci preletac snsd-a pa po svaku cijenu mora da prodje kap poslanik Dns-a. Covjek koji se bavi trgovinom, preradom sume, iznajmljivanjem svadbenih salona. Dakle djelatnosti koje nikom ne doprinose osim samom njemu. Placa li porez za svadbene salone mozda kad ih iznajmi... Sa druge strane, NESIC donosi pare i gradi, pravi i ulaze...

Name

Re pale

09.07.2018 11:53

Glasace onih 200 nesretnika sto rade kod njega za crkavicu...

Name

Re

09.07.2018 12:00

Ne popravi to niko . Koja pustos na tom istoku braco draga.. i ono malo naroda sto ima vidis smorene face.. ne znam kako neko od omladine moze tu zivot provesti..

Name

Istok RS

09.07.2018 12:28

E jadan ti,pa Nenad i Glavas su institucije za malog stanisica.

Name

Sigurno

09.07.2018 12:50

Dugove i zaduženja,pljačku koju donosite ti i Stanišić neće uspjeti vratiti djeca naše djece

Name

Ulagati u istok

09.07.2018 15:02

Gospodin kopira Stanisica,za razliku od Nesica i Glavasa Aco je stekao za 10 generacija i ne znam za slučaj da Je Aco Stanisic nekome ostao dužan...Pale znaju koliko je on ljudima pomogao samo sto nigdje nije pisalo,a danas izgleda Ako nigdje ne piše onda kao i da nisi...Aco do pobjede Pale 100%uz tebee

Name

Slavko

09.07.2018 15:14

Covjek je cisti kriminalac.

Name

Re ulagati u istok

09.07.2018 15:30

Pise na crkvenim vratima. Poklonio drvena vrata i ugravirao svoje ime slovima vecim od crkvenog zvona boze me oprosti. I da, poklonio sadnice voca i 50 koka nosilja. Manite me se Aca Stanisica i njegovih dobrih djela...

Name

Sramota pominjati Crkvu

09.07.2018 18:34

Čime se to bavite poštenjačine?

Name

IRS

10.07.2018 13:31

Gdje su ti dosadašnji rezultati...bio si u istim političkim vodama....sada si se sjetio istočnog dijela kada ti trebaju glasovi...gadim se na ovakve!!!

Name

Glas Razuma

09.07.2018 09:28

Iz moje porodice glasovi idu uvaženom ministru Šaroviću .

ODGOVORITE
Name

Re G.R

09.07.2018 09:44

Sarovic je institucija za ovog Nesica

Name

Glas nauke

10.07.2018 19:53

Samo neko ko je beskrajno bezobrazan, može tvrditi da će privatluk i privatno preduzetništvo da razvije privredu, zaposli narod, i da to isto može uraditi strani investitor. I ovde se sva politika zasniva na pričama i privlačćenju stranih investitora i time što će privatnicima olakšati registrovanje i otvaranje firmi. To su takva podmetanja, da to zdrav razum ne može poverovati Da političar to nudu narodu kao program. Privanicu su samo rukoviđeni svojom pohlepom orijentisani na pljačku i otimačinu, prisvajanje svega što se prosvojiti može, svih drtvenih i državnih resursa. Za starne investitore je opštepoznato da oni ne grade niti razvijaju bilo kakvu privredu. Neće se ovde napraviti i razviti privredi sistem, možan i integrisan privredni sistem tamo što ćemo se otvoriti za strane investicije. A šuplja priča koje je ovde u opticaju da je samo problem korupcija koja ne dozvoljava da strani investitori dođum jer nemaju poverenje, zbog previše kriminala i korupcije. Eto na to se svodi sva politika političara svih političkih subjekata u BiH. Neće ovde političari, zato što su svi kupljeni i izdajnici nikada promeniti politiku, neće postojeće stranke da izgrade novi privredni sistem u akcionarskom suvlasništvu države, radnika, i akcionarskih ulagača - da izgradi nikakav integrisan moćan privredni sistem. Sve do tada možemo dalje srljati u sve veće zaduživanje, presipanje iz šupljeg u prazno. Svi oni politčki subjekti koji i dalje insistiraju na tome da ovde samo treba suzbiti nivo kriminala i sistemske korupcije da bi se privukle strane investicije koje će ovde izgraditi fabike su zlonamerni, i treba protiv njih podiću tužbe i saditi im, jer danas vidimo rezultate dokle je takva ekonoska politika dovela.

Name

Bojan

11.07.2018 19:08

E Šarovic je već don...

Name

Jadnik

09.07.2018 09:29

To samo VUKOTA može i hoće

ODGOVORITE
Name

Radoja Domanovic

09.07.2018 09:46

E kako nam je lijep i pametan nas Nenad Nesic.Od cara Lazara majka srpkinja ne rodi vecega covjeka od Nenada nasega.Svi za njega da glasate jer dok je ovakvih pametnih i lijepih politicara kao on i Glavas srpski narod se ne trba bojati za buducnost.A narucito sarajevski srbi i narod iz istocnog kraja jer Nesic ce nam donjeti prosperitet i omoguciti da zivimo u izobilju.Zato izadjimo na izbore i podrzimo sokle nase Nesica i Glavas,naprjed momci dopobjede.

ODGOVORITE
Name

zar je živ Domanović

09.07.2018 10:35

Oj Radoje Radoje puče srce na dvoje. Svi ćemo glasati tako kako kažeš.

Name

Re

09.07.2018 11:03

VUKOTA DO POBEDE

Name

боле

09.07.2018 09:53

Да га није требало би га измислити!Оно што никоме није успјело до сада,па ни Миланку Реновици,Мирку Шаровићу и Сташи Кошарцу!!!!!!!!!!!!!!!! Сад то све има да ријеши Чаробнјак из Оза!!!!!!!!!! Ако ништа друго, неко ће да ради на изградњи ових силних токова и путева...

ODGOVORITE
Name

Ssss

09.07.2018 12:04

Ne mogu da vjerujem da neko hvali ovoga Nesica , pa ljudi moji to je naj veci lazov na svijetu , prevarant , znamo mi njegovi bivsi radnici o kakvom se liku radi . Tri plate mi je ostao duzan i ne samo meni ,stotinu nas je proslo kroz njegovo preduzece kojima nije isplaceno od tri do sest plata

Name

pe Ssss

09.07.2018 12:45

Ако мислиш да је овај пасус хвалоспјев,грдно си се зезнуо...

Name

HERCEGOVINA

09.07.2018 09:56

Radnici lopatama ravnaju zakrpljene rupe na putevima. Ovdje nije u pitanju da put ima rupa nego rupe imaju svoje puteve (npr. Nev-Gac)...

ODGOVORITE
Name

Pravda za Davida

09.07.2018 10:13

Nema izbora

ODGOVORITE
Name

Ne mlati

09.07.2018 12:44

Čuj nema izbora, a kako to mislite provesti. Sve da svih 200.000 FB pristalica izađe na ulicu, izbori će se održati. Naravno da treba riješiti slučaj vezan za tog momka, ali ne treba da pretjerujete, niste samo vi građani u R. Srpskoj, ima i nas ostalih.

Name

Rus

09.07.2018 11:01

Da li ce ikad ovom doci kraj

ODGOVORITE
Name

Aco

09.07.2018 11:05

Aco Stanisic je prevarant

ODGOVORITE
Name

Mirko

09.07.2018 11:58

Napisi koga je taj covjek prevario.

Name

Re

09.07.2018 12:36

Prevario sve koji putuju busom sa peronskom kartom od 1 km, parking na brusu 3 km, gradjevinski materijal skuplji nego bilo gdje. Jel se sjecate zaustavljanja kamiona od prodavnica gradjevinskoh matetijala koji su iz Sarajeva vozili za Pale. Jel nam navukao brdo tampona i skalamerija u strogi centar Pala, kao da ulazis u Buloge... Ma spisak je dug...

Name

Paljanin

09.07.2018 18:19

Ja sam s Pala, sve sto si rekao si slagao. Nije narod glup, ne izmisljaj nebuloze. Aco Stanisic do pobjede!!!

Name

Sarajka

09.07.2018 11:12

Nenade,tvoji rezultati rada se vec vide,tako da se ne obaziri na kuloare i samo naprijed!

ODGOVORITE
Name

re

09.07.2018 18:42

E cuj sarajka? Sa Pala, Sokoca, Ili Lukavice.....

Name

Rezultat??????

10.07.2018 14:19

Cekam da mi asfaltirate dvoriste, obecali ste. Sad nista izofirali narod javno I nista. Pricate tu o nekim investicijama Isto ko da su vase pare. To je narodno.ostalo postavili set direktore p.o. osnovnim skolama. Nisu se izivili pa u Vojkovicima n astavnici obirili nekad vise djece na popravne to je izivljavanje. Obaraju djeci na godinu. Niko nije izivljen. Sramota

Name

INS

09.07.2018 11:17

Nešić je do sada ispunio sve što je obećao pa nema razloga da i ne nastavi tako u budućnosti. Građani Srpske trebaju dati povjerenje nekome ko radi ne samo za govornicama nego i na terenu. Glavaš je novo lice i osvježenje na političkoj sceni, ne plaši se iznijeti svoje stavove i zastupa interese mladih, ne samo omladine već i mladih koji tek zasnivaju porodicu i nailaze na brojne poteškoće u sistemu. Puna podrška iz Istočnog Sarajeva, hrabro naprijed zacrtanim koracima!

ODGOVORITE
Name

I am Goga

09.07.2018 11:27

G.Nesic sto obeca to ostvari!

ODGOVORITE
Name

Re

09.07.2018 12:31

Tako je sto obeca to i ostvari, na sastanku u Trebinju, vodi sa sobom uvjek strucne ljude poput tebe za razgovore sve do jutra.

Name

I am Goga

09.07.2018 12:53

Laki je malo ljubomoran :P

Name

Re

09.07.2018 13:28

Na cemu ljubomora, svi znamo u cemu je doticna stručna.

Name

i am Goga

09.07.2018 13:53

Pogresno drvo zapisavas Laki ;)

Name

G

09.07.2018 14:16

Pobrkao lončiće ...neko dobro grijesi i piše u tudje ime!uzas na šta ste spremni !puknite od muke i ljubomore na poštenog i normalnog porodičnog čovjeka!

Name

Re

09.07.2018 14:25

Dara ce ubrzo sa tobom porazgivarati pa ces ti dobro znati o cemu smo pricali.

Name

Hhahahh

09.07.2018 14:26

Tajkino.

Name

Provereno

09.07.2018 14:29

Radu bolan ona asistira. Lukavica zna.

Name

Gogo

09.07.2018 11:34

Nesicu, samo jako i odgovorno

ODGOVORITE
Name

Ložiona

09.07.2018 16:30

Sudeći po fb biceš Tito ako znas ko je bio. Ali naucno dokazano a ti ces to vidjeti na izborima to nema veze za uspjehom i glasovima. Lože te ovi sto ti keš za to uzmaju.

Name

Trenutna

09.07.2018 18:45

5x50 KM za nove clanove.

Name

Dušan

09.07.2018 11:38

Koliko je samo politicara i direktora iz ovog dijela RS otislo u BL i u istoj se izgubili, samo je N.Nesic zadrzao svoje Ja, i svijest o znacaju ovog dijela Republike.

ODGOVORITE
Name

re dusan

09.07.2018 11:42

Slažem se potpuno.

Name

Milena

09.07.2018 18:20

Nenad Nesic je na Palama uradio tunel od 100m , 1.500.000km. Lopovcina obicna. Stidite se olosi.

Name

Xeser

09.07.2018 11:40

Niste sposobni da uradite horizontalnu signalizaciju ispravnu na nasim puticima preko Romanije, a put Sokolac- Han Pijesak 50 nijansi sive, Vlasenica - Milici iskrpljen put kao ni sebi ni svom, od Milica do Drinjace desna traka ulegla, kolotrazi ogromni, Konjevic Polje - Bratunac, jos niste klizista sanirali od 2014., Drinjaca - Skelani sanaciju obecavate svake godine i uvijek slazete, nemoj nas Neske praviti budalama, kad nismo.

ODGOVORITE
Name

Baki

09.07.2018 12:29

Idi malo u Srbiju pa vidi sta su losi putevi, nasi putevi su mila majka!

Name

Mica

09.07.2018 12:29

Ne moze covjek za dvije godine koliko je na funkciji da sredi sve ono sto niko nije pipnuo decenijama,samo naprjed nenade,svaka ti cast

Name

Xeser

09.07.2018 23:03

@Baki - Prolazim cesto Srbijom, autoput od Obrenovca do Valjeva se pusta za par mjeseci, puteve od Valjeva do Ljubovije rade, prevoje Iva i Proslop, put Ljubovija - Loznica, potpuno rekonstruisan, Rogacica - Bajina Basta takodje, preko Mackovog kamena asfalt kao mlijeko, Sabac - Loznica veoma dobar put, rekonstrisana dionica Fruska gora - Sr. Kamenica - Novi Sad. Navedi mi lose dionice, nisam sisao veslo da mi Nesic i ovakvi mazu oci, vidim realno stanje puteva na istoku.

Name

Xeser

09.07.2018 23:05

@ Mica - Neka taj Nesic iznese konkretne podatke koliko km je za te 2 godine rekonstruisao, a koliko izgradio, ne moze da uradi pristup mostu u Bratuncu, Srbija davno uradila svoj dio posla i izgradila kompletan most koji stoji neotvoren, a vi se idalje zadovoljavajte kruznim tokicima bijednim i pompeznim otvaranjima istih od ovog prodavaca magle.

Name

Toplik

09.07.2018 11:42

Nemoj nam samo ti o ulaganju. Znamo te.

ODGOVORITE
Name

Jovica

09.07.2018 11:43

Jos nam treba ovakvih ljudi. Ima nade za Republiku Srpsku

ODGOVORITE
Name

Re

09.07.2018 16:21

Eh Jovice zbog ovakvih ljudi Republika Srpska i jeste ovakva. Pokradena, ugušena bez radnih mjesta gdje privatnici vladaju i ucjenjuju ovu bjedu sto se za opstanak bori.

Name

Per aspera ad astra

09.07.2018 11:45

Kud ćeš, sinji kukavče, kojim putem do Hercegovine? Ne može nijedno tvoje auto preko ovih rupa. Moraš naći kakvu Nivu, Golf 2 ili konja , da stigneš ovamo. A obavezno kreni rano, jer ako te stigne mrak, niđe nema kuće, ni svjetla, zvjeri šetaju tim vašim cestama.

ODGOVORITE
Name

Ero s onog svjeta

09.07.2018 12:31

Izbor je licna stvara, tako i paljenje svjetla

Name

Glasač

09.07.2018 11:54

Hajte ljudi da za njih radimo. Oni svoje zene i rodbinu neka namjestaju na drzavne pozicije, mi cemo raditi a oni uzivati. Posle kazu sta STA JE sve smi to mi isfinansirali e kad jeste onda i radite i glasajte sami za sebe.

ODGOVORITE
Name

Toda

09.07.2018 12:02

Samo naprijed direktore

ODGOVORITE
Name

Goran

09.07.2018 12:29

Neške pravi čovek u pravo vreme.

ODGOVORITE
Name

Igor dzebo

09.07.2018 12:30

Neške brat

ODGOVORITE
Name

Zoran Soknić

09.07.2018 12:32

Jedini izbor na regiji

ODGOVORITE
Name

Kasindo

10.07.2018 14:26

Ko je ovaj Nesic????? Sta je on zavrsio od skole gdje je radio??????

Name

Faks

12.07.2018 07:06

Kako šta je završio? Pa završio je fakultet u Širokom i to u rekordnom vremenu, za nekih 18-19 mjeseci.

Name

Tatjana

09.07.2018 12:32

Meni što je obećao to mi je i uradio, čovjek je od damara.

ODGOVORITE
Name

Re Tatjana

11.07.2018 05:16

Nije bitno sta je uradio tebi kad ste pricali svu noc u Trebinju. Obecala si da neces nikome pricali.

Name

Nenad

09.07.2018 12:32

Imanjak samo nastavi tako

ODGOVORITE
Name

Sarajlija

09.07.2018 12:39

Ljudina sa Istoka sta drugo reci...Ziv ti nama bio!!!

ODGOVORITE
Name

Tako treba

09.07.2018 12:46

Samo naprijed Nenade i Aleksandre. Sitne duše, sitno vezu. Lajavci, bavite se svojim izborima, budite uz svoje ljudi i ne mislite da ste pobjednici ako lajete na druge.

ODGOVORITE
Name

Ranka

09.07.2018 12:47

Nenade samo tako..odgovorno i naprijed....Svaka cas i tebi i Glavasu...

ODGOVORITE
Name

Rodica-snsd

09.07.2018 15:59

A i tebi kako pade sa marsa pa dobi zaposlenje dok je mnogo ljudi gulio godinama ti niodkud dođe i dobi stalno radno mjesto.

Name

Ranka

10.07.2018 13:49

Da draga moja i jeste zalosno sto sam cekala od 1993 da dobijem posao kao dijete poginulog borca...jer nisam mogla doci na red od takvih kao sto si ti i slicnih tebi...

Name

Re

11.07.2018 07:56

Što ne trazis od onog ko ti je duzan nego ovde otimas tuđe zasluge.

Name

Nikola

09.07.2018 12:52

Samo tako Sefe, svaka cast...

ODGOVORITE
Name

Zaborav

09.07.2018 16:00

Ti si otpisan.

Name

Nina

09.07.2018 18:22

Ne velicaj covjeka sto je od naroda uzeo 6 miliona km za 2 godine.

Name

Српско Сарајево

09.07.2018 12:52

Можете причати шта хоћете али резултати се виде. СДС био на власти толике године, покрали народ кроз разне малверзације а народ их је ратом довео на власт! Народ којем су после рата узимали паре да би улазили у алтернативне смјештаје и слично! Или можда за СНСД ... људе који свјесно раде против истока Српске пунећи касу Бањалуци. Јесу то ти људи за које треба гласати? Ја сам за да се да шанса овом ДНС-у, јер са обичне функције директора путева видимо огромни помак а можете ли замислити шта наш дио Српске може добити ако овај ДНС добије веће ингеренције у власти.

ODGOVORITE
Name

ре Српско Сарајево

09.07.2018 13:37

Е па друже,да није било ових из СДС-а неби било ни Српског Сарајева,поготову да неби Момчила Крајишника који нас са друге стране града призва на ову страну.Па ми кад пођосмо поћерасмо и саобраћајне знакове...

Name

dott

09.07.2018 12:55

Pa magarac jedan ne pitaš se ti gdje će se graditi i pare ulagati. Tvoje je samo da što više zdrpiš ako šta preostane.

ODGOVORITE
Name

Ve92

09.07.2018 12:55

Mozete vi pricati sta hocete ali Nenad Nesic i Aleksandar Glavas iz dana u dan pokazuju i dokazuju da su vrijedni svakog glasa....Ljudi koji pomazu nasem kraju...samo sto smo mi kao narod prokleti pa nikad nam ugoditi.....Da li ste svjesni da i oni kao pojedinci ne mogu ostvariti odmah nase zahtjeve i svi posao da imamo jer potpuna vlast nije njihova i zato podrzimo ih i promjenimo stanje koje sada vlada....iskoristimo nase resurse nasu ljepotu istocnog dijela,u oktobru podrsku pruzimo onima koji stoje iza svojih rijeci,onima koji ne sjede u poslanickim klupama i dizu ruke jer im je neko tako rekao....svi uz Nenada i Aleksandra

ODGOVORITE
Name

Oni su bzz likovi oba

09.07.2018 13:32

A Ko vam je taj Glavaš? hhhhaah...

Name

Maki

09.07.2018 18:24

Ko je uopste taj Glavas? Kakvu on ulogu ima s 27 godina, ne razumijem ?

Name

G

09.07.2018 13:12

Nenade svaka cast!!!Po ko zna koji put pokazuješ da si covjek koji radi za bolje sutra i za narod!!!puna podrška!!!armija ljudi je uz tebe !!!

ODGOVORITE
Name

Re

09.07.2018 13:33

Koja armija? Živim u Istočnom Sarajevu i znam šta ljudi misle o Nesicu. Pitajte njegove radnike kakav je. Dno dna.

Name

G

09.07.2018 14:00

Ima nas koji ga poznajemo ...njegov rad i Nenada kao čovjeka...pusti radnike...kradu i ne rade samo po fb prodavnice neke neuredne pa istekli rokovi...nije Nenadovo da se time bavi nego radnika...znam ja dobro to osoblje koje radi neki nisu ni zaslužili plati...a znam da rade godinama i uredno isplaćeni ...neka napuste ako nema Plate...puste price...

Name

Re

10.07.2018 06:29

Dijetetu ti ovako posteno bilo, kad ga vec hvalis da je dobro.

Name

Nada

09.07.2018 13:45

Istok Srpske je zaslužio, sve pohvale za Nenada i Aleksandra.

ODGOVORITE
Name

Tofu

09.07.2018 16:02

I vozača. Zaboravi ti mene Nado.

Name

Nada

10.07.2018 09:15

Neke ljude netrebe hvaliti, bez njih se nemože!!!!

Name

N...

09.07.2018 14:13

Svi za naseg Nenada,iAca...Uz Vas smo svi....Samo naprijed ....

ODGOVORITE
Name

JAci

09.07.2018 14:38

Napokon da se neko bori i za istok Srpske,svaka čast Nenade a o političarima u pokušaju nemam riječi.

ODGOVORITE
Name

Nešićev propali radnik

09.07.2018 15:05

Aco drži firme sirom BiH ,covjek uspješan ....Nesicu ne mogu dati glas jer radi u državnoj firmi i ima godišnji odmor ...Acu zelim da predje u državnu pa da malo odmori i on Dosta se naradio covjek.

ODGOVORITE
Name

Bog sve vidi

09.07.2018 15:15

Boga mi nekad su Glavaš i Lučić bili Acina djeca,zna univerzitet...A to sto ljudi vise vole od obraza paru to je već druga stvar...Svi koji pljuju Stanisica i podrže Nesica na ovom sajtu mogu biti samo ljudi iz Nešićevog kvarta,svi mi ostali vrlo dobro znamo Ko je Aco stanisic i koliko ima...Za Nesica do juce nismo ni čuli dok nije od naroda tj nas jadnika počeo uzimati ...

ODGOVORITE
Name

Re

09.07.2018 16:25

Ako vidi kuku njemu. Bar sto se mene tice.

Name

re

09.07.2018 16:29

Od svega toga tačan ti je samo naslov tj nick. Malo si permutovao druškane. Dok nije bilo Nesica nikoga od njih u politici nije ni bilo. Kad su tako pošteni i domaćini sto se nisu ranije angažovali u politiku nego bas sad? Sto nisu ovu državu preporodili kad su tako sposobni? Imali su vremena. Imaju dovoljno godina. Bog sve vidi!

Name

Đurđina

09.07.2018 16:30

Ljubina! Sve što kaže to i ostvari....svaka čast treba nama ovakvih ljudi. Može reći ko šta hoće ovaj čovjek iza sebe ima djela.

ODGOVORITE
Name

Re

09.07.2018 16:43

Ugurao je i tebe u zavod za udzbenike a jos ni jednom nisi za dns glasala. Samo ovde hvalospjevišeš a on kukavac misli podrska je to. Zbog ovakvih je vec propao.

Name

Re

09.07.2018 16:54

Baš tako njegova djela govore o njemu a i tvoja o tebi. Dva mjeseca pred izbore i jedan posle izbora... sa njim i uz dns. Jesi pametna a on glup. Ti posao na budzetu on truba, ostali iz mase pušiona.

Name

Viktor

09.07.2018 18:30

Svi ste vi marionete koje velicate okorjelog kriminalca, dobro je tvojoj stolici jer si rodbinski zaposlena. Takvima kao tebi i slicnim inkompetentnim ljudima, zbog nepotizma, nerada i nepravilnosti. ispasta dobar i posten narod koji nema priliku da se dokaze, ja sam magistar ekonomije i 4 godine sam na birou. Sram vas i stid bilo.

Name

SzP

09.07.2018 16:45

Ako bude radio jao onaj durektor Željeznica RS e onda nemam riječi. Čovjek je sve uništio u ŽRS a oni ga uporno drze na čelu te firme. Kad im je on najbolji kadar kakvi su ostali??

ODGOVORITE
Name

Chicha

09.07.2018 18:05

Nesiveci politroni, narod sve vidi i narod sve zna. PRICATE O COVJEKU KOJI NEMA NI TRUNKE STIDA NI OBRAZA. NE GINE MU ZATVOR POSLIJE IZBORA!

ODGOVORITE
Name

Tvorza bejbe

09.07.2018 18:56

A kažu da je već bio hahha...

Name

kompanija

11.07.2018 07:39

Ljudi moji dodjite u BL, sve se cuje sve se zna sve se snimi jer su malo grlati, malo sjedi sa Kozara putevima dogovor @ 50% tebi 50% meni , udario tuk na luk nasla se dva mala lesinara, onda sledi druga kafana sastanak Mrkonjic garden i Kaja i opet al u ovom slucaju izdaje malog cvikerasa Kozare jel je Kaja Kaja pa ide Neske 30% car kaja 70%, treca kafana M....... malo koja cicka opustanja , sljam od covjeka ne zna se potpisati ali se razume u postotke......ccccccccc Jadan samo narod ako misli da je velicina i da ce nesto negdje uloyiti pa pogledajte ljudi malo pobogu

Name

Radomir

09.07.2018 18:17

Pale, Han Pijesak, Sokolac, Rogatica, Istocna Ilidza SVI SMO UZ GOSPODINA ACA STANISICA!!!

ODGOVORITE
Name

Ikona

09.07.2018 18:36

Ma citava R.Srpska!!Acika samo kumova imaš 1000!!!jer si ljudinaaaaa sam dokaz

Name

Rr

09.07.2018 19:15

Samo stanišića može podržati kriminalci poput dejana kojića.

Name

re Radomir

09.07.2018 20:39

E onda svaka čast Radomire, imaće možda 500 glasova. Mnogo ste jaki.

Name

re Radimir jer vam je krivo

10.07.2018 05:12

Ljubomoro zmijo hahahah..Aco najjaci si ,samo sto dozvoli sebi u koš sa ovakvima ......

Name

Rogaticanin

10.07.2018 07:43

Rogatica nije za Stanisica,kompletna stranka je za Nesica i Glavasa! To se zna i moze provjeriti.

Name

ISTOK

09.07.2018 20:05

Nesicu, ko Boga Vas molim, makar popravite asvalt na regionalnom putu LIJESKA - BUDETA u Rogatici, na nekim dionicama bukvalno je nemoguce prolaziti a da ne ostetite vozilo, a put REGIONALNI.

ODGOVORITE
Name

Re sramota pominjati..

09.07.2018 22:02

Pomenulo bi se mozda i nesto drugo ali mu nisu htjeli uzeti vrata sa imenom...

ODGOVORITE
Name

zeleni Bileća

10.07.2018 11:35

Sve što je Nešić rekao dio je godinama poznatog projekta razvoja putne infrastrukture na istoku Srpske, projekta,Nikole Lazarevića predsjednika zelenih Srpske. Imali ste priliku i ovdje da pročitate njegove komentare povodom lažnog i neisplativog autoputa Višegrad-Sarajevo, te njegove prijedloge rješenja za ubrzavanje cesta na istoku. Da ponovim Nidžin prijedlog, TREĆA TRAKA od Vlasenice do Pijeska, TREĆA TRAKA na Romaniji iz oba smjera, TREĆA TRAKA Rogatica -Stjenice, TREĆA TRAKA sa obije strane Rogoja, put Trnovo-Foča, TREĆA TRAKA na uskim grlima na putu od Pala prema Jahorini, izgradnja puta Brod-Šćepan Polje, sa mostom na ušću Sutjeske i sastavljanje puta od par kilometara dolinom Sutjeske do Tjentišta, da se konačno otvori naša Hercegovina prema Srbiji preko Višegrada i Istočnom Sarajevu preko Foče i Trnova. E to bi da se Nidžo pitao zadnje dvije godine većinom bilo završeno,bilo je novca dovoljno ali.... Daj Bože da se napravi, pa makar ubrzao ceste na istoku bilo ko, ali sumnjam da to bez jedinog čestitog političara i vizionara na istoku može biti gotovo godinama?

ODGOVORITE
Name

tata

10.07.2018 12:39

Biće zanimljivo u Palama i regiji u izbornoj jedinici osam gdje se biraju četiri poslanika za NSRS. Vjerovatno će ovamo biti najzanimljivije u cijeloj Srpskoj, ova bitka na istoku će biti ključna za Mila i Željku, ovdje će pasti, ili ostati, pošto nema na zapadu niko prednost. Čujem jutros da iz Pala, pored Dodikovog Mrde, Stanišića, Brčkala, nekog Koprivice ide za poslanika i super opasni Lazarević iz zelenih. Tu su još Vujičić, Glavaš i Babalj iz Lukavice, pa Legenda i Cicko sa Sokoca, iz Rogatice još ne znam ko su kandidati. Strašna ekipa, ali da budem objektivan, za novo vrijeme trebaju pismeni, hrabri i pošteni ljudi, neka mi oproste, ali od njih svih samo su Legenda i Lazarević kandidati sa obrazom. Biće posebno interesantno kad uđu ovi iz tzv. velikih partija Lazareviću u ruke u tv. duelu, čitao sam njegove tekstove, gledao ga uživo na televiziji, prejak je, mislim da će im se narod smijati ako pristanu na duel, ako ne, pokazaće da su kukavice. Neće im biti lako, hajde ga sad ti izaberi koje je zlo po njih manje.

Name

ре

11.07.2018 08:45

Еколошка странка опћенито је много привлачна у начелу. Била. Али, кад видимо ко стоји на челу исте у неким општинама, разочарење је огромно. Да ли Лазаревић уопште зна ко су ти људи, мислим да зна. Најгори рест из ове двије велике партије је нашао уточиште ту и наравно у коалицији са владајућима. Угасили сте свјетло прије него сте упалили.

Name

Rajko

10.07.2018 13:23

Najbolje rjesenje je da uslikate sve Nesica nekratnine...stanove...objekte u izvradnji.Vozni park novi..Stavite da narod vidi koliko se obogatio za dvije godine odkad je na celu Puteva RS..Dok narod zivi u bijedi...Trose se narodne akcize..? Sve ce im biti jasno za koga da glasaju...Kuku nama dokle cemo stici...?

ODGOVORITE
Name

Njego Istocno Sarajevo

10.07.2018 14:31

To Nenade samo guraj . I neznam kako na nekoga, ko ulaze na bilo koji nacin u nas grad, mozete reci bilo kakvu pogrdnu rijec. Uopste negledam ko je koja politicka opcija,niti gledam ko kakvu funkciju ima.

ODGOVORITE
Name

Dobrinja

11.07.2018 10:15

Чињеница је да СДС и СНСД јако дуго владају овим просторима, коме год је добро са њима, нека за њих и гласа. Избори су “трка” и нема потребе да се на било кога пљује. Овај човјек је једини стиснуо петљу и стао “на црту“ Сташи Кошарцу и Дарки Бабаљу (а већина нас врло добро зна какви су и ко су та два човјека) и лично сматрам да овога човјека треба подржати, дати му шансу. Па ако и он буде радио као Сташа и Дарко, казна на сљедећим изборима. Поздрав!

ODGOVORITE
Name

Re Dobrinja

11.07.2018 15:14

Ti si neupucen i nazalost nisi informisan. Oni nisu na istim listama tj. Nisu se kandidovali za isti nivo vlasti. Moras malo citati bote.

Name

Vitinka

11.07.2018 14:51

Dijabola zezca...okoreli kriminalac...

ODGOVORITE
Name

bb

11.07.2018 21:19

Stani....pa ovaj je dao pare onda za Cecu kad je dolazila...pa mu ovi vracali tako sto ima dozvolu za pljacku kao direktor...prvo ga htjeli imenovati za direktora EP a ni svoju struju ne zna ocitati...pa onda za direktora poste...pa na kraju u Puteve...bas svestran covjek...genije

ODGOVORITE
Name

SOKOLAC

28.06.2020 07:15

STA URADI JADNICE SA HOTELA ROMANIJA U SOKOCU I NE POREDI MILANKA RENOVICU SA OVIM VARALICAMA.

ODGOVORITE