Партизан пријавио екипу за Лигу Европе...

Нема Вакулка и Ђорђа Јовановића! На списку не налазе ни Ђорђе Јовановић, Бојан Остојић и Слободан Урошевић.

Фудбал 09.07.2018 | 09:15
Партизан пријавио екипу за Лигу Европе...
Фудбалски клуб Партизан пријавио је екипу за прво коло квалификација у Лигу Европе, а на списку нема двојице странаца, Украјинца Јурија Вакулка и Салуа Драмана из Буркине Фасо. Црно-бели се на старту састају са пљеваљским Рударом, а првим меч је 12. јула у Никшићу.

И док изостављање Драмана не представља изненађење јер је у Хумску и дошао у последњем тренутку зимског прелазног рока и није се наметнуо, Вакулко је најављиван као играч који би требало да добије шансу.

Чињеница је, додуше, да на позицији у везном реду има озбиљну конкуренцију оличену у Саши Здјелару, Марку Јевтовићу, па и Данилу Пантићу.

На списку није било места ни за дефанзивце Слободана Урошевића и Бојана Остојића, као ни младог нападача Ђорђа Јовановића. Искуснији, Остојић, тренутно је у потрази за новим, иностраним клубом. Поред њих, нема ни Страхиње Бошњака, односно Владимира Ђиласа који нису ни ишли на припреме.

Клуб из Хумске има право да пријави још једног фудбалера накнадно, уколико, рецимо, реализује неки трансфер у наредним данима, и то 24 сата пре почетка утакмице.

На Б листи налазе се фудбалери рођени после 1. јануара 1997. године и црно-бели у том случају имају могућност неограниченог броја имена младиих играча.

А ЛИСТА

Голмани: Владимир Стојковић, Марко Јовичић, Филип Кљајић

Одбрана: Мирослав Вулићевић, Марк Валијенте, Габријел Енаке, Милан Митровић, Немања Г. Милетић, Немања Р. Милетић.

Везни ред: Зоран Тошић, Марко Јанковић, Саша Здјелар, Ђорђе Ивановић, Сејдуба Сума, Марко Јевтовић, Саша Илић, Небојша Косовић, Данило Пантић.

Напад: Леандре Тавамба, Немања Николић, Рикардо Гомеш, Огњен Ожеговић.

Б ЛИСТА

Александар Поповић, Светозар Марковић, Лука Цуцин, Армин Ђерлек, Јован Кокир, Златан Шеховић.

Извор: моззартспорт

Фото: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар