Partizan prijavio ekipu za Ligu Evrope...

Nema Vakulka i Đorđa Jovanovića! Na spisku ne nalaze ni Đorđe Jovanović, Bojan Ostojić i Slobodan Urošević.

Fudbal 09.07.2018 | 09:15
Partizan prijavio ekipu za Ligu Evrope...
Fudbalski klub Partizan prijavio je ekipu za prvo kolo kvalifikacija u Ligu Evrope, a na spisku nema dvojice stranaca, Ukrajinca Jurija Vakulka i Salua Dramana iz Burkine Faso. Crno-beli se na startu sastaju sa pljevaljskim Rudarom, a prvim meč je 12. jula u Nikšiću.

I dok izostavljanje Dramana ne predstavlja iznenađenje jer je u Humsku i došao u poslednjem trenutku zimskog prelaznog roka i nije se nametnuo, Vakulko je najavljivan kao igrač koji bi trebalo da dobije šansu.

Činjenica je, doduše, da na poziciji u veznom redu ima ozbiljnu konkurenciju oličenu u Saši Zdjelaru, Marku Jevtoviću, pa i Danilu Pantiću.

Na spisku nije bilo mesta ni za defanzivce Slobodana Uroševića i Bojana Ostojića, kao ni mladog napadača Đorđa Jovanovića. Iskusniji, Ostojić, trenutno je u potrazi za novim, inostranim klubom. Pored njih, nema ni Strahinje Bošnjaka, odnosno Vladimira Đilasa koji nisu ni išli na pripreme.

Klub iz Humske ima pravo da prijavi još jednog fudbalera naknadno, ukoliko, recimo, realizuje neki transfer u narednim danima, i to 24 sata pre početka utakmice.

Na B listi nalaze se fudbaleri rođeni posle 1. januara 1997. godine i crno-beli u tom slučaju imaju mogućnost neograničenog broja imena mladiih igrača.

A LISTA

Golmani: Vladimir Stojković, Marko Jovičić, Filip Kljajić

Odbrana: Miroslav Vulićević, Mark Valijente, Gabrijel Enake, Milan Mitrović, Nemanja G. Miletić, Nemanja R. Miletić.

Vezni red: Zoran Tošić, Marko Janković, Saša Zdjelar, Đorđe Ivanović, Sejduba Suma, Marko Jevtović, Saša Ilić, Nebojša Kosović, Danilo Pantić.

Napad: Leandre Tavamba, Nemanja Nikolić, Rikardo Gomeš, Ognjen Ožegović.

B LISTA

Aleksandar Popović, Svetozar Marković, Luka Cucin, Armin Đerlek, Jovan Kokir, Zlatan Šehović.

Izvor: mozzartsport

Foto: MN Press

Komentari / 0

Ostavite komentar