Наполи и Ди Марија - почело је!

Засад само понуда Аргентинцу, ПСЖ још чека. . .  Наполи послао понуду за Ди Марију! Италијани желе да ангажују фудбалера Пари сен Жермена. Стигла је трогодишња понуда. . .

Фудбал 09.07.2018 | 22:30
Наполи и Ди Марија - почело је!
Наполијева листа потенцијалних аквизиција овог лета сваког дана све је дужа, а име које је сада искочило у први план је - Анхел ди Марија!

Тако јавља Спорт Медијасет, мада остали извори тврде да Ди Марија није мета. Недуго пошто је обелодањено да Карло Анћелоти и Наполијеви емисари раде на довођењу најбољег играча Ередизивизије у прошлој сезони и десног бека ПСВ Сантијага Аријаса, из Италије је стигла и следећа вест - клуб је успоставио званичну комуникацију са агентима Анхела ди Марије и понудили му конкретне услове сарадње. 

Ради се о трогодишњем уговору вредном 5.000.000 евра по сезони. Како се наводи, једна од ставки на које ће посебно морати да се обрати пажња јесу ауторска права на фотографије и остале ставке са иницијалима Анхела ди Марије, што је првом човеку Наполија Аурелију де Лаурентису увек битно.

Ди Марија са Пари Сен Жерменом има активан уговор до наредног лета и ово је француском шампиону последња шанса да заради неки озбиљнији новац на продаји аргентинског репрезентативца. Наполи још није понудио никакав новац ПСЖ, али све ће зависити од тога да ли ће Ди Марија прихватити услове из Напуља. ПСЖ тражи 30.000.000 евра, али Наполи наводно хоће да искешира максимално 20.000.000 евра. Али, простор за комбинације и даље постоје.

Ретка је прилика да Наполи за мале паре добије добије овако добро појачање...

При крају смо Светског првества у фудбалу, али одмора од најважније споредне ствари на свету нема. Пред нама су квалификације за Лигу шампиона и Лигу Европе, почиње и Суперлига Србије...

Али...

Док су Црвена звезда и Партизан обавили најважнији део прелазног рока по питању појачања, у Европи се трансфер лудило тек захуктава. Највећи клубови Старог континента полако отварају фронтове око најпожељнијих фудбалера.

Кристијано Роналдо је на корак од преласка у Јувентус, иако Лука Модрић тврди да ће Португалац остати на Сантјаго Бернабеу и следећу сезону. Баснословна понуда из Кине, наводно, је глатко одбијена...

У Италију би, према писању тамошње штампе, могао Анхел ди Марија.

Није имао успеха са Аргентином на Мундијалу, разочаран се вратио из Русије сјајни левокрилни фудбалер, који се, само неколико дана од елиминације са Мундијала, нашао на мети Наполија.

Прича је озбиљна!

Очигледно да је тридесетогодишњи Аргентинац све ближи одлуци да напусти Пари сен Жермен и пресели се у "врели" Напуљ. У том случају, Ди Марија би променио и четврту лигу од пет најјачих у Европи. Пошто је из Росарија прешао у Бенфику, а затим и у Реал Мадрид, у којем је остао четири године, наступао је за Манчестер јунајтед и "свеце" из престонице Француске.

На адресу ПСЖ-а стигла је сванична понуда Наполитанаца. Италијани су спремни да Аргентинцу понуде трогодишњи уговор, вредан 5.000.000 евра по сезони.

Извор: моззартспорт/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар