Napoli i Di Marija - počelo je!

Zasad samo ponuda Argentincu, PSŽ još čeka. . .  Napoli poslao ponudu za Di Mariju! Italijani žele da angažuju fudbalera Pari sen Žermena. Stigla je trogodišnja ponuda. . .

Fudbal 09.07.2018 | 22:30
Napoli i Di Marija - počelo je!
Napolijeva lista potencijalnih akvizicija ovog leta svakog dana sve je duža, a ime koje je sada iskočilo u prvi plan je - Anhel di Marija!

Tako javlja Sport Medijaset, mada ostali izvori tvrde da Di Marija nije meta. Nedugo pošto je obelodanjeno da Karlo Anćeloti i Napolijevi emisari rade na dovođenju najboljeg igrača Eredizivizije u prošloj sezoni i desnog beka PSV Santijaga Arijasa, iz Italije je stigla i sledeća vest - klub je uspostavio zvaničnu komunikaciju sa agentima Anhela di Marije i ponudili mu konkretne uslove saradnje. 

Radi se o trogodišnjem ugovoru vrednom 5.000.000 evra po sezoni. Kako se navodi, jedna od stavki na koje će posebno morati da se obrati pažnja jesu autorska prava na fotografije i ostale stavke sa inicijalima Anhela di Marije, što je prvom čoveku Napolija Aureliju de Laurentisu uvek bitno.

Di Marija sa Pari Sen Žermenom ima aktivan ugovor do narednog leta i ovo je francuskom šampionu poslednja šansa da zaradi neki ozbiljniji novac na prodaji argentinskog reprezentativca. Napoli još nije ponudio nikakav novac PSŽ, ali sve će zavisiti od toga da li će Di Marija prihvatiti uslove iz Napulja. PSŽ traži 30.000.000 evra, ali Napoli navodno hoće da iskešira maksimalno 20.000.000 evra. Ali, prostor za kombinacije i dalje postoje.

Retka je prilika da Napoli za male pare dobije dobije ovako dobro pojačanje...

Pri kraju smo Svetskog prvestva u fudbalu, ali odmora od najvažnije sporedne stvari na svetu nema. Pred nama su kvalifikacije za Ligu šampiona i Ligu Evrope, počinje i Superliga Srbije...

Ali...

Dok su Crvena zvezda i Partizan obavili najvažniji deo prelaznog roka po pitanju pojačanja, u Evropi se transfer ludilo tek zahuktava. Najveći klubovi Starog kontinenta polako otvaraju frontove oko najpoželjnijih fudbalera.

Kristijano Ronaldo je na korak od prelaska u Juventus, iako Luka Modrić tvrdi da će Portugalac ostati na Santjago Bernabeu i sledeću sezonu. Basnoslovna ponuda iz Kine, navodno, je glatko odbijena...

U Italiju bi, prema pisanju tamošnje štampe, mogao Anhel di Marija.

Nije imao uspeha sa Argentinom na Mundijalu, razočaran se vratio iz Rusije sjajni levokrilni fudbaler, koji se, samo nekoliko dana od eliminacije sa Mundijala, našao na meti Napolija.

Priča je ozbiljna!

Očigledno da je tridesetogodišnji Argentinac sve bliži odluci da napusti Pari sen Žermen i preseli se u "vreli" Napulj. U tom slučaju, Di Marija bi promenio i četvrtu ligu od pet najjačih u Evropi. Pošto je iz Rosarija prešao u Benfiku, a zatim i u Real Madrid, u kojem je ostao četiri godine, nastupao je za Mančester junajted i "svece" iz prestonice Francuske.

Na adresu PSŽ-a stigla je svanična ponuda Napolitanaca. Italijani su spremni da Argentincu ponude trogodišnji ugovor, vredan 5.000.000 evra po sezoni.

Izvor: mozzartsport/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar