Ако не буде Нејмар - онда Азар!

Реал Мадрид има план Б.

Фудбал 09.07.2018 | 22:00
Ако не буде Нејмар - онда Азар!
Гледали смо их у директном обрачуну између Бразила и Белгије. Као бољи је изашао Еден Азар. Ипак, и даље прво место на листи жеља Флорентина Переза је Нејмар. Мада, Марка пише да ће се у случају пропадања тог трансфера Реал окренути Азару!

Нејмар је дугогодишња жеља Переза, поготово сада када Кристијано Роналдо иде у Јувентус. Наравно, проблем ће бити за Краљевски клуб да доведе Нејмара из ПСЖ-а само 365 дана пошто је потписао и пошто је плаћен 222.000.000 евра. И зато Реал гледа друге опције.

За сада је план Б Еден Азар. Брз је, сјајан дриблер. Има искуства из Челсија, лидер је, али ово Светско првенство му је помогло да се попење на степеник више у очима свих. Уклапа се у све оно што Реал жели, пише Марка.

Тако би се само наставио тренд куповине Реала играча који су се добро показали на Светском првенству. Тако је било 2010. године са Месутом Озилом, тако је било 2014. са Хамесом Родригезом и Тонијем Кросом.

У прилог целој причи иде и чињеница да је Азар више пута истакао да му је жеља да једног дана обуче дрес Реал Мадрида.

"Ако ме желе, знају шта треба да ураде", рекао је Азар у ранијим интервјуима.

Чак је и Тијери Анри говорио о овоме за белгијске медије.

"Еден је одбио да продужи уговор са Челсијем и то би евентуално могло да буде у интересу Реал Мадрида".

Азар има уговор до 2020. године и одбио је нови уговор са Челсијем. Понуђено му је 18.000.000, али он чека веће паре и већи уговор. А са фантастичном игром у Русији можда буде зарадио трансфер у Реал.

Уопште није немогуће. Реал ће због Роналда морати да тражи играча врхунске класе, а ако не буде Нејмар, онда је Азар прва опција.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар