Ako ne bude Nejmar - onda Azar!

Real Madrid ima plan B.

Fudbal 09.07.2018 | 22:00
Ako ne bude Nejmar - onda Azar!
Gledali smo ih u direktnom obračunu između Brazila i Belgije. Kao bolji je izašao Eden Azar. Ipak, i dalje prvo mesto na listi želja Florentina Pereza je Nejmar. Mada, Marka piše da će se u slučaju propadanja tog transfera Real okrenuti Azaru!

Nejmar je dugogodišnja želja Pereza, pogotovo sada kada Kristijano Ronaldo ide u Juventus. Naravno, problem će biti za Kraljevski klub da dovede Nejmara iz PSŽ-a samo 365 dana pošto je potpisao i pošto je plaćen 222.000.000 evra. I zato Real gleda druge opcije.

Za sada je plan B Eden Azar. Brz je, sjajan dribler. Ima iskustva iz Čelsija, lider je, ali ovo Svetsko prvenstvo mu je pomoglo da se popenje na stepenik više u očima svih. Uklapa se u sve ono što Real želi, piše Marka.

Tako bi se samo nastavio trend kupovine Reala igrača koji su se dobro pokazali na Svetskom prvenstvu. Tako je bilo 2010. godine sa Mesutom Ozilom, tako je bilo 2014. sa Hamesom Rodrigezom i Tonijem Krosom.

U prilog celoj priči ide i činjenica da je Azar više puta istakao da mu je želja da jednog dana obuče dres Real Madrida.

"Ako me žele, znaju šta treba da urade", rekao je Azar u ranijim intervjuima.

Čak je i Tijeri Anri govorio o ovome za belgijske medije.

"Eden je odbio da produži ugovor sa Čelsijem i to bi eventualno moglo da bude u interesu Real Madrida".

Azar ima ugovor do 2020. godine i odbio je novi ugovor sa Čelsijem. Ponuđeno mu je 18.000.000, ali on čeka veće pare i veći ugovor. A sa fantastičnom igrom u Rusiji možda bude zaradio transfer u Real.

Uopšte nije nemoguće. Real će zbog Ronalda morati da traži igrača vrhunske klase, a ako ne bude Nejmar, onda je Azar prva opcija.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar