Потпис не значи ништа...

Ако Реал понуди 220. 000. 000 евра, Салах мора да иде! Тако резонује некадашњи голгетер Ливерпула.

Фудбал 09.07.2018 | 21:00
Потпис не значи ништа...
Нови уговор је ту. Чим је ставио „шару“ на папир постало је јасно да не би требало Мохамед Салах да напушта Енфилд. Но, историја, као најбоља учитељица живота, позива на опрет навијаче Ливерпула, иако је Египћанин „везан“ до јуна 2023. године.

У пракси делује да је сигуран, али скидали су црвени дрес скорије Луис Суарез, Рахим Стерлиг, Фелипе Кутињо, тако  да...

„То што је Салах потписао нови уговор не мора да значи да Ливерул више није клуб који продаје. Сваки клуб на свету је такав. Ако би Реал понудио, на пример, 220.000.000 евра, Мо би морао да оде и Ливерпул би опет постао клуб из ког одлазе играчи“, резонује Џон Барнс, некадашњи крилни нападач енглеског великана.

И даје потпору својим речима:

„Погледајте, Кристијано Роналдо можда напусти Реал Мадрид, Роберт Левандовски можда оде из Бајерна, а Нејмар из ПСЖ-а. То показује да су чак и они највећи, заправо, клубови који продају“.

Јирген Клоп је, пак, уверен, да би са сачуваним тимом и појачањима у ликуКеита и Фабиња могао да нападне титулу.

„Продужетак сарадње значи да је Салах посвећен Ливерпулу и да жели да се задржи на Енфилду, како би у овом окружењу видео докле, заједно са клубом, може да догура“, појаснио је Џон Барнс, за десет година на Енфилду стрелац 107 голова.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар