Potpis ne znači ništa...

Ako Real ponudi 220. 000. 000 evra, Salah mora da ide! Tako rezonuje nekadašnji golgeter Liverpula.

Fudbal 09.07.2018 | 21:00
Potpis ne znači ništa...
Novi ugovor je tu. Čim je stavio „šaru“ na papir postalo je jasno da ne bi trebalo Mohamed Salah da napušta Enfild. No, istorija, kao najbolja učiteljica života, poziva na opret navijače Liverpula, iako je Egipćanin „vezan“ do juna 2023. godine.

U praksi deluje da je siguran, ali skidali su crveni dres skorije Luis Suarez, Rahim Sterlig, Felipe Kutinjo, tako  da...

„To što je Salah potpisao novi ugovor ne mora da znači da Liverul više nije klub koji prodaje. Svaki klub na svetu je takav. Ako bi Real ponudio, na primer, 220.000.000 evra, Mo bi morao da ode i Liverpul bi opet postao klub iz kog odlaze igrači“, rezonuje Džon Barns, nekadašnji krilni napadač engleskog velikana.

I daje potporu svojim rečima:

„Pogledajte, Kristijano Ronaldo možda napusti Real Madrid, Robert Levandovski možda ode iz Bajerna, a Nejmar iz PSŽ-a. To pokazuje da su čak i oni najveći, zapravo, klubovi koji prodaju“.

Jirgen Klop je, pak, uveren, da bi sa sačuvanim timom i pojačanjima u likuKeita i Fabinja mogao da napadne titulu.

„Produžetak saradnje znači da je Salah posvećen Liverpulu i da želi da se zadrži na Enfildu, kako bi u ovom okruženju video dokle, zajedno sa klubom, može da dogura“, pojasnio je Džon Barns, za deset godina na Enfildu strelac 107 golova.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar