Вест Хемов летњи пакет: Јармоленко + Вилшир!

Обојица на медицинским прегледима.

Фудбал 09.07.2018 | 15:00
Вест Хемов летњи пакет: Јармоленко + Вилшир!
Навијачи Вест Хема и даље нису одустали од сна да на делу виде моћне Чекићаре који ће поново мрсити рачуне најмоћнијим клубовима на Острву, а надају се да бити то могло да буде сезона пред нама.

Имају и аргументован разлог да тако размишљају, пошто је Вест Хем у једном дану практично завршио два велика посла! Везни ред ће у наредној сезони бити јачи за пакет Џек Вилшир - Андреј Јармоленко и комплетна трансакција коштаће клуб 20.000.000 евра. С тим да први долази као слободан играч. 

После неколико дана преговора Вест Хем је договорио све услове сарадње са Вилширом, који ће у новом клубу зарађивати чак 7.000.000 евра годишње! Вилширу је истекао уговор са Арсеналом и нема клуб, а у Вест Хем ће на лекарске прегледе стићи већ почетком наредне седмице. То највероватније значи да од повратка Димитрија Пајеа нема ништа. Додуше, Вилшир би требало да буде замена за Мануела Лансинија, кога чека дуга пауза због пуцања предњих укрштених лигамената. 

Истовремено Вест Хем је договорио и све детаље Јармоленковог трансфера из Дортмунда. Челници Борусије јуче су украјинском репрезентативцу дали зелено светло да преговара са клубом из Лондона, а само неколико часова пошто је Вест Хем доставио званичну понуду на 20.000.000 евра, обелодањено је да је све договорено. Дортмунд је прихватио обештећење, а Јармоленко све услове сарадње и колико до среде наћи ће се на медицинским прегледима у Швајцарској. Док прегледи буду обављени, клуб ће радити на томе да Јармоленко добије радну визу. 

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар