Vest Hemov letnji paket: Jarmolenko + Vilšir!

Obojica na medicinskim pregledima.

Fudbal 09.07.2018 | 15:00
Vest Hemov letnji paket: Jarmolenko + Vilšir!
Navijači Vest Hema i dalje nisu odustali od sna da na delu vide moćne Čekićare koji će ponovo mrsiti račune najmoćnijim klubovima na Ostrvu, a nadaju se da biti to moglo da bude sezona pred nama.

Imaju i argumentovan razlog da tako razmišljaju, pošto je Vest Hem u jednom danu praktično završio dva velika posla! Vezni red će u narednoj sezoni biti jači za paket Džek Vilšir - Andrej Jarmolenko i kompletna transakcija koštaće klub 20.000.000 evra. S tim da prvi dolazi kao slobodan igrač. 

Posle nekoliko dana pregovora Vest Hem je dogovorio sve uslove saradnje sa Vilširom, koji će u novom klubu zarađivati čak 7.000.000 evra godišnje! Vilširu je istekao ugovor sa Arsenalom i nema klub, a u Vest Hem će na lekarske preglede stići već početkom naredne sedmice. To najverovatnije znači da od povratka Dimitrija Pajea nema ništa. Doduše, Vilšir bi trebalo da bude zamena za Manuela Lansinija, koga čeka duga pauza zbog pucanja prednjih ukrštenih ligamenata. 

Istovremeno Vest Hem je dogovorio i sve detalje Jarmolenkovog transfera iz Dortmunda. Čelnici Borusije juče su ukrajinskom reprezentativcu dali zeleno svetlo da pregovara sa klubom iz Londona, a samo nekoliko časova pošto je Vest Hem dostavio zvaničnu ponudu na 20.000.000 evra, obelodanjeno je da je sve dogovoreno. Dortmund je prihvatio obeštećenje, a Jarmolenko sve uslove saradnje i koliko do srede naći će se na medicinskim pregledima u Švajcarskoj. Dok pregledi budu obavljeni, klub će raditi na tome da Jarmolenko dobije radnu vizu. 

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar