Видео: Лудница у студију ХРТ-а!

Роби није смео да гледа последњи пенал! Права драма одвијала сее и у студију хрватске националне телевизије одакле се уживо пратио меч четвртфинала СП између Хрватске и Русије. После пласмана у полуфинале Мундијала настао је прави хаос!

Фудбал 08.07.2018 | 16:45
Видео: Лудница у студију ХРТ-а!
Некадашни хрватски репрезентативац Јошко Јеличић је плакао и трчао кругове у студију, док Роберт Просинечки није имао снаге да гледа последњи једанаестерац који је извео Иван Ракитић.

"Момци, ви немате м**а, ви имате нојева јаја! Желим да захвалим Господину што вам је дао снаге. Дали сте све од себе, дошли сте до крајњих граница. Сузе селектора Далића говоре више од хиљаду речи. Ево, сада ћу и ја", заплакао је Јошко Јеличић пред камерама после победе Хрватске над Русијом.

Екипа у студију ХРТ-а пала је у транс после пенал серије.

"То, то, тооооооо!", викао је Јеличић и грлио се с Робертом Просинечким, Антоном Самовојском и водитељем Марком Шапитом.

Јеличић је после Ракитићевог поготка трчао кругове по студију и љубио екран. Он и Роби нису имали снаге да гледају последњи пенал, окренули су се леђима и чекали крај.

"Ово сам говорио годинама! Сада је јасно да ова генерација није имала проблем с квалитетом, већ нису били добро вођени, те су око њих биле лоше ствари. Нису имали хомогеност, а са новим селектором и подршком навијача то имају".

Легендарни фудбалер Црвене звезде нахвалио је играче и стручни штаб.

"Када си у полуфиналу Светског првенства, нема ништа лепше. Сада немају шта да изгубе, играју против Енглеске и можемо да их победимо, и да први пут у историји играмо финале Светског првенства", закључио је Роби.



Извор: Б92

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Боxон

08.07.2018 14:51

И након тога су отишли и у свлачионици поново са Чоколиндом пјевали усташке пјесме, и славили олују и прогон Срба. Никада нисам и никада нећу навијати за њих. Болестан и Србима искомплексиран народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мађар

08.07.2018 20:28

Ваљда им уз такве пјесме боље иду побједе. Можда ријечи нису у реду али им се мелодија свиђа. Ко шиша ријечи. Они су млади и битно да побјеђују.