Video: Ludnica u studiju HRT-a!

Robi nije smeo da gleda poslednji penal! Prava drama odvijala see i u studiju hrvatske nacionalne televizije odakle se uživo pratio meč četvrtfinala SP između Hrvatske i Rusije. Posle plasmana u polufinale Mundijala nastao je pravi haos!

Fudbal 08.07.2018 | 16:45
Video: Ludnica u studiju HRT-a!
Nekadašni hrvatski reprezentativac Joško Jeličić je plakao i trčao krugove u studiju, dok Robert Prosinečki nije imao snage da gleda poslednji jedanaesterac koji je izveo Ivan Rakitić.

"Momci, vi nemate m**a, vi imate nojeva jaja! Želim da zahvalim Gospodinu što vam je dao snage. Dali ste sve od sebe, došli ste do krajnjih granica. Suze selektora Dalića govore više od hiljadu reči. Evo, sada ću i ja", zaplakao je Joško Jeličić pred kamerama posle pobede Hrvatske nad Rusijom.

Ekipa u studiju HRT-a pala je u trans posle penal serije.

"To, to, tooooooo!", vikao je Jeličić i grlio se s Robertom Prosinečkim, Antonom Samovojskom i voditeljem Markom Šapitom.

Jeličić je posle Rakitićevog pogotka trčao krugove po studiju i ljubio ekran. On i Robi nisu imali snage da gledaju poslednji penal, okrenuli su se leđima i čekali kraj.

"Ovo sam govorio godinama! Sada je jasno da ova generacija nije imala problem s kvalitetom, već nisu bili dobro vođeni, te su oko njih bile loše stvari. Nisu imali homogenost, a sa novim selektorom i podrškom navijača to imaju".

Legendarni fudbaler Crvene zvezde nahvalio je igrače i stručni štab.

"Kada si u polufinalu Svetskog prvenstva, nema ništa lepše. Sada nemaju šta da izgube, igraju protiv Engleske i možemo da ih pobedimo, i da prvi put u istoriji igramo finale Svetskog prvenstva", zaključio je Robi.



Izvor: B92

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Boxon

08.07.2018 14:51

I nakon toga su otišli i u svlačionici ponovo sa Čokolindom pjevali ustaške pjesme, i slavili oluju i progon Srba. Nikada nisam i nikada neću navijati za njih. Bolestan i Srbima iskompleksiran narod.

ODGOVORITE
Name

Mađar

08.07.2018 20:28

Valjda im uz takve pjesme bolje idu pobjede. Možda riječi nisu u redu ali im se melodija sviđa. Ko šiša riječi. Oni su mladi i bitno da pobjeđuju.