Паулињо одлучио - иде у Кину!

Валверде се нада преокрету, али размишља о замени - СМС. . .  Ерик Абидал верује да је Адријен Рабио реалнија опција.

Фудбал 09.07.2018 | 10:00
Паулињо одлучио - иде у Кину!
Признао је недавно Паулињо да је добио понуду из Кине коју тешко да може да одбије, због чега је данас допутовао у Барселону директно из Казања како би решио питање будућности. Ипак, ако је веровати информацијама увек добро обавештених извора Мунда Депортива, Бразилац је у својој глави већ преломио и донео коначну одлуку - жели да се врати у Кину и врати се у Гуангџоу Евергранде, из којег је и стигао у Барселону прошлог лета!

Само годину дана касније Паулињо је решен да поново задужи опрему вишеструког узастопног кинеског шампиона пошто је заиста добио понуду каква се не одбија - годишњу плату од 14.000.000 евра! Паулињоје прошле године својевољно умањио потраживања како би испунио дечачки сан и заигра за Барселону, па је тако уместо 7.000.000 од каталонског великана добио 5.500.000 европских новчаница. Барса је тада за Паулиња искеширала 40.000.000 евра, а Гуангџоу сада жели да се реваншира са понудом од 50.000.000 евра! 

Из Каталоније се може чути да Ернесто Валверде на све начине покушава да спречи Паулињов одлазак пошто се Бразилац добро уклопио у Барсин систем са Филипеом Кутињом, али је тренер шпанског првака изгледа управо разлог што Бразилац жели да оде. Наиме, Валверде је Паулиња остављао по страни у најважнијим утакмицама сезоне, због чега је изгубио жељу да се бори за своје место у тиму и хоће да се врати тамо где се осећао безбрижно. Паулиња у Кини чека уговор на четири године, где ће практично у једној зарадити готово све што му је преостало у Барселони до краја сарадње. 

Кључни човек у овом послу јесте познати ирански агент Кија Јорабхјан који је прошле недеље дошао у Барселонино представништво са понудом из Кине за Паулиња, али и са Вилијановом радном биографијом. 

Валверде је због све извеснијег одласка бразилског везисте почео да размишља о потенцијалним решењима, а прво име на листи жеља је - Сергеј Милинковић Савић! Агент српског репрезентативца Матеја Кежман донео је недавно понуду Клаудију Лотиту из Реал Мадрида на суму од 155.000.000 евра, због чега у Каталонији не влада претерани оптимизам да би трансфер могао да се догоди. Један од директора Барселоне Ерик Абидал верује да је много реалнија опција Адријен Рабио, који се налази на Барсином радару дуже време.Рабио је тренутно "ни на небу, ни на земљи" пошто не може да се договори са Пари Сен Жерменом око новог уговора и повишице на 600.000 евра месечно, што Свеци не желе да му дају. 

Због тога би Барселона много лакшим путем могао да потписа новог централног везисте, иако је СМСзасигурно атрактивније решење. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар