Јунајтед лоцирао десно крило - златну коку ПСВ-а!

Званична понуда требало би да стигне наредне седмице.

Фудбал 09.07.2018 | 08:00
Јунајтед лоцирао десно крило - златну коку ПСВ-а!
Вилијан је прескуп, Џердан Шаћири не тако сигуран избор, зато би Жозе Мурињо новац могао да стави на - Ирвинга Лозана!

Манчестер јунајтед не одустаје од потраге за играчем који ће коначно попунити ту дефицитарну позицију како би офанзивна линија добила жељени облик, а сада је први пик мексички репрезентативац и златна кока ПСВ из Ајндховена. 

Ради се о момку коме је природно место на левом боку, што му је била позиција током Мундијала у Русији, али је прошле сезоне у ПСВ највише играо по десној страни. Познато је да Мурињо воли играче са више улога, а Лозано би могао да буде тај, толико чекани и играч који ће загосподарити на десној страни. 

Према информацијама с Острва, Манчестер јунајтед је спремио званичну понуду на 35.000.000 евра и званично ће је представити челницима ПСВ колико средином наредне седмице. 

Подсетимо, Мурињов први пик био је Вилијан, али Челси тражи превише новца - 80.000.000 евра. Јунајтед је одмах повукао интересовање, пошто не планира да издвоји толики новац за неког ко ускоро пуни 30 година. У међувремену је као опција искочио Џердан Шаћири, али је и Мурињо свестан да то није ни трајно, а ни најбоље решење за позицију на терену која га је доста мучила. 

Зато је Лозано постао можда и прво име на листи потенцијалних аквизиција. Има 23 године, може да се снађе на оба бока, продоран је, агилан, лопте у простор су му често врло употребљиве. Истина, Мурињо ће са њим морати да поради на дисциплини, пошто је Лозано познат као играч немирног духа. Ни одбрана му није јача страна, а свима је познато колико Мурињо своју филозофију базира на доброј одбрани. 

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар