Junajted locirao desno krilo - zlatnu koku PSV-a!

Zvanična ponuda trebalo bi da stigne naredne sedmice.

Fudbal 09.07.2018 | 08:00
Junajted locirao desno krilo - zlatnu koku PSV-a!
Vilijan je preskup, Džerdan Šaćiri ne tako siguran izbor, zato bi Žoze Murinjo novac mogao da stavi na - Irvinga Lozana!

Mančester junajted ne odustaje od potrage za igračem koji će konačno popuniti tu deficitarnu poziciju kako bi ofanzivna linija dobila željeni oblik, a sada je prvi pik meksički reprezentativac i zlatna koka PSV iz Ajndhovena. 

Radi se o momku kome je prirodno mesto na levom boku, što mu je bila pozicija tokom Mundijala u Rusiji, ali je prošle sezone u PSV najviše igrao po desnoj strani. Poznato je da Murinjo voli igrače sa više uloga, a Lozano bi mogao da bude taj, toliko čekani i igrač koji će zagospodariti na desnoj strani. 

Prema informacijama s Ostrva, Mančester junajted je spremio zvaničnu ponudu na 35.000.000 evra i zvanično će je predstaviti čelnicima PSV koliko sredinom naredne sedmice. 

Podsetimo, Murinjov prvi pik bio je Vilijan, ali Čelsi traži previše novca - 80.000.000 evra. Junajted je odmah povukao interesovanje, pošto ne planira da izdvoji toliki novac za nekog ko uskoro puni 30 godina. U međuvremenu je kao opcija iskočio Džerdan Šaćiri, ali je i Murinjo svestan da to nije ni trajno, a ni najbolje rešenje za poziciju na terenu koja ga je dosta mučila. 

Zato je Lozano postao možda i prvo ime na listi potencijalnih akvizicija. Ima 23 godine, može da se snađe na oba boka, prodoran je, agilan, lopte u prostor su mu često vrlo upotrebljive. Istina, Murinjo će sa njim morati da poradi na disciplini, pošto je Lozano poznat kao igrač nemirnog duha. Ni odbrana mu nije jača strana, a svima je poznato koliko Murinjo svoju filozofiju bazira na dobroj odbrani. 

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar