15.000 људи тражило истину и правду

Око 15. 000 грађана из цијеле Републике Српске и БиХ окупило се на Тргу Крајине у Бањалуци на великом протесту, тражећи истину и правду за убијеног Давида Драгичевића. На протесту није било инцидената. Директан пренос на БН телевизији и БН порталу.

Република Српска 07.07.2018 | 19:05
15.000 људи тражило истину и правду
Драги сине, душо моја, драги Давиде душо наша. Субота је 104. дан. Саучесништво у убиству је тежи злочин од убиства. Саучесници и убице који сте га отели, силовали и убили и на крају положили у канализацију. Све сте могли урадити, али да ми убијете дијете и то на такав начин државо. Да, понављам државо. Давид је рођен из љубави, овај трг овдје сте ви злочинци и убице направили својом конференцијом 26. марта ове године – поручио је Давор Драгичевић са Трга Крајине.



Фото: СрпскаИнфо

Давор: Ријешите убиство или неће бити избора

Поздравио је све окупљене и захвалио им се на подршци.



''Овим сотонама и убицама доказујемо да смо ми људи који траже двије ријечи- истину и правду. Погледајте кога сте убили. Убили сте будућност ове државе. То ни најгори злочинци не би урадили. Желимире ЛепТиру, Божо Врећо, Дарко Илићу и други ја са овог трга поручујем, не будете ли до октобарских избора ријешили убиство онако како треба тих избора неће бити'', нагласио је Давор.



Након тога упитао је: “Гдје су гаће Давида Драгичевића”?

''Кажете да сте их изгубили. Тражим да се понизно извините за оно шта сте урадили. Лукачу нема јефтиног ЛСД-ја, али има код тебе. Знам да не смијете, али једнога дана и то врло брзо ви и ми нећемо живјети заједно, а нећемо бити ни комшије'', поручио је Давор са бањалучког трга на којем се окупило више од 15.000 грађана.

Ово, додао је он, више није приватна држава, већ држава грађана.

''Да се поштује право на живот, да се поштује оно најсветије, дјечји живот. Шта ће нам живот ако нам оду дјеца. Мој син Давид лежи на Новом гробљу и ја га не могу вратити, али драги сине ево ме стојим овдје и најпоноснијим сам отац. Соба твоја је остала пуна планова, али душмани те убише. Ко ће Теодорину руку предати. Злочинци стићи ће вас рука правде'',  нагласио је Давор.



Сузана: Милораде, ниси више главни Баја

Након њега присутнима се обратила и Давидова мајка, Сузана Радановић.

''Добро вече мајке, хвала вам што сте дошли да нас подржите да нађемо правду за нашег сина'', рекла је она.



Фото: СрпскаИнфо

Јецајући се мајка Давидова захвалила што јој помажу да Давид не буде оно што су рекли, наркоман и лопов.

''Људи моји погледајте мене и Давора, кажу да смо Сорошевци. То говоре они који су ставили цијену на своју дјецу. Моје дијете нема цијену'', поручила је она.



Мајка Сузана је питала како ће мајке своју дјецу пуштати у град.

''Хвала вам још једном свима. Правда за сву нашу дјецу'', казала је Сузана.

Сузана је поручила родитељима и оним будућим: “Нашег Давида ништа неће вратити”.

''Ово је борба за вас и вашу дјецу. Борите се за вашу дјецу, вашу унучад. Кажу добићу отказ, па шта онда. Миле, Милораде мислила сам да си главни Баја, али ниси,  Лукач је'', поручила је Давидова мајка Сузана.



Фото: СрпскаИнфо

Давидова сестра: Сваку ноћ љубим твоју слику

На Тргу Крајине говорила је и Давидова сестра Теодора, а њене ријечи далеко су одјекнуле.



Фото: СрпскаИнфо

''Пуштена су 104. балона за сваки дан борбе за истину и правду за мог брата. И даље не вјерујем да те нема. Гледам у небо и питам се да ли си ти мој анђео чувар. Видиш ли све ове људе, јеси ли поносан на нашег тату лава, на нашу маму, најјачу жену на свијету, на све ове људе. Понекад се питам како би било да се овдје појавиш, али знам да је то немогуће. Сваку ноћ љубим твоју слику пред спавање'', ријечи су Давидове сестре Теодоре.

На ове ријечи нико није остао имун, па су многобројни грађани и заплакали.

''Нема тебе да ме орасположиш, ко ће сада да пази на тату, на нашег цуку. Нико тебе не може замијенити, један је мој брат'', поручила је Теодора.

Пјесму “Клинац из гета” смо чули много пута, али да ли знамо шта је Давид желио поручити том пјесмом, казали су чланови групе “Правда за Давида” и подсјетили на лик и дјело покојног Давида – од тога да је био студент, до љубави према програмирању, тражењу посла, спортских активности.

Мемић: Судбина нас је спојила на најгори начин

Громогласним аплаузом након тога су поздрављени отац и сестра Џенана Мемића.

Судбина је мене и Давора спојила на најгори начин. Сувишно је било шта рећи посебно након мајке Сузане која је смогла снаге за разлику од моје супруге која није смогла снаге да дође на један скуп.



''Судбина је мене и Давора спојила на најгори начин. Сувишно је било шта рећи посебно након мајке Сузане која је смогла снаге за разлику од моје супруге која није смогла снаге да дође на један скуп. Да није било Ифета Ферадета адвоката, ја не бих био ту. Човјек већ двије године ради без марке. Има још добрих људи и у МУП-овима и у тужилаштвима и боримо се за правду. Први закључак је био да је било убиство, а уствари тужилаштво је три мјесеца тражило неке Роме које ће оптужити. У федералном МУП-у нестао је лакирани комад јер су схватили да не припада ниједном возилу'', испричао је Муриз Мемић на бањалучком Тргу Крајине.

Џенанов отац причао је о детаљима истраге коју су такође обиљежили пропусти полиције и тужилаштва у Сарајеву.

''И ја и Давор смо умрли онај дан када су умрла наша дјеца. Нити спавам, нити једем како треба'', рекао је ожалошћени отац.

Мемић се на крају захвалио на подршци и загрлио са Давором.



''Давор је нама пружио подршку када нам је требала и ми ћемо њему до краја. Правда за Џенана, Давида правда за све нас'', рекла је Џенанова сестра.

Аранђеловић: Не желе да открију имена убица

Окупљеним грађанима на Тргу Крајине обратила се и мајка трагично страдале Данијеле Аранђеловић из Тузле, Спасенија Аранђеловић.



“Добро вече драги грађани, хвала вам до неба што сте дошли да подржите правду за Давида. То је правда за сву нашу дјецу. Ја сам Спасенија Аранђеловић мајка убијене Данијеле. Десило се то 2002. године. Сазнала сам да је Данијела изгубила живот у саобраћајној несрећи, на магистралном путу Орашје- Сарајево, у насељеном мјесту Љубаче”, истакла је Спасенија Аранђеловић и додала је врло брзо открила да се није радило о саобраћајној несрећи, а да су кола Данијеле пронађена испред куће тужитељице тузланског кантона Ковачевић Данице. 

“Ја и моја породица трпимо тортуру пуних 15 година, јер не желе да се открију  имена татиних синова који су одговорни за Данијелину смрт. Покушали су ме удавити.  Моја борба траје 15 година и трајаће док сам жива, а истину сам сигурно сазнала,  али Тужилаштво треба да почне радити свој посао и да задовољи истину. Имам све доказе које они упорно сакривају” рекла је мајка трагично страдале двадесетогодишње Данијеле.  

Грађани: Желимо истину и правду

Чланови групе “12 величанствених” подсјетили су на дане потраге за Давидом и проналаска његовог беживотног тијела у ријечици Црквеној.

''Непуна два дана након тога долази информација да се Ђакац надрогирао и да је опљачкао нечију кућу. Тада сам знала да то није истина. Давид није био наркоман, нити лопов. Не желим да неко нема да бих ја украо. Никада ми неће бити јасно када неки људи краду. Давид се није убио. Он је волио живот. Радовао се сваком дану. Умјетник, добар ученик. Ђакац је убијен и нас 12 дођосмо на идеју да јасно и гласно мирним протестима дамо до знања да је Ђакац убијен и тако из дана у дан. Сваким даном све је теже, али сазнаћемо истину и правду, а ја живим у нади да ћемо се опет наћи и разговарати'', ријечи су члана групе “Правда за Давида”.

Окупљени су на почетку једногласно узвикивали "Правда", а у средишту Трга група грађана носила је транспарент с натписом "Хоћемо правду".



"Данас ћемо одржати помен на нашег Давида, али и на сву невино страдалу дјецу. Молим вас да мобилним телефоном снимите и најмању провокацију, уколико се она деси и да направите широк круг око те особе јер то сигурно није члан групе 'Правда за Давида'. Поздрављамо и нашу полицију која обезбјеђује овај скуп", поручили су на почетку из групе "Правда за Давида" узвикујући "Правда а Давида, правда за Џенана, правда за сву нашу дјецу".



Након уводног обраћања пуштена је Давидова пјесма "Клинац из гета" у извођењу "Дубиоза колектива", а грађани су је са подигнутим песницама у глас пјевали. Након тога пуштен је снимак конференције од 26. марта коју су грађани извиждали.

Пуштен је и снимак обраћања министра унутрашњих послова Републике Српске Драгана Лукача у Народној скупштини РС, који су окупљени такође извиждали.

"Добро вече грађани Бањалуке који сте стигли из разних крајева БиХ, али из других земаља. Ви који вечерас стојите на овом Тргу показали сте да сте људи и да због будућности наше дјеце не смијемо да шутимо", поручила је Љиљана Тешановић и додала да поздравља све присутне грађане испред Давидових и Џенанових родитеља, као и испред 12 Давидових другара и групе "Правда за Давида".

Након тога, је исто то на енглеском језику, због људи присутних из разних крајева свијета поновила Данијела Ратешиц Дошен, а потом су исте ријечи поновљене и на француском и њемачком језику.



Организатори скупа замолили су грађане да им помогну око организације и одржавања реда, те да свакога код кога примијете и најмању побуду за некоректно понашање, сниме својим мобилним телефонима и укажу на ту особу припадницима МУП-а и чуварима.



"Сигурни смо да је таквих људи много мање од људи доброг срца и чисте душе, који ће као и на први скуп доћи са својом дјецом, јер за нашу дјецу и тражимо да правда и истина буду једина реалност у нашој земљи", кажу организатори.



Скуп је обезбјеђивао и велики број полицијских службеника.

Како сазнаје БН, велики број грађана у аутобусима који су требали да дођу на протест били су задржавани и по неколико сати.



Градоначелник Бањалуке Игор Радојичић на захтјев Полицијске управе Бањалука донио је наредбу да се данас привремено забрани точења алкохола и рада угоститељских објеката у центру града.

Давид Драгичевић је нестао у ноћи 17/18. март, а његово тијело је пронађено на ушћу притоке Црквене у ријеку Врбас код тврђаве Кастел 24. марта.

Више од стотину дана у Бањалуци се свакодневно одржавају скупови "Правда за Давида" одакле се шаљу поруке да се расвијетли мистериозна смрт овог двадесетједногодишњег младића и да се пронађу његове убице.

Прије неколико дана Окружно јавно тужилаштво је издало наредбу о провођењу истраге против НН лица због убиства Давида Драгичевића.



(БН)

Коментари / 194

Оставите коментар
Name

Хит Хит Хура

07.07.2018 16:19

Која је сврха?Бас неко мисли да це неко поднијети оставку или несто сл.Нема без говњиве мотке ниста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пада пада

07.07.2018 16:34

зла влада ,злоје досло ,зло це пасту ,оравда це побоједити.Свим срцем сам за правду,падај сило и неправдо.

Name

МРС

07.07.2018 16:46

МРС СТОКО НЕВАСПИТАНА, ГЛУПА. ТЕБИ КАД СЕ ОВАКО НЕСТО ДЕСИ СИГУРНО НЕЦЕ НИКО ПОМОЦИ НИТИ ЦЕ БИТИ УЗ ТЕБЕ НИСТАРИЈО.

Name

борац

07.07.2018 16:47

Довољно и то да се види да се народ буди .

Name

РЕ

07.07.2018 16:47

НА КОЈИМ СИ ТИ ДРОГАМА ЈАДНА МАЈКА КОЈА ТЕ РОДИЛА.

Name

Дефинитивно

07.07.2018 16:51

Пусите зликовци.40000 хлиљада људи није мало ,ријесите слуцај ...стицице и 100 000 хиљада .

Name

МУРИЗ

07.07.2018 16:57

И ја сам досао да се прикацим на скуп за Давида!

Name

Рс

07.07.2018 17:03

Сто се нису скупили у Братунцу гдје је парастос слузен за висе од 3000 убијених,гдје има и дјеце,ту се маса требала скупити,а не на том политицком скупу у Бања Луци добро поткованом политицком позадином опозиције...

Name

бајкер

07.07.2018 17:03

Ово је усмјерено против РС а. Правда за Снсд

Name

Канада

07.07.2018 17:22

Смрт црвеној секти.

Name

ккк

07.07.2018 17:48

Ако има одговорности Лукаца бице смијењен! Битно је сацувати институције јер једино оне могу ријесити овај слуцај!

Name

Радомир

07.07.2018 18:02

КАД БИ ЗНАО ДОДИК КОЈЕ ТО БИО 1000% ТО БИ БИЛО ВЕЦ РЈЕСЕНО ПОСТО ДОДИК СНСД И ВЛАСТ НЕМАЈУ НИСТА ОД ОВЕ БУКЕ И ПРЕСТАВЕ

Name

Ре ккк

07.07.2018 18:13

Аман боту, докле више! Какве институције, каква смјена Лукача? Па Миле би га довукао за уши на трг да смије, све да остане на власти. Очигледно је Лукач мало озбиљнији играч од Миле. А ти уши једна, имаш независне па коментариши тамо!

Name

Плацем

07.07.2018 18:15

Ста да коментарисем?Теско ми .Издрзи Даворе.

Name

синиса88

07.07.2018 18:19

Ниси свјестан колико се политицари боје народног протеста.Засто?Па све дрзе под контролом,медије,институције..и сваки протест је њихов пораз и доказ да лазу људе све вријеме. Њихова политика је стлано куповање социјалног мира да би људе дрзали анестезиране.Политицарима треба пријетити протестом.Избори су најјаца мотка, само наси људи то не схватају,продају глас па послије кукају

Name

Владимир ре Рс

07.07.2018 18:28

Који парастос у Братунцу?? Јеси ти луд клоцу СНСД-овски??? Дијете убијено у миру на правди бога а ти прицас о војницима који су изгинули у рату сиром РС и ту сахрањени, од околине Сарајева па на даље??? Иди лудаце лијеци се

Name

Свака цаст.

07.07.2018 19:36

На тргу је најмање било измедју 30 и 40 хиљада људи.А јос 3 пута толико има само се људи боје изаци.Страх им се утјеро у кости.ОКТОБАР ЈЕ РЕСЕЊЕ.Спрецити КРАДЈУ избора.Јер имате механизме само употребите

Name

Моусе

07.07.2018 19:58

Сада ВИ што мислите да сте силни,погледајте народ слозан тај,уздигнуте руке,понос у оцима,пјесма на уснама,то знаци ваш крај. Дуго затварасте очи на сву невољу насу,на бол и тугу,лажима куповасте повјерење наше а сада је дошао тренутак истине и правде, остајемо,не идемо одавде. Правда за Давида!!!

Name

СНСД

07.07.2018 20:22

Јели вам сад јасно да цете изгубити изборе? Дзаба и стране амбасаде и муслимани, опет 10000, ма да је и 15000,то је мало. Миле увијек мозе скупит 50000.

Name

Вукан

07.07.2018 21:04

Давор оптужује државу, опозиција подржава Давора јер је свјесна да једино "народним" бунтом и обојеном револуцијом може доћи на власт кад већ не може изборима, Сорош трља руке и смјешка се са сигурне дистанце.

Name

Ре СНСД

07.07.2018 21:18

За ста це Миле скупити 50000?Који це реци да је у реду убијати?Против кога то СНСД и ти такав луд водис рат?Против родитеља који су изгубили дјецу????Али ти си неки бало који има задатак и потребу да несто написе а мислис јос да си паметан и да помазес СНСД.Тиниси ни свјестан колико си глуп.

Name

Јој-Бајкер

07.07.2018 21:31

Бајкери су хуманости и непрљај име бајкера са својим глупим коментаром.

Name

Јој_РС

07.07.2018 21:38

За погинуле нека је вјечна слава и лака им црна земља. Ви сте очито јако пакосна особа и злонамјерна чим овај скуп поредоте са поменом у Братунцу.Ти људи су изгинули у рату, а за вашу информацију ,"рат" је ванредно стање, убијени су од војника супротне стране а наш Давид је убијен у миру и то од припадника који треба да нас штите и да нам обезбједе мир.Убудуће немојте се оглашавати са РС него са СНСД.

Name

Ре СНСД

07.07.2018 21:41

Зар ти ,смрдљива сподобо људска, не видиш да је Давид Драгичевић и мртав јачи од твог Баје !? Окупио је Давид више људи мртав него цијела твоја секта на контрамитинг 2016! Превише си ти ботино глуп да то схватиш! Само провоцирајте народ док не проради говњива мотка! Тик-так-тик-так-тик-так ...

Name

Мико

07.07.2018 23:33

Ко је ове довозио из Федерације, је л америчка амбасада. Сваки нормалан грађанин Бање луке једва чека 7. октобар, да се ријешимо циркуса по граду који ради СзП и федералци а који на силу желе да блокирају живот грађана и маригинална мањина да терорише већинску вољу суграђана. одуваћемо их 07. а рећи да је 3-4 хиљаде =15 говори само колико су јадни ови што вам раде кампању

Name

Ре

08.07.2018 03:54

Од кога се сазнаје да је велики број аутобуса задржаван и по неколико сати? И гдје су задрђавани и ко их је задржавао? Мислим да се полуинформације не требају објављивати, односно дезинформације. Како је увијек тај извор информације тајан? Тајан је јер га и нема.

Name

Нинџа за снсд

08.07.2018 04:26

Ј....о те Миле,а ти њега, зашто се више не осамосталите ,почнете мислити својом главом,имајте своје идеје,а не да вам други сервира,као да сте дебили.Несрећа је наша што ми имамо приличан број оваквих као ти!

Name

У страха су велике очи

08.07.2018 04:46

Сваки злочин има мотив,па тако и убиство Давида,овдје је опште познато ко су злочинци,то је група са прве конференције за медије,заједно са Лукачем,касније се та организација проширује,са Лепиром,Врећом и остали,али нико није навео мотив убиства? Ни Давор није ни један једини пут рекао мотив.Да ли господин "xyx",чије коментаре некад прочитам овдје,зна који је мотив убиства Давида????

Name

Зликовци

08.07.2018 05:14

Немој те мидлити ,да цете владати докле ви хоцете ,влада це те докле ми хоцемо.Народ није бирао вас да крадете ,водите ретроградну ,политику ,да распирујете мрзњу меду Србима ,да подаставате други народ друге вјероисповјести ,да пеиватизујете Републику ,све вам мало ,па сте поцели дјецу убијати .Ви из власти треба да знате да вам убијане дјеце нико не опраста.Ја сам Српкиња ,волим своју Републику Српску ,тразим од вад да и нама дозволите зраке сунца и комад неба ,ја вам поруцујем да нико ид нас сто трази правду није никакав припадник неке револуције .Правда за Давида ,правда за све градане ,за сву дјецу бољи зивот ,добре сколе ,факултете и останак у насој земљи.

Name

@ Бајкер

08.07.2018 05:58

Изгледа да својој можданој изопачености и људској покварености не разумијеш неке ствари, па да ти појасним - није СНСД Република Српска, нити је пар криминалаца, који су се дочепали функција, захваљујући чланству у том, фамозном СНСД-у, Република Српска! Република Српска је народ, њени становници, који су устали против силе и неправде, и они не могу водити борбу сами против себе, већ је воде протов овемкриминалне клике из СНСД-а! Јел мало јасније, балвани један?

Name

За Радомир

08.07.2018 06:11

Радомире, причаш глупости, полиција је то могла ријешити за 48 часова да је хтјела. У она срећнија времена смо имали МИЛИЦИЈУ (баш тако, великим словима), који су, иако махом, неписмени или полуписмени, су овакве или још теже случајеве рјешавали очас посла! А шта су они имали од "алата", а шта имају ови данас на располагању? Ма дајте, молим вас, ајде да не причамо шупљу причу?! И на крају, ко је Мили крив што се окружио криминалцима и олошем- оће да влада по сваку цијену, а нема способних кадрова, е па сад гледај шта ћеш?

Name

Ре снсд

08.07.2018 06:28

Мислиш као на оном концерту-контрамитингу што их је било 35000? Миле може још да скупи само што стане под шатор а и то плати да дође.

Name

Те Рс

08.07.2018 06:35

Јеси ли ти можда ишао у Братунац ? Да није избора никад у Братунац политичари небо отишли.

Name

за снсд

08.07.2018 07:38

Ало зликовци и бандити ко је убио овог момка о каквим изборима ти прицас психопато...

Name

Горан

08.07.2018 07:48

Нек се тресу гаце резиму,,опозиција је показала да мозе скупит пар хиљада људи из цијеле насе БиХ

Name

Милија

08.07.2018 08:15

Поносан сам на моју Републику Српску и на моју Бања Луку и на моје Бањалуцане,7000 муслимана досло из федерације на протесте и никоме длака са главе није хвалила,показали смо колико смо велики народ

Name

ВРС реп снсд

08.07.2018 08:22

Ботууи ово нема везе са твојим кримосом који мозе скупити лопова и ухљеба који гласају за њега, али ово вам је крај!!! У то буди те сигурни, за дзабе вам је ртрс , вецина постеног народа је на страни ИСТИНЕ и ПРАВДЕ!!! Ви сте нај веце зло које се десило СРПСКОМ народу. А вас водја се вец пореди са Вуком Бранковицем!! Ви сте издајице Српског рода на овим просторима, сви који подрзавате секту која убијанасу дијецу!!!

Name

Освит

08.07.2018 09:01

Најдостојанственији и најљудскији и скуп и протест у историји Републике Српске и Босне и Херцеговине.

Name

АМГ

08.07.2018 09:20

Сад је јасно колико је овај циркус наниио стете опозицији

Name

Глас народа

08.07.2018 09:36

На РТРС кажу да је било 2 до 3 хиљаде људи и да су долазили из федерације( ваљда би то требало да значи да су се издајници окупили ) !!!!!

Name

Софер

07.07.2018 16:23

Полицији је посао да иду хапсити наруциоце, убице и оне који их стите, а не да ту спијунирају постене градјане са дјецом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доле

07.07.2018 17:09

Влада ЗИВЈЕЛА ПРАВДА....народ се буди ,тирање доста.Хоцемо слободу ,хоцемо Републику Српску,Српска није владајуце клике.Правда за Давида правда за све градане БуХ.

Name

Доле

07.07.2018 17:09

Влада ЗИВЈЕЛА ПРАВДА....народ се буди ,тирање доста.Хоцемо слободу ,хоцемо Републику Српску,Српска није владајуце клике.Правда за Давида правда за све градане БуХ.

Name

Де

07.07.2018 17:17

Сте дзукци ?Дзукци ,није лако поубјати 15 000људи .Стисните петљу ,проговорите засто сте убили Давида.Правда .

Name

Гдје

07.07.2018 17:22

Гдје је народ Бањалуке? Од ових 15000 половина је из БЛ, то је 3-4%становниства. Ста је са народом?

Name

РЕ гдје

07.07.2018 18:40

ПА пола њих ради у партијским органима и институцијама па несмију доци. А погледајте и упоредите снимак са додиковог контра митинга гдје казе да је било 30 000 људи. По томе овде има преко 40 000. А сад сам био на ртрс (малим словом намјерно) порталу. Погледајте ста је њима вазније. Ста је рекао Стаса Косарац. ООО Бозе .

Name

РЕ ПЛАЦЕМ

07.07.2018 18:54

ПРАВДА ЗА МУП И ПОГИНУЛЕ БОРЦЕ И СПОМЕНКА ГОСТИЦА .

Name

Сан

07.07.2018 19:27

Правда за постене припаднике МУПа. Давид није убио Споменка. Који је твој проблем? Правда за Давида не угрозава сјецање на Споменка. Ста ти је? Није се Споменко борио та ово сто имамо.

Name

Роки

07.07.2018 17:02

Ево гледам на БН ТВ овај скуп у Бања Луци, мислио сам неће бити оволико људи. Мој Милораде, ја мислим да си најебао у октобру, срушиће те овај народ, ни србовање ти више неће помоћи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милован

07.07.2018 17:24

Мало је људи, Давид је заслужио много висе. Ово је срамота!

Name

за Роки

07.07.2018 17:55

Паметан је Баја, неће он чекати изборе, одееееееееееее Баја , нагулитис. Добар ти лет предсједниче и пиши.

Name

Руза

07.07.2018 18:02

Нека иде сто прије то зло из народа

Name

доми ре роки

07.07.2018 20:03

Ртрс објавила да је било 3000 људи.ста це они после октобра.

Name

Ссссс

07.07.2018 21:43

Јадни сте сто мјесате политику у ово

Name

Прашинар ВРС

07.07.2018 22:46

Био сам на скупу вечерас и одушевила ме Давидова мајка, свака јој је ријеч била златна а врхунац је био када је ударила на Милорадов кркански его, Миле,Милораде мислила сам да си ти главни Баја али ниси Лукач је!!! Ако сад Додик несмјени Лукача онда је жена 100% погодила.

Name

невидјено

07.07.2018 17:04

РТРС -тренутно тенис хахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Блиц

07.07.2018 17:21

Па на свим угледним тв каналима у свијету су тренутно тенис и фудбал.

Name

оправдана сумња

07.07.2018 18:04

Мозда, али РТРС није угледна телевизија

Name

Ре за Блиц

07.07.2018 18:21

Кажу да је ртрс медју водећим у свијету! А онда је свизац замотао чоколаду...

Name

Дарио

07.07.2018 18:31

А Алтернативна постаде ко Ртрс само бандит не мозе БнТв купити.

Name

ре

07.07.2018 18:31

Те тамо назови новинаре у РТРС трба оставити на послу послије Бајиног краја. Да објаве све његове прљавстине и лоповлуке па им онда дати отказ. Ја их висе неплацам, а ко је луд нек плаца. Висе волим дупло платити БН.

Name

Xy

08.07.2018 06:38

Зар није тв ЦНН директно преносио ? Обзиром да власт тврди да ово све финансирање Сорош .

Name

Ааааа

08.07.2018 09:29

Ово је доброоо. Србовати у миру а у рату красти и бјезатииии па то мозе само на брдовитом балкану правда за лопове и криминалцее а ја сам лаик за полицију ста онавтреба да ради овај народ на тргу није имала од цега цувати од цега ???? Од кога ?????? Ваљда им је посао да хапсе лопове јриминалце који су опљацкали народ а партијске нераднике ко њих цува на дрзавним јаслама годинама са свим привилегијама ко ко цува због цега цува ??:е моја полицијо партијска ненародна име ти је упрљано све због лицних интереса појединаца какве институције па оне не раде од рата па до данас само групе лопива а дрзавне институције лопови приватизовали на свим позицијама хоботница спрега е то треба полиција а не ходати око скупа тузнога јаднога па то је њихов рад нерад брукааа полиција изгубила смисао народна праведна она цува ста ста цува кога стити кога ста стити па видио народ све и бјези али и то вама одговара да останете ви сами на овим просторима и и зивите у луцама од цоколаде у благостању насих путева возног парка распаднутих аута до хеликоптерааа од младих милијардера до пребогатих баба све убрату и после обогатили се на овим просторимаааа ауууу полицијо то не дирај то је нови бизнис приватни на опљацјаном народу то цувај полицијо партијска пусти скуп не цувај га од криминалаца па ти људи су мртви не бојте се мртвих полицијо или да питамо бабе како се хапсе лопови мозда не знате како треба ееее дно дна 21 вијека туга велика зло велико нека буде за наук будуцим покољењма

Name

јаа

07.07.2018 17:06

Ја какав текст има на ртрс.као овде криминалци. И има пар стотина људи.па људи моји за ста ми плацамо претплату

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јеца

07.07.2018 18:01

Има нас и висе али многи нису у могуцности да буду вецерас у БЛ,али не због тениса и утакмице него из много оправданијих разлога. Правда за Давида и сва неразјасњена убиства.

Name

Засто

08.07.2018 05:17

Плацамо претплату ?Хоцемо слободу медија и реално извјеставање.,,

Name

Будале

08.07.2018 11:15

Ових пар хиљада муслимана сто је досло на трг крајине зестоко це костати опозицију

Name

За будалу

08.07.2018 15:03

Вријеме је пред нама. Ко ће кога коштати, видјећемо. Трг у Бањој Луци, у сваком слуцају, није посјед вас сељацина.

Name

Сарајлија

07.07.2018 17:20

Правда за Давида! Не предајемо се! Поздрав свим добрим људима из Сарајева!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

07.07.2018 17:50

Одби љигавце погани!

Name

Правда...

07.07.2018 17:57

за Дјоковица..и њега хоце енглези да покраду.Напред Ноле.

Name

Ре за ре

07.07.2018 18:22

Одбиј ти стоко ситног зуба...

Name

Истоцно Сарајево за ре

07.07.2018 18:30

Љигавац си ти смраду нељудски , фуј! Свака цаст људима на подрсци, ПРАВДА ЗА ДАВИДА , ПРАВДА ЗА ДЗЕНАНА, ДАНИЈЕЛУ И СВУ ДЈЕЦУ!!!!!

Name

Ристо В.

07.07.2018 20:01

Правда за Давида и за Дзенана,за све добре људе,без обзира на вјеру и нацију!

Name

Нинџа за ре

07.07.2018 20:04

Правда за Давида, Дзенана,Данијелу и све који су страдали од накарадног система!!!!

Name

Српко М.

07.07.2018 20:09

Правда и истина су универзални,свима су потребни,без обзира на вјеру,боју коже, нацију,пол,оне уједињују људе који се никада прије нису срели,као Давора и Муриса!

Name

Мунгос

07.07.2018 20:20

Јустице фор алл!! Јустице фор бротхерс,Систерс,мотхерс,фатхерс! Присон фор Лукач,Илић,Цулум,Каран,Врецо,Лепир анд фор "греат "Баја!

Name

Глобал зитизен

07.07.2018 17:21

У октобру се драстицно мјења власт . Ови це бити само једна лоса страна историје. Али и после побједе це се власт убрзо замјенити ако ови садасњи криминалци не заврсе у затвору.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ех Глобал зитизен

08.07.2018 09:41

Ако је тацно да постоје тамо неки, који би после избора требали у затвор. Онда би РС била прва у историји цовецанства којој је посло за руком да те, на тај нацин, тако казни.

Name

Дон

07.07.2018 17:23

Милораде, превише их се у Бања Луци окупило, мислим да си отпјевао своје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милко

07.07.2018 19:07

Дан пред избборе одузети му пасос. Битанга це хтјети да нагули. И Спирицу, Мајкицки, Тегелтији, Скрбицу, Каји и осталиим разбојницима. Правац Фоца.

Name

видоје

07.07.2018 19:46

А шта ако Миле опет побједи

Name

ЉУТА ГУЈА,МИЦО МОЈ!!!

07.07.2018 20:17

Ееееее мој Милко,који пасос? Сви они имају по неколико пасоса! Обезбиједили су се они на све нацине! Али на срецу има Бога,све се враца,све се плаца! Избезумили су се,гледајте им понасање и фаце! А како и не би,кад им се Давид стално навлаци на оци! Правда и истина за Давида,Данијелу и Дзенана!✊

Name

Ацим

07.07.2018 17:26

Милораде и екипо јасно јасно вам је поруцено с трга да је вријеме да идете.Додик и Стаса Косарац и Мајкицко не зелимо висе да браните републику српску не зелимо висе да нас "браните"од Бакира,слободни сте.Одлазите срамно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драго

07.07.2018 17:26

Ја сам се надао да це бити бар 50000.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дијапора_Д

07.07.2018 19:00

Има нас много висе сиром свијета! Поздрав.

Name

ПРАВДА за ДАВИДА

08.07.2018 05:38

Битан је квалитет, а не квантитет!

Name

Гојко

08.07.2018 11:14

Чуј триста хиљада чланова , ха ха ха, чега ба, крвних зрнаца

Name

бањалучанка

07.07.2018 17:28

Драги пријатељи са БН телевизије, Док ви мијењате своју програмску шему да бисте народу омогућили да види дешавања са скупа "Правда за Давида", ртрс (малим, не заслужују велика слова, иако је скраћеница у питању), преноси тениски меч између Ђоковића и Едмунда. Вама свака част, а њима нека је на част. Молим вас да увијек останете такви, без обзира на политику. Историја увијек пише исте крваве странице, а о њој одлучују појединци, често они који нису у праву. Ви будите другачији и можемо много тога промијенити! Поздрав вама свима и господину Васковићу. П.С. Још једном, останите досљедни истини.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

07.07.2018 19:16

Па они су намјерно преносили Ђоковића да би се могли похвалити са гледаношћу у том термину. Нолета волим, а Давора подржавам.

Name

Поздрав

08.07.2018 05:21

За БН тв ,свака цаст ,заслузујете ускрене поздраве и велику подрску ,има нас много да зелимо бити обавијестени о десавањума у Републици Српској,а ови црвени новинари и уредник ,нису заслутили ни фенинг од градана.

Name

ре баја

07.07.2018 17:35

Други је ГЛАВНИ БАЈА , бисерка је једно велико НИСТА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Украјинац

07.07.2018 20:56

Лукац влада у РС, али не јос дуго...

Name

Скептик

07.07.2018 17:37

15 000!!!??? Ја мислим да ту има преко 20 000 људи!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

07.07.2018 17:58

Када ЦРВЕНА СЕКТА скупи половину од од овог броја присутних кажу да је било 50 000 хиљада људи!!!

Name

Бањалуцанин

07.07.2018 17:46

ПАДА ВЛАДА КОЈА ЈЕ УБИЛА ДАВИДА

ОДГОВОРИТЕ
Name

за Бањалучанина

07.07.2018 18:01

Одјенит ће је водени топови, поклон од ледене краљице. То је кад другом мислиш зло, онда те зло и снађе.

Name

опаска

08.07.2018 05:40

Зеки, вријеме за полагање рацуна је изгледа досло!

Name

Констатација

07.07.2018 17:47

Је ли ово тражење правде за Давида или митинг опозиционих странака? Ако је митинг онда треба водити рачуна да бар 70% учесника нема ни личну карту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Н

07.07.2018 18:03

Јес ти на скупу кад знаш?

Name

ре

07.07.2018 19:18

Да, немају дјеца у колицима, али имају њихови родитељи. Да нису и дјеца можда у опозиционим странкама?

Name

Доп

07.07.2018 17:48

Е мој Рађену! Наркоманчино биједна. У шта си се упетљао идиоте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дон

07.07.2018 18:14

Ко је Рађен?

Name

ре доп

07.07.2018 19:11

А сад висе ниси М него доп , Гоги опет лупас глупости провидан си!

Name

Ре ре доп

07.07.2018 20:01

Коју глупост је Доп лупио?

Name

ЦиА

07.07.2018 17:49

Подрска ције је следеце дијете које це изаци у град у којем убице воде главну ријец и који су застицени ко бели медведи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

име

07.07.2018 17:49

Зар нема висе људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Моцалија

07.07.2018 19:01

Ово је примјер једног узорног идиотског коментара. Браво бато!

Name

М.М

07.07.2018 17:49

Рат је просао а ми и даље живимо у страху. Јесмо се за ово борили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Жарко

07.07.2018 18:20

Очито да се бајага није борио, чим се овако окренуо, против грађана

Name

даворин

07.07.2018 17:58

Исто се може десити било коме од нас, јер су тужилаштво и муп препуни корупције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Најбољи

07.07.2018 18:00

Треба додика као цаусеског исти принцип

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дубравка

07.07.2018 18:03

Син је син.. Брат је брат... И бол је бол... Туга вјецна! Мајцина суза, сестрина суза.... ПРАВДА ЗА СВУ ДЈЕЦУ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јаннет

07.07.2018 18:10

Браво Бања Луко! Браво БН телевизијо! Правда за Давида!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Илија Чворовић

07.07.2018 18:15

Браво људи, свака част мајко Сузана. Чак ни фудбал није спријечио људе да додју, свака част. Е мој Миле, ти смишљаш подвале опозиције око неких извјештаја владе. Срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Принцип

07.07.2018 18:32

Ова омладина на бини има заједницко име ,,ГАврило Принцип,,

Name

Бмд

07.07.2018 18:21

Куповна влада заједно са Цилим агом нека обезбиједи мјесто у Фоци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

07.07.2018 18:24

БРАВО БН ТЕЛЕВИЗИЈА.БРАВО ЧАСНИ И ПОШТЕНИ ЉУДИ.НЕКА СЕ ВИДИ КО СМО И ШТА МИСЛИМО.ПРАВДА ЗА ДАВИДА И ЗА СВЕ НАС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прц

07.07.2018 18:36

Најмање 50000 тисуца људи или педест хиљада

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво БН

07.07.2018 18:45

Браво БН,браво Трисицу.Да вас нема не бисмо знали шта се у РС дешава.Ви сте свјетло у овом тунелу мрака и лажи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сто

07.07.2018 19:10

Сам себи писес, ха ха ха

Name

Бббббббб

07.07.2018 19:49

Додиков и цецин син гдје су они

Name

Вааа

07.07.2018 19:52

Ха ха ха смјесно незнам ста? Стање у РС је залосно само луд се смије

Name

Дуња Џубур

07.07.2018 18:58

Браво на организацији, на искрености, браво за БН телевизију на омугућавању да истина дође у етер да дође у сваку кућу да се докаже у каквом окружењу живе наша дјеца наша будућност! Правда за Давида, Ђенана, Данијелу и сву нашу дјецу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

тихи

07.07.2018 19:28

Гдје си данас Милораде са својим народом,мису мали .....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Братунац

08.07.2018 04:11

У Братунцу је Додик на комеморацији,коњу велики..Тамо где је побијено висе Срба него сто се вас искупило ту на тргу.

Name

БИ

08.07.2018 09:29

Гдје је Додик био кад су братунцани побијени? Својим присзством омаловазава тај нас народ тамо сто настрада. Он иде у Братунац? Пу

Name

ре братунац

08.07.2018 09:36

Боље би било да је био тамо у рату. Лако је послије мртве бранити. Али разумијем цовјека није имао кад од сверца циггара и горива . И докле це се сликати на српским гробовима сликати полусрби и дезертери , лопови,нељуди и Шокице.

Name

М.Р

07.07.2018 19:30

Захваљујем се прво БН телевизији сто су нам омогуцили да све ово гледамо узиво.Хвала овом народу сто подрзавају правду љубав слогу,ове родитеље у потрази за истином.Правда за Давида и све који правду зеле.поз. из ЦХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја сам Ниџо Јабуко

07.07.2018 20:01

Жали Боже младога живота. Надам се да ће се макар истина сазнати ако је та правда толико недостижна. Изборна је година и сада свако ово користи за свој ћар. Народ је овца и после свега ће опет гласати за лопове и криминалце. Нека нам је свима Бог на помоћи. Јако је битно да сви схвате да је наша позиција као народа тренутно веома крхка и опстанак нам је упитан у овако "пријатељском" окружењу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда и Кривда

07.07.2018 20:05

По ко зна који пут доказали смо да смо Велики Људи! Данас је плакао сваки каменчић у Бањој Луци! Јесте ли примјетили нешто? Више од 100 дана трају окупљања на тргу и без обзира што цијели дан пада киша, када је вријеме окупљање - разведри се!Није ли то неки знак? Велико хвала свим Родитељима који су смогли снаге да нам се обрате! Поштовани Родитељи уз Вас су сви нормални и поштени људи! БН тв је сигурно најбоља ТВ на нашим просторима! ПРАВДА ЗА ДАВИДА И СВУ НАШУ ДЈЕЦУ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Латоја

07.07.2018 21:31

Не дозволити да сјецање на Давидов трагицан крај никада не престане ,јер само тако и ми остајемо као његов стуб и само тако моземо задрзати достојанство и не дозволити да нам и то узму. Будимо се ,

Name

Бањалука

07.07.2018 21:06

Сад хајдемо сви заједно бањалуцани у Сарајево и Зеницу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

075

08.07.2018 11:35

@Бањалука Што да не јер "мали човјек" ће помоћи "малом човјеку" било гдје само да се не умијешају Милорад, Бакир и Драган Човић! Тузланска пијаца петком је примјер како "мали људи" пољопривредници дијеле комад хљеба не питајући како се ко зове и одакле ко долази!

Name

Ин

08.07.2018 11:42

Организовати аутобусе да идемо и у Сарајево подрзати и правду за Дзенана.

Name

Становник бардаце

07.07.2018 21:20

Казе менни моја церка од 4 године тата дигни руку ја је подигнем. Послије тога ме пита тата сто су се ови људи окупили ја не знам ста да јој одговорим како да јој објасним И ударисе ми сузе на оци. Послије тога пита тата оце ли овако И код нас реко драго дијете дај бозе да се ово никад не понови.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

08.07.2018 09:19

Глупане ботовски не пролазе те лази код народа

Name

Зора пуца биће дана..

07.07.2018 21:22

Алибаба и његови разбојници алибабићи су отписани. На опасној су низбрдици, која је сваким даном све стрмија. Оволико младог свијета на једном мјесту довољно говори. Још више говоре подигнуте стегнуте песнице. Сви као један. Жалосна је и отужна она власт против које се дигне младост, будућност друштва.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗаДрагана

07.07.2018 21:23

Ко год је у прилици треба изаци на протесте. Цак и ако се не ријесе ова убиства, запласити це се кабадахије и видјети да се са народом није играти. Овдје треба јос додати и убице аутима из Сарајева и других градова. У цијелој дрзави је исто. Газе по народу, продају национализам, а сурадјују и увијек су сурадјивали и све је по оној "Да није будала, од цега би паметни зивјели." Пуна подрска за протесте. Немојте мислити да нема ефекта.

ОДГОВОРИТЕ
Name

днк

07.07.2018 21:26

Подрска свим постеним људима у РС!Мало их је.Вецину цине лопови и криминалци који су на власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђорђе

07.07.2018 22:01

Била је обавеза сваког ко је могао доћи. Био је почео тениски меч нашег Ђоковића. Убрзо је била утакмица свјетског првенства Русија - Хрватска, али морао сам ићи на трг, зашто... Када видиш да НЕПРАВДА постаје закон, ОТПОР је твоја обавеза. Лијепа је ова земља, али ружна нам је држава. Правда за Давида и све људе. Мислим на земаљску правду, а Божије је правда у сигурним рукама. До побједе и до ослобожења, живи и здрави били....

ОДГОВОРИТЕ
Name

X

08.07.2018 09:30

Амин, Бозе!

Name

ХРГАЉ

07.07.2018 22:05

Ма поцистицемо вас као тараце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НЕНА

07.07.2018 22:09

ПРАВДА ЗА ДАВИДА,ПРАВДА ЗА ДЗЕНАНА,ПРАВДА ЗА ДАНИЈЕЛУ,ПРАВДА ЗА ПРОЛЕ ДРАЗЕНКА,ПРАВДА ЗА СВЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цика веља

07.07.2018 22:15

Огласила.се и глупа Додикова телевизија,они знају ко је био и ко има.криминални досије на скупу . . . Пола министара са досијеом . . . Вријеме је народе . . .

ОДГОВОРИТЕ
Name

xyx

07.07.2018 22:25

Ко је Додик мени је било јасно оног дана када су његови телохранитељи криминалци тукли дјецу у дворани Борик! Лукац не сада показао своје право лице! није ми јасно ко Давора савјетује и ко манипулисе са нијм , Давор није глуп и то себи не смије дозволити! 15000 људи а досли из цитаве БиХ је мало то нине успјех требало је да буде 50000 минимално! Давор је рекао да це данас на скупу реци конкрезан разлог засто је Давид убијен а није рекао ниста ново! Народу је доста мрцварења изгубице и пазњу и подрску! Даворе са позицијом ниси ни сарадјивао а са опозицијо прекини сарадњу јер це те као и Вулица искористити и напустити

ОДГОВОРИТЕ
Name

У страха су велике очи за xyx

08.07.2018 09:31

Ја управо написах горе,да се надам да ћете се јавити и бар Ви, нам рећи мотив убиства Давида? Свако убиство има мотив па тако и ово,а Давор ни један једини пут није рекао који је мотив????

Name

Ре xyx

08.07.2018 10:24

Боту, ти се не брини због Давора и његове подршке. Имате ви својих брига, Миле се озбиљно унезвјерио, Лукач је услед психотичне епизоде, народ вас више не може гледати, готови сте!

Name

xyx

08.07.2018 15:29

Ово је постало као у вријеме информбироа кад ти се не свидја комсија само казес он је за против партије и оде комсо ко да га никад није било! данас ако имас своје мисљење онда си бот, улизица , издајник, ни позицина ни опизиција не зеле да цују истину а то је да су и једни и други заслузни за све лосе сто нам се десава! ИСТИНА И ПРАВДА А НЕ ЛАЗИ И МАНИПУЛАЦИЈЕ

Name

Јасно

07.07.2018 22:42

Дал вам је сад јасно колику стету правите опозицији са овим циркусантом Давором

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дада

08.07.2018 11:44

Није нам јасно. Кад си тако паметан појасни нам да схватимо.

Name

Титана

07.07.2018 23:14

Сви из Муп-а знају ко су убице. Када це процесуирање ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

антибот

07.07.2018 23:43

Ви црвени ботови сте најгора гамад у овој дрзави, близи вам се крај...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Емина Латинциц

07.07.2018 23:58

Подрска родитељима до краја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Баја

08.07.2018 00:31

Правда за СНСД. Правдав за министра Лукача Правда за моју полицију (нек вас мало је.е). НЕМОЖЕ НАМ НИКО НИШТА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

залосно

08.07.2018 00:43

Преминули Давид учествовао на протестима за страдале момке Јована и Николу у Бањалуци.Мајке Јована Арбутине и Николе Ђуровића, двојице страдалих младића, те чланови породица али и остали пријатељи и познаници у Бањалуци су прије безмало двије године одржали протестну шетњу, којом су исказали незадовољство пресудама за смрт њихових синова те радом правосудних органа. Један од момака који је протестовао био и Давид Драгичевић..хттп://www.6yка.цом/новост/137577/преминули-давид-уцествовао-на-протестима-за-страдале-момке-јована-и-николу-у-бањалуци-фото-

ОДГОВОРИТЕ
Name

П

08.07.2018 04:01

Било како било, али од промијене власти нема ништа. Након 100 дана, опозиција није могла скупити више од 15 хиљада људи, ако је толико уопште и било, а мислим да није. И све са дјецом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дада

08.07.2018 11:43

Људе и није скупљала опозиција. У томе је управо вас проблем.

Name

П

08.07.2018 13:28

Јок, опозицију ово уопште и не занима. Боже како си глуп.

Name

Дада

08.07.2018 15:47

Слике говоре више од хиљаду ријечи. Можеш да негираш број људи колико хоћеш, али чињенице су чињенице. Поносна сам на све оне који су јуче били на тргу. А ти, лажи себе и даље, ако ти је тако лакше.

Name

борац

08.07.2018 04:49

Давид је зртва наси великана које смо ми поставили.Покајмо се народе исправимо насу греску да не буде висе Давида склони су да ураде све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАЈНА

08.07.2018 05:01

Организаторима скупа , капа до пода , свака вам част . Јуче су грађани БИХ ПРАВДА ЗА ДАВИДА , ЏЕНАНА И ДАНИЈЕЛУ показали да су им пришли паметни, образовани и способни људи да жељу свих грађана БИХ , за нормалним поштеним и људским животом искористе као оружје против режима у оба ентитета. До сада су се само режимлије ( мислим на политичаре) помагали и уважавали са циљем опстанка на власти. Једини који су раздвајани по националној и свим другим основама су били грађани БИХ. Синоћ , смо сви били заједно и Бања Лука и Сански Мост и Бихаћ и ... и .... и .... Синоћ су два ратна ветерана пружили један другом руку и ујединили се јер једино уједињени могу да се боре против сотоне. На страни режима су судије , полиција , тужиоци , а на страни народа је космичка правда , која на крају увијек побједи. Како су режимлије јуче ујутро обрадовали киши, то је небо плакало за Давидом, Џенаном и лијепом Данијелом, за чију смрт смо сазнали синоћ из потресног говора њене мајке, Ал се киша повуче и грану сунце, то је доказ да је космос и кормичка правда уз народ БИХ. Хвала мајкама Давида и Данијеле, ал хвала свим мајкама које су синоћ биле на скупу. Мајке се по болу разумију, а немајке , то су створења којима су дјеца само средство за одржавање брака или начин да се удају или да лијепо живе од алиментације. Само немајке могу вријеђати Давидову мајку, ал полако сваког бол једном стигне , па ће и немајке. Синоћ су грађани БИХ доказали да БИХ постоји, да постоји и РС и ФБИХ , али и да постоји велики зао дух , који се храни подјелом , јер једино подјела грађана по националној основи злом духу даје могућност да остане на власти. Сва три народ имају своје емотивне вампире који им сишу крв , односи дјецу у смрт, тјера дјецу у иностранство. Зато грађани БИХ, 08.10.2018.године кажите НЕ емотивним вампирима и 09.10.2018.године , након 12 година продишите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

075

08.07.2018 11:38

@ РАЈНА Мала исправка јер народ(и) у БиХ не дишу од 1990., од "првих слободних, демократских избора"!

Name

Ја

08.07.2018 05:39

Свака цаст, тако треба, волела бих да је протест радикалнији, прица о Давиду је прица о дубоко криминализованој дрзави, која је пала на испиту људскости, којој висе ни сопствена деца нису света! Не дозволијте да вас деле, сви сте ви људи и градјани, немају те главудзе и буздовани висе права на зивот него сто има било ко од вас! Показите им да нецете висе да храните и плацате стоку која вам убија децу! све то мора да лети с власти,. колико фданас, инаце це бити јос много Давида!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мик

08.07.2018 06:10

Како достићи правду једног болесног ума?

ОДГОВОРИТЕ
Name

мицкеy

08.07.2018 15:06

Усудио се тразити правду за убијеног сина! Ма сррррам га било. Еј хеј, твој ум је нацет, мрлино.

Name

Казе РТРС

08.07.2018 06:14

Јутрос слусам у кафани,казе РТРС 4-5000 људи,са људима из ФБиХ.Које је то подцјењивање људи који зиве овде,па нисмо сви цорави и глупи.Ове које раде тренутно ту,који се баве урадјивацком и изврсном дјелатносцу не да треба протјерати,вец тразити кривицну одговорност за злоупотребу јавног сервисаи и погресног информисања !

ОДГОВОРИТЕ
Name

xyx

08.07.2018 06:21

Ко је Додик мени је било јасно оног дана када су његови телохранитељи криминалци тукли дјецу у дворани Борик! Лукац је сада показао своје право лице! није ми јасно ко Давора савјетује и ко манипулисе са нијм , Давор није глуп и то себи не смије дозволити! 15000 људи а досли из цитаве БиХ је мало то није успјех требало је да буде 50000 минимално! Давор је рекао да це данас на скупу реци конкретан разлог засто је Давид убијен а није рекао ниста ново! Народу је доста мрцварења изгубице и пазњу и подрску! Даворе са позицијом ниси ни сарадјивао а са опозицијо прекини сарадњу јер це те као и Вулица искористити и напустити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Они који знају

08.07.2018 11:13

Да ли неко зна мотив????

Name

Боб

08.07.2018 06:26

Да ли неко зна засто није говорио господин Дјуровиц? Мислим да је недостајао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Енглез

08.07.2018 06:40

Што вам знаци обраћање на скупу на енглеском, француском и њемачком.Ви из те групе сте најобичнији искомплексирани смрадови.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

08.07.2018 17:04

Таблетице не смијес прескакати,вратице те на психијатрију поново...

Name

Канада

08.07.2018 07:03

Велицанствен скуп, велицанствена организација, достојанствени И велицанствени родитељи. Убице И ви који их ститите; зар се јос надате? Лукацу, Илицу, Цулуму , Лепиру, Врецо И ти Додик; зар јос не схватате да вас сваки цасни цовјек дозивљава само као репате сотоне. Од мене безкрајно хвала сваком ко је био на тргу , сваком ко на било који нацин пруза подрску Давидовим родитељима и , наравно, РТВБН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ива

08.07.2018 07:26

БРААВО ЗА МАЈКУ СУЗАНУ. ПРАВДА ЗА ДАВИДА

ОДГОВОРИТЕ
Name

055

08.07.2018 07:43

Алармантно ако неко нешто гледа ,прати и савјетује предсједника,наиме синоћ је на тргу било око 2% од укупног становништва РС а много више подржава али нису ту из разноразних разлога. То би значило да Путину изађе пред Кремљ око 3 000 000 људи,сигурно би реаговао и преиспитао ста је то,не би се спрдао као ови или Вучићу 160 000 итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

X

08.07.2018 08:58

Данас, луд свијет

ОДГОВОРИТЕ
Name

АДВОКАТ ДУШКО ТОМИЋ

08.07.2018 09:44

ПРАВДА ЗА УБИЈЕНОГ БОГОСЛОВА МИЛИЋА БЛАЖАНОВИЋА, ПРАВДА ЗА УБИЈЕНУ ПРЕЛИЈЕПУ ДЈЕВОЈЧИЦУ ИВОНУ БАЈО, ПРАВДА ЗА УБИЈЕНОГ МЛАДИЋА ЏЕНАНА МЕМИЋА ПРАВДА ЗА УБИЈЕНОГ СТУДЕНТА ДАВИДА ДРАГИЧЕВИЋА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

08.07.2018 10:32

ПОУЗДАНО ЗНАМ ДА ЈЕ ЈУТРОС У 10,00 х МИЛОРАД ДОДИК ЗАТРАЖИО ОД ДРАГАНА ЛУКАЧА ДА ПОДНЕСЕ ОСТАВКУ. ТО ЋЕ СЕ ДЕСИТИ СИГУРНО ОВИХ ДАНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

08.07.2018 11:31

Оставка је Ок, да је Лукач иоле норалан и честит он би одавно сам поднио остваку без ичије инсинуације. Међутим, Милорадова интервенција за остваку ништа не значи , то је чиста подебело закашњела козметика, јер тај човјек у ствари нечовјек у улози предсједника је о себи одавно све рекао.

Name

!!!

08.07.2018 13:43

Сушао сам Лепира, све је закомпликовала површно, непотпуно и нестручно урађена прва обдукција. Колико видим све даље радње тужилаштва су биле да се мањкавости и недостатци прве обдукције поправе. Зашто се ово јасно и гласно не каже. Закључци које је Лепир рекао да је дао стручни тим из Загреба су морали бити закључци прве обдукције, да је стручно и професионално уарађена, а не да на те закључке чекамо три мјесеца. То показује да Завод за судску медицину нема стручњаке или ако их има они се морају огластити, тј. саопштити шта се то дешава у њиховј установи. Сва мистерија ( нејасноћа) овог случаја је кренула из Звода за судску медицину. Лукач није радио обдуцију, већ је само читао шта пише у обдукцином налазу.

Name

Сврни наврни

08.07.2018 16:47

Оставка је сасвим извјесна. Команду и кајасе МУП-а, по благослову газде, непосредно преузима жељка премијерка, у комшилуку позната и као бисерка.

Name

Лотос

08.07.2018 11:16

Ко је будала која смисља овакве промасаје за опозцију

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ссссс

08.07.2018 12:04

Идиоти мисле да це профитират на трагедији овог момка, после избора опоцизију це болит брига за ово, а ове сто су убили Давида треба објесит на тргу

Name

Сви за Додика и за Жељку

08.07.2018 15:02

Којих 15 хиљада, ха ха,Није било више од хиљаду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хаха

08.07.2018 15:26

Снобе да си био а не вирио из рупе, увјерио би се колико нас је стварно било. А можда си и био али не смеш да признаш.

Name

имаш за кога и бити

08.07.2018 15:30

Хахахах

Name

Мирјана

08.07.2018 15:56

Имаш на почетку текста слике са протеста.

Name

ТикТак

08.07.2018 15:23

Јесте ли видјели колико нас је? ШТА ЋЕТЕ САД?

ОДГОВОРИТЕ
Name

На ста су нас приморали

09.07.2018 09:22

Па зар сте стварно мислили да убиство дјетета који је толико вољен може проћи некажњено?! Виде ли убице шта су изазвали, ДАВИД ЖИВИ А ВАМА КОЈИ СТЕ ТО УРАДИЛИ-УСУДИЛИ СЕ ДА УРАДИТЕ СВАКИ УЗДАХ ВАМ ПРИСЈЕДА И ПРИСЈЕДАЋЕ ДОК СЕ САМИ НЕ УГУШИТЕ У СОПСТВЕНОЈ КРВИ! А ДАВИД, ОПЕТ ЈЕ БОЉИ И ОПЕТ ЈЕ ВОЉЕНИЈИ И ОПЕТ ЈЕ ЈЕДИНСТВЕН И ОПЕТ ЈЕ НАЈДРАЖИ И ОПЕТ ЈЕ НАЈЉЕПШИ И ОПЕТ ЈЕ НАЈЈАЧИ ОД ВАС! А ви, ви сте само УБИЦЕ И заувјек ћете само то бити!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БИ

09.07.2018 15:03

И то остављају потомцима у аманет.

Name

Тражило је и тражи

09.07.2018 15:32

И неће одустати нико!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анна

09.07.2018 16:02

Правда за Давида.Правда за сву нашу дјецу. Подршка Сузани и Давору.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА И ИСТИНА

09.07.2018 18:29

САМО ГАНДИЈЕВСКИ СТРПЉИВО, ТРЕБА БИТИ ПОЗИТИВНО, ПРОГРЕСИВНО, АГРЕСИВАН И СЛОМИЋЕМО СОТОНЕ УГНИЈЕЖДЕНЕ У ВЛАСТИ,

ОДГОВОРИТЕ
Name

ми сви изгледа тражимо

10.07.2018 08:38

Нешто немогуће, па дајте надјите, ухапсите убице дјетета више, шта ***ете народ у здрав мозак 3 МЈЕСЕЦА, СРАМОТА! П Р О З И Р Н О

ОДГОВОРИТЕ