Увучена политика у "случај Давид"

Говорећи о случају "Драгичевић", Чубриловић је рекао да се политика превише увукла у овај случај и да му је жао што се манипулише породицом Драгичевић.

Република Српска 07.07.2018 | 09:29
Увучена политика у "случај Давид"
Предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић изјавио је да је парламент Српске у протекле четири године био најефикаснији законодавац у БиХ по броју усвојених закона и по броју тематских цјелина.

Чубриловић је рекао да је укупан број законодавних цјелина 205, од чега 199 закона и 227 тематских цјелина.

Он је истакао да ова ефикасност Народне скупштине Републике Српске, уколико се узме у обзир рад других парламената у БиХ, показује да је Српска једини државотворни или организациони дио БиХ који у цјелости извршава своје обавезе.

"Једина је Република Српска као дио БиХ испунила све своје обавезе на вријеме и једина извршава све своје међународне обавезе. Због тога је важно да су институције стабилне, да јачају, да служе својој сврси и да раде у служби грађана", рекао је Чубриловић за "Еуроблиц".

Коментаришући чињеницу да опозиција није присуствовала посљедњој посебној сједници парламента Републике Српске, Чубриловић је рекао да би волио да је та сједница окончана у пуном сазиву, али да је право опозиције да се понаша онако како мисли да треба.

"Народна скупштина Републике Српске одржала је успјешну сједницу и усвојила сет важних закона, међу којима су и они у вези са повећањем плата у Републици Српској", нагласио је Чубриловић.

Говорећи о случају "Драгичевић", Чубриловић је рекао да се политика превише увукла у овај случај и да му је жао што се манипулише породицом Драгичевић.

"Може се стећи утисак да више није у центру пажње да се ријеши смрт Давида Драгичевића , већ да неке политичке странке остваре политичке циљеве преко ове трагедије", каже Чубриловић.

(Срна)

Коментари / 39

Оставите коментар
Name

Доле неодговорни папци!

07.07.2018 07:32

Јос један изговор неспособног и неуког врха владе да властито незнање и пропусте у многим областима зивота и рада!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пантелија

07.07.2018 08:41

Ко бјесе овај! Ста прица имао је избор да брани народ. Он је био суздрзан! Болио га ........... за народ. Ста сад!

Name

Скептик

07.07.2018 09:26

Бездушни демагогу, ти си се са политиком увукао у НАШЕ ЖИВОТЕ. Ти и РУДОЊИНА СЕКТА. Да ли ти сматраш да си богом дан што се налазиш (потпуно незаслужено) на функцији на којој се налазиш? Ти си умислио да си неко и нешто. Па шта ако се политика увукла у случај убиства Давида Драгичевића. У којем то сегменту друштва се политика није увукла? Ако желим да се запослим у било које државно предузеће морам бити члан ПОЛИТИЧКЕ стеанке. Сви тендери за набавке за све државне службе су намештени и уплетена је ПОЛИТИКА. У концесије које се дају тајкунима је увучена ПОЛИТИКА. У продају државне имовине и земљишта увучена је ПОЛИТИКА. У доношење свих закона увучена је ПОЛИТИКА. У РТРС, АТВ,СРНИ, ГЛАСУ СРПСКЕ увучена је ПОЛИТИКА.....Могу набрајати читав дан о увлачењу ПОЛИТИКЕ у сваку пору друштва. И ТЕБИ СМЕТА ШТО СЕ ОПОЗИЦИЈА И ПОЛИТИКА УВУКЛА У ОВАЈ СЛУЧАЈ. ИСТИНА ЈЕ да НЕМА опизиције, политике и Правде За Давида случај би одавно био завршен а ДАВОР вјеројатно УХАПШЕН И ПРЕБИЈЕН као ЖЕЉКО ВУЛИЋ. Али октобар се ближи....ГОТОВ СИ!!!

Name

Ре Пантелија

07.07.2018 10:03

Пантелија све си рекао и управо је тако! Срам га било. Ове треба оцерати са власти.

Name

ДОКЛЕ НАРОДЕ

07.07.2018 11:21

Додиков сателит је требао да казе да је Додик први изасао у јавност и коментарисо то трагицно питање,А то питање се поцело дотицати његове приватне полиције,

Name

Соједи

07.07.2018 11:24

Не лапрдај ,стиди се црне земље ,Бога и народа..

Name

x

07.07.2018 12:29

Политика се умијешала оног момента кад је Додик отишао кући, па на сахрану Давидову, на протесте, позвао вјештака из Бгд.итд. А онда Лукачов одлазак кући, итд. Сад ти исти кажу да неко други се умијешао? Значи да је Додик изашао ван Устава и закона РС. То је вама нормално? Овај ситни потрчко и полтрон који нема емпатије и хуманости у себи нешто прича. Паметнији је кад ћути. Гласали сте како сте гласали у НСРС и немојте се надати неким изборним резултатима. Нисмо ми луди. Истина и правда морају побиједити. Правда за Давида вам виси над главама! Маске падају. Идемо до краја да видимо ко су људи, а ко нељуди. Кад се све сазна ни ваши укућани неће живјети с вама. побјеће главом без обзира. Правда за Давида!

Name

ја

07.07.2018 20:05

Тачно, увукла се политика у овај случај, знамо да политичари штите починиоце.

Name

Радован

07.07.2018 07:32

А свеиједан поцели сад прицати исту прицу. Понављају као папагаји. Мозете брацо моја мила понављати и до краја зивота али нико вам неце повјеровати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јак 3

07.07.2018 07:35

Кад би ДНС.знао ко це побједити на изборима не би се оволико курво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

007

07.07.2018 07:36

Ма ви сте сви за Голог Отока.Исто све радите каи и за вријеме рата.Манипулисете медијима,лазете на сваком педљу ове земље , пуните себи дзепове и јос имате храбрости да казете да сте ви институција.Ви сте 0 једна обицна нула,мафијска секта која заслузије по хитном поступку да се унисти.Колико сте фирми саградили за ових 20 година а колико сте милијарди кредита узели?Ех кад ми на то одговорис онда цес да видис да си највеце смеце овога вијека заједно са твојим пајдасима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Како

07.07.2018 07:51

Све је најбоље у РС! Сваки дан пропало оно пропало ово, а код вас политицара све фунционисе како треба. Ви стварно немате везе са стварносцу.Знамо ми да је то борба за васе дзепове, а не за насе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА ЗА ДАВИДА

07.07.2018 08:00

МА ЦОВЈЕЦЕ ДОСТА ВИСЕ ВАСЕ ПРАЗНЕ ПРИЦЕ. ПРЕСТАНИТЕ СТИТИТИ УБИЦЕ И НАЛОГОДАВЦЕ И СВЕ РИЈЕСЕНО. КАКВА ВАС ЈЕ ПОЛИТИКА СПОПАЛА. КО ВАМ ЈЕ КРИВ СТО ВИ НА ВЛАСТИ ПОДРЗАВАТЕ ЗАТАСКАВАЊЕ ЗЛОЦИНА ИЗ НЕКОГ РАЗЛОГА. КО ВАМ ЈЕ КРИВ СТО СТЕ СЕ ПРЕТВОРИЛИ У ЗЛОЦИНАЦКУ ОРГАНИЗАЦИЈУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хајмо цубро

07.07.2018 08:02

Крња НС хоце да казе да је ово удар на дрзавне органе? Нека господа направе контрамитинг!

ОДГОВОРИТЕ
Name

реално

07.07.2018 08:03

О овој изјави треба под хитно одлуцити у НС да ли је демократска! Доле ухљеби и преваранти из врха владе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

07.07.2018 08:06

ШТА ЈЕ ТУ СПОРНО.ПА ПОЛИТИКА НАМ ЈЕ ПОСТАЛА ТО ШТО ЈЕСТЕ.ПА ДА НЕМА ОВАКВЕ ПОЛИТИКЕ НЕБИ НАМ СЕ ДЕШАВАЛИ МАСОВНИ ОДЛАСЦИ, РАЗЛИКЕ ИЗМЕЂУ ЉУДИ У СВАКОМ СМИСЛУ ,БАХАТОСТ,КРАЂЕ МАЛВЕРЗАЦИЈЕ ПРЕВАРЕ СВЕ НАМ ЈЕ ТО ДОНИЈЕЛА ПОЛИТИКА ЗАТО ЈЕ СУВИШНО ПРИЧАТИ ТО ШТО ДОТИЧНИ ПРИЧА.ДА ОНИ ВОДЕ ПОЛИТИКУ О НАРОДУ ЊЕГОВОЈ БУДУЋНОСТИ ТА РИЈЕЧ БИ БИЛА СУВИШНА.ПА ДЕСИЛО СЕ ТО БАШ У ВРИЈЕМЕ ОВАКВЕ ПОЛИТИКЕ КОЈА СЕ ВОДИ.СВИ БИЈЕЖЕ ГЛАВОМ БЕЗ ОБЗИРА .У РАТУ ЈЕ ТО НОРМАЛНО А У МИРУ МОРБИДНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Устаници

07.07.2018 08:10

СВАШТА САМ СРЕО ДОЖИВИО И ВИДИО АЛИ ОВАКО ПОШТЕНОГ КАО ГОСПОДИНА ЧУБРИЛОВИЋА ОВА РЕПУБЛИКА НЕМА НА ФУНКЦИЈИ У РС.КОЛИКО СЕ СМО ЗАЛАГАО ДА РИЈЕШИ ПРОБЛЕМ ЖЕЉЕЗНИЦЕ У ВТИЈЕМЕ ШТРАЈКА МАШИНОВОЂА ВАША ПАРТИЈА ГОТОВО НИШТА МАНИПУЛИШЕ СА БИРАЧКИМ ВВОДБОРИМА КОНАЧНО ВАС ЈЕ НАРОД СВАТИО ПОЈАВИТЕ СЕ ВЕЧЕРАС НА ТРГУ И НЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

дотт

07.07.2018 08:26

Шта причаш идиоте без везе. У којој слузби градјана раде институције. Радите по налогу оног Рудоње, то се видјело на задњем гласању у скупштини, нико није имао м..а да гласа против онога што је Рудоња наредио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад

07.07.2018 08:30

Јест га Додик абриктово, понављају једно те исто, као да су пјесмицу наућили. Режиму Милорада Додика и његових полтрона је све потаман, док јадни народ једва саставља крај са крајем. Потајно се надам да ће у октобру тај режим пасти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бојо

07.07.2018 09:11

Само се надај!

Name

петар

07.07.2018 08:41

Интересантан је слуцај патуљака у свету.Комплекси мање вредности ту долазе до највецег изразаја.У друству са њим, имамо пример xxxЛ типа,који мисли да својом велицином мозе надоместити мањак интелигенције и елоквентности.Ста добијамо?Добијамо спој који са једне стране имају малог,искомплексираног,алавог и зивотом незадовољног патуљка,и једног кркана,подгојеног,безобразног и силедзијски настројеног лика.То је "коалиција" која разара .Ако томе додате јос једног патуљка,безлицну масу,глину и пластелин,звану П.Дј. е онда вам је свима јасно да смо ми сви скупа уцесници у Гримовој бајци.Јос нам само фале АЛЕ.Е ту ускаце Зељка(о) ,да би прица добила на динамици и драматици.Успут су ту набацани ликови попут зандара Д.Л,дворског саветника Д.М. (он је као стари метузалем задузен за најстарији занат (а није проституција),вајног "генерала",задузеног за откинуте ноге и руке,за робове и реуматизам...Слаг на торту су добосари.Узели су себи уместо имена, скраценицу РТРС.Има јос ликова у најновијој бајци званој РС,али нису вредни спомена.А ви народе..Будите поносни сто сте актери једне од најбољих БАЈКИ, написаних на брдовитом Балкану.Статисти сте били и остали.Мало вам је?

ОДГОВОРИТЕ
Name

БРАВО, ПЕТРЕ,

07.07.2018 10:43

Један од ријетких који је висоцији кад сједи него кад устане. Све друго си одлицно рекао, мозда са мало висе емоција. Тацно да притисак скоци кад их видимо, цак и на слици, но нису они вазни да би се цовјек једио, а они мисле да су Богом дати да ојадјују овај народ. За њих је ово "Време власти", за нас Време зла.

Name

Одговор

07.07.2018 08:51

Овај је најгори од свих.Мудров ради све у рукавицама. Највеце зло сто је могла Република Српска имати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ликови на делу

07.07.2018 08:54

Увуцена је васа политика мафијаска у институције полицију судове тузиластва све сте узурпирали...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Размишљај

07.07.2018 08:58

Да они не одржаше сједницу остаде народ без већих плата...хм...камо среће да су све остало оставили народу, а ово што су му дали да узму себи и својим налогодавцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма

07.07.2018 09:05

Ви сте унистили овај напацени народ....лијепа је смрт ста сте ви радили...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Разум

07.07.2018 09:21

Ма Чубриловићу, ми већ знамо да живимо у Швици, то нам је рекао Миле Ронхил, а он би требао ускоро добити једно фино црно бијело пругасто одјело, а за њим сви остали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарени нистар

07.07.2018 09:23

Увуцена мафија у дрзавне институције полицију муп тузиластво тако реци кретену један стиди се сједе главе отицес са власти кад тад коњино какву републику зелис у којој ти убијају дјете туку унуцад јел такву стоко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Баба Милева

07.07.2018 10:04

Ти си у сваком погледу мали , уствари ниси нико и ниста , а поготово ти као такав не би ни слуцајно требао да некоме дрзис лекције о било цему , а поготово о слуцају убиства Давида . Познато је да немас образа , нити своје ја , па зар стварно мислис да неко дрзи до тога ста ти балентас !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хм

07.07.2018 10:14

Добицес ти у октобру.бице нас исто за тебе СУЗДРЗАНИ..ЦУВАЈ ти своје згрде и имовину...видило се на скупстини како недас три минута опозицији прицати..Ко код прица ви прекидате..моји 5гласова после овога никад висе вама..

ОДГОВОРИТЕ
Name

999

07.07.2018 12:40

Лопови доле влада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кога не можете победити њему се придружите.

07.07.2018 13:25

Није увучена политика, него је народу доста неправде, а ово што се десило Давиду, је неправда над неправдама. Зато придружите се борби за правду. Будимо људи сви заједно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лопов

07.07.2018 14:07

Е лопову један

ОДГОВОРИТЕ
Name

Д

07.07.2018 15:03

Јесте политика увучена зашто владајућа коалиција некаже које убица па да се утврди чија је политика у питању

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТХЕ ЕНД

07.07.2018 15:57

350 000 ЧЛАНОВА ГРУПЕ ""ПРАВДА ЗА ДАВИДА"" ЈОС СИМПАТИЗЕРА ГРУПЕ УЗЕЛО ЈЕ МЕТЛУ И ПОЛАКО И СИГУРНО ВАС ЧИСТИ НА СМЕЋЕ ИСТОРИЈЕ ТАМО ГДЕ ПРИПАДАТЕ ОД ПРВОГ ПАПКА КОРУМПИРАНА И КРИМОГЕНА ВЛАСТ КОЈА НЕ РАДИ ЗА СВОЈ НАРОД ВЕЋ ЈЕ ПРАВИЛА ЗАКОН КАКО ДА ГА ПЉАЦКА БОРБА ЗА УБИЈЕНОГ ДАВИДА ЈЕ БОРБА ПРОТИВ СВИХ У ВЛАДИ МУПу ПРЕДСЕДНИКА. АКО СТЕ ВИДЕЛИ ДА ЈЕ ТАКО ТО ЈЕ ТО ПРАВДА ЗА ДАВИДА ПРАВДА ЗА НАШЕГ УБИЈЕНОГ ДАВИДА ПРАВДА ЗА СТУДЕНТА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Били.

07.07.2018 18:36

Ал за овим плаце голи оток ал дозивотно без права на залбу и помиловање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

07.07.2018 20:07

О овоме је требало да мисли власт која је изасла пред јавност са онако скандалозном конференцијом за новинаре, као и тврдњама о страним плаценицима итд. кад је видјела да губи повјерење код народа, а сто је само додатно додало уље на ватру. Додикова власт је успјела да увуце све зиво и мртво у политику и политицко блато. И ко је хтио и ко није хтио, сто би се рекло. Резим би да ј.бе, а да им не удје. За.ебали су се, сада нека и оми мало трпе. Доста смо ми трпили Додика и његов накарадни резим, сада нека Додик трпи све веце неповјерење народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па ја

08.07.2018 08:22

Није ли политика присутна у свим порама друства и зивота? Како организација тако и појединаца, цак се осеца и у ваздуху који удисемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВИ ПОЛИТИЧАРИ СТЕ СЕ САМИ УМЈЕШАЛИ

09.07.2018 17:06

Ни то вам изгледа није јасно!!!

ОДГОВОРИТЕ