Тите утучен: Можда ће бол проћи с временом...

"Тешко ми је да причам сада о свему", каже селектор Бразила после пораза од Белгије.

Фудбал 07.07.2018 | 12:45
Тите утучен: Можда ће бол проћи с временом...
Бразил је испао са Светског првенства у Русији у четвртфиналу. Боља је била Белгија с 2:1. Није то био убитачан пораз као онај од Немачке у Бразилу, али овако рано испадање ће сигурно нанети много боли Селесау који је био спреман да нападне злато.

Све му се отворило гледајући жреб. Али је Белгија све затворила.

Селектор Тите је после меча био видно нерасположен. И утучен.

"Навијачи знају како све ово да оцене. Они прате игру и имају различита осећања. Можда ће бол проћи с временом. Веома ми је тешко да причам сада, можда ћу имати 30 година да причам. Навијачи ће знати да процене оно што се догодило".

Да ли ће Тите остати на клупи Бразила?

"Желим да анализирам игру. Нећу причати о појединцима, то је нехумано. Са друге стране је био квалитетан тим. Доминирали смо већим делом утакмице, стварали шансе. Белгија је своје искористила. Нећу ништа причати о будућности. Ово је моменат у ком смо сви под утиском", рекао је Тите.

Како он види овај пораз. Да ли је Белгија имала и среће у поједини моментима? Посебно када је голман Тибо Куртоа скидао све шутеве упућене ка њему?

"Фудбал има много варијабли. Нећу сада причати бла, бла, бла, али морамо да анализирамо меч глобално. Из тактичног, техничког и физичког аспекта. Белгија има играче топ-класе. Куртоа је био одличан. Не могу да кажем да је имао среће. Не верујем у срећу. Ово је прва званична утакмица у којој смо поражени".

О томе колико је ово тежак пораз за Бразил говори и наслов на њиховом најчитанијем порталу Глобо Еспортеу који гласи "Какав пакао!".

Све вам је јасно.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар