Tite utučen: Možda će bol proći s vremenom...

"Teško mi je da pričam sada o svemu", kaže selektor Brazila posle poraza od Belgije.

Fudbal 07.07.2018 | 12:45
Tite utučen: Možda će bol proći s vremenom...
Brazil je ispao sa Svetskog prvenstva u Rusiji u četvrtfinalu. Bolja je bila Belgija s 2:1. Nije to bio ubitačan poraz kao onaj od Nemačke u Brazilu, ali ovako rano ispadanje će sigurno naneti mnogo boli Selesau koji je bio spreman da napadne zlato.

Sve mu se otvorilo gledajući žreb. Ali je Belgija sve zatvorila.

Selektor Tite je posle meča bio vidno neraspoložen. I utučen.

"Navijači znaju kako sve ovo da ocene. Oni prate igru i imaju različita osećanja. Možda će bol proći s vremenom. Veoma mi je teško da pričam sada, možda ću imati 30 godina da pričam. Navijači će znati da procene ono što se dogodilo".

Da li će Tite ostati na klupi Brazila?

"Želim da analiziram igru. Neću pričati o pojedincima, to je nehumano. Sa druge strane je bio kvalitetan tim. Dominirali smo većim delom utakmice, stvarali šanse. Belgija je svoje iskoristila. Neću ništa pričati o budućnosti. Ovo je momenat u kom smo svi pod utiskom", rekao je Tite.

Kako on vidi ovaj poraz. Da li je Belgija imala i sreće u pojedini momentima? Posebno kada je golman Tibo Kurtoa skidao sve šuteve upućene ka njemu?

"Fudbal ima mnogo varijabli. Neću sada pričati bla, bla, bla, ali moramo da analiziramo meč globalno. Iz taktičnog, tehničkog i fizičkog aspekta. Belgija ima igrače top-klase. Kurtoa je bio odličan. Ne mogu da kažem da je imao sreće. Ne verujem u sreću. Ovo je prva zvanična utakmica u kojoj smo poraženi".

O tome koliko je ovo težak poraz za Brazil govori i naslov na njihovom najčitanijem portalu Globo Esporteu koji glasi "Kakav pakao!".

Sve vam je jasno.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar