КИна експресно одговорила САД

Кина је данас експресно одговорила на повећање америчких тарифа уводећи смјеста контрацарине на увоз робе из САД-а.

Свијет 06.07.2018 | 11:05
КИна експресно одговорила САД
Царине на америчку робу су “одмах ступиле на снагу” након што је Вашингтон повећао своје тарифе, саопштило је кинеско министарство иностраних послова, преноси агенција АП.

Вашингтон је ноћас увео царине на 34 милијарде долара вриједан увоз из Кине, што је, према оцјени америчке агенције, први корак који би могао да доведе до ланчане реакције и убрзавања серије нових тарифа.

(Тањуг)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

боро

06.07.2018 09:15

Треба растурити економију Америке да би се што прије ово зло распало .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Исток

06.07.2018 11:06

Свако ко зели да удје у сукоб са Америком око економије мора прво обезбједити адуте војне моци којом би се супротставили америцкој хегемонији. Да , ако мислимо разорити "то зло", морамо му прво разорити економију. Медјутим , у Америци није бас све зло. Има пуно тога сто је далееееко напредније него код милих нам кинеза и руса. Срце ме вуце у Русију и на исток , ал не могу змирити пред америцким достигнуцима на пољу људских права. Тако , ја бих био опрезан са "злим зељама " према америци . Да не закукамо због Русије , Кине , Индије.....

Name

Да ли

07.07.2018 08:46

Заводи ли Америка сама себи економске санкције?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Старац

08.07.2018 18:18

О којим људским правима у америци ти прицас.Истребили индијанце побисе и туку црнце свакодневно на улицама, класне разлике огромне људи без социјалне застите и да ненабрајам висе.