Боатенг потписао, магија се враћа у Сасуоло!

Породица испред свега! Биће опет узбудљиво гледати Нероверде.

Фудбал 06.07.2018 | 10:45
Боатенг потписао, магија се враћа у Сасуоло!
Својевремено су Доменико Берарди и Симоне Заза били задужени за спектакл, али прошле сезоне Нероверди су били најнеефикаснији тим у Серији А. И чини се да су на стадиону Мапеи решени да врате магију у игру тима, а мало је играча који могу толико да узбуде публику као Кевин Принц Боатенг, последње појачање екипе Роберта Де Зербија.

Боатенг је данас и званично постао члан Сасуола, пошто је пресудила жеља да буде што ближе породици која живи у Милано. После освојеног Купа Немачке Ајнтрахт је са своје стране био фер и није му правио никакве проблеме око трансфера.

Де Зерби је тако добио доказаног играча, који је у најсветлијим тренуцима у каријер био дар за очи, мада су му повреде задавале силне главобоље. Протекли такмичарски циклус је ипак издржао без већих проблема па се у Сасуолу надају да ће значајно допринети игри тима.

Берарди је још ту (бар за сада), округло 10.000.000 евра плаћено је Болоњи за крило Федерикау Ди Франческа, још 9.000.000 је отишло Фјорентини за нападача Куму Бабакара, 5.000.000 Интеру за младог голгетера Јенса Одгарда, Филип Ђуричић је стигао да саиграчима намешта шансе...

Делује да ће Сасуоло опет бити врло занимљива екипа.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар