Boateng potpisao, magija se vraća u Sasuolo!

Porodica ispred svega! Biće opet uzbudljivo gledati Neroverde.

Fudbal 06.07.2018 | 10:45
Boateng potpisao, magija se vraća u Sasuolo!
Svojevremeno su Domeniko Berardi i Simone Zaza bili zaduženi za spektakl, ali prošle sezone Neroverdi su bili najneefikasniji tim u Seriji A. I čini se da su na stadionu Mapei rešeni da vrate magiju u igru tima, a malo je igrača koji mogu toliko da uzbude publiku kao Kevin Princ Boateng, poslednje pojačanje ekipe Roberta De Zerbija.

Boateng je danas i zvanično postao član Sasuola, pošto je presudila želja da bude što bliže porodici koja živi u Milano. Posle osvojenog Kupa Nemačke Ajntraht je sa svoje strane bio fer i nije mu pravio nikakve probleme oko transfera.

De Zerbi je tako dobio dokazanog igrača, koji je u najsvetlijim trenucima u karijer bio dar za oči, mada su mu povrede zadavale silne glavobolje. Protekli takmičarski ciklus je ipak izdržao bez većih problema pa se u Sasuolu nadaju da će značajno doprineti igri tima.

Berardi je još tu (bar za sada), okruglo 10.000.000 evra plaćeno je Bolonji za krilo Federikau Di Frančeska, još 9.000.000 je otišlo Fjorentini za napadača Kumu Babakara, 5.000.000 Interu za mladog golgetera Jensa Odgarda, Filip Đuričić je stigao da saigračima namešta šanse...

Deluje da će Sasuolo opet biti vrlo zanimljiva ekipa.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar