Партизан поново жели Спиридоновића!

У игри и шведски Малме.

Фудбал 06.07.2018 | 09:45
Партизан поново жели Спиридоновића!
Партизан поново жели Срђана Спидија Спиридоновића! Такву вест пласирали су медији из Грчке, уз додатак да крилног фудбалера Паниониоса из Атине жели и шведски Малме.

Пре него што су се захухтала дешавања на летњој фудбалској пијаци из главног града Грчке стизале су вести и гласине да су црно-бели јако заинтересовани за Спиридоновића. И да су чак понудили тиму из Атине 300.000 евра.

Међутим, на томе је све остало. Тим Мирослава Ђукића се окренуо другим решењима, пред потписом је и даље Горан Закарић из Жељезничара, иако је тим из Сарајева суспендовао најбољег играча БИХ због преговора са црно-белима.

Можда и због те чињенице црно-бели гледају једним оком ка Спиридоновићу.

Ради се о 25-годишњем фудбалеру Паниониоса који је поникао у Рапиду из Беча, а касније се афирмисао у Аустрији Беч. Касније је наступао и за Виченцу, Месину, Адмиру, а од 2017. године је фудбалер Паниониоса у чијем дресу је привукао пажњу Партизана.

Спиридоновић има уговор до 2020. године са Паниониосом, тако да би црно-бели морали да плате обештећење како би довели овог играча. Овај фудбалер са српским коренима ове сезоне постигао је осам голова на 25 утакмица и потпуно је експлодирао у односу на прошлу сезону у Адмири где је играо само једну утакмицу.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар