Partizan ponovo želi Spiridonovića!

U igri i švedski Malme.

Fudbal 06.07.2018 | 09:45
Partizan ponovo želi Spiridonovića!
Partizan ponovo želi Srđana Spidija Spiridonovića! Takvu vest plasirali su mediji iz Grčke, uz dodatak da krilnog fudbalera Panioniosa iz Atine želi i švedski Malme.

Pre nego što su se zahuhtala dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci iz glavnog grada Grčke stizale su vesti i glasine da su crno-beli jako zainteresovani za Spiridonovića. I da su čak ponudili timu iz Atine 300.000 evra.

Međutim, na tome je sve ostalo. Tim Miroslava Đukića se okrenuo drugim rešenjima, pred potpisom je i dalje Goran Zakarić iz Željezničara, iako je tim iz Sarajeva suspendovao najboljeg igrača BIH zbog pregovora sa crno-belima.

Možda i zbog te činjenice crno-beli gledaju jednim okom ka Spiridonoviću.

Radi se o 25-godišnjem fudbaleru Panioniosa koji je ponikao u Rapidu iz Beča, a kasnije se afirmisao u Austriji Beč. Kasnije je nastupao i za Vičencu, Mesinu, Admiru, a od 2017. godine je fudbaler Panioniosa u čijem dresu je privukao pažnju Partizana.

Spiridonović ima ugovor do 2020. godine sa Panioniosom, tako da bi crno-beli morali da plate obeštećenje kako bi doveli ovog igrača. Ovaj fudbaler sa srpskim korenima ove sezone postigao je osam golova na 25 utakmica i potpuno je eksplodirao u odnosu na prošlu sezonu u Admiri gde je igrao samo jednu utakmicu.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar