Видео: Звездина репрезентативна одбрана!

Податак за понос црвено-белих.

Фудбал 06.07.2018 | 23:30
Видео: Звездина репрезентативна одбрана!
Гледајући "на прву", Црвена звезда је сјајно одрадила летњи прелазни рок!

Не памти се када је екипа била формирана пре прве такмичарске утакмице, а утисак је да су овај пут и играчи на време скаутирани и довођени плански.

Пошто је задржан и костур шампионског тима из прошле сезоне, све заједно довело је до једног податка за понос спортског сектора и клупског руководства - у тиму су тренутно седморица активних репрезентативаца и још толико потенцијалних или бивших.



Кренимо редом...

Немања Радоњић и Милан Родић били су међу играчима Србије на Светском првенству у Русији, а Милош Дегенек - за ког је питање сата када ће бити и званично промовисан - међу репрезентативцима Аустралије.

Милан Борјан редовно чува гол Канаде, Филип Стојковић наступа за Црну Гору, Ел Фарду Бен за Коморе, а Рашид Сумаила за Гану.

На списку "орлова" међу потенцијалним путницима на Мундијал били су Александар Пешић и Вујадин Савић, док су боје српске репрезентације раније бранили Ненад Милијаш и Ненад Крстичић, а позиве селектора имао је и Никола Стојиљковић.

Срђан Бабић је 2015. био светски шампион са Србијом за играче до 20 година, а Дејан Мелег омладински првак Европе две године раније.

Пошто су укупно гледано дефанзивци најбројнији (Борјан, Родић, Стојковић, Дегенек, Сумаила, Савић) Звездини навијачи с правом могу да очекују још бољи учинак него прошле сезоне, када је екипа у 56 утакмица примила само 30 голова.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар