Video: Zvezdina reprezentativna odbrana!

Podatak za ponos crveno-belih.

Fudbal 06.07.2018 | 23:30
Video: Zvezdina reprezentativna odbrana!
Gledajući "na prvu", Crvena zvezda je sjajno odradila letnji prelazni rok!

Ne pamti se kada je ekipa bila formirana pre prve takmičarske utakmice, a utisak je da su ovaj put i igrači na vreme skautirani i dovođeni planski.

Pošto je zadržan i kostur šampionskog tima iz prošle sezone, sve zajedno dovelo je do jednog podatka za ponos sportskog sektora i klupskog rukovodstva - u timu su trenutno sedmorica aktivnih reprezentativaca i još toliko potencijalnih ili bivših.



Krenimo redom...

Nemanja Radonjić i Milan Rodić bili su među igračima Srbije na Svetskom prvenstvu u Rusiji, a Miloš Degenek - za kog je pitanje sata kada će biti i zvanično promovisan - među reprezentativcima Australije.

Milan Borjan redovno čuva gol Kanade, Filip Stojković nastupa za Crnu Goru, El Fardu Ben za Komore, a Rašid Sumaila za Ganu.

Na spisku "orlova" među potencijalnim putnicima na Mundijal bili su Aleksandar Pešić i Vujadin Savić, dok su boje srpske reprezentacije ranije branili Nenad Milijaš i Nenad Krstičić, a pozive selektora imao je i Nikola Stojiljković.

Srđan Babić je 2015. bio svetski šampion sa Srbijom za igrače do 20 godina, a Dejan Meleg omladinski prvak Evrope dve godine ranije.

Pošto su ukupno gledano defanzivci najbrojniji (Borjan, Rodić, Stojković, Degenek, Sumaila, Savić) Zvezdini navijači s pravom mogu da očekuju još bolji učinak nego prošle sezone, kada je ekipa u 56 utakmica primila samo 30 golova.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar