Готово: Челси и Јуве договорили трансфер Игуаина!

Близу и Ругани за куповину Роналда. . .  Ослобођено место за Роналда

Фудбал 04.07.2018 | 17:15
Готово: Челси и Јуве договорили трансфер Игуаина!
Док се чека расплет ситуације око Кристијана Роанда, Јувентус је дговорио продају свог најскупље играча у историји - Гонзала Игуаина! Последња вест са Апенина гласи да су се Челси и Јуве нашли на цифри од 60.000.000 евра за трансфер Аргентинца.

Чека се само да Плавци устоличе тренера Мауриција Сарија уместо Антонија Контеа па да потврде долазак Игуаина. Под претпоставком да ће се у међувремену дговорити са њим и његовим братом који га заступа око примања.

Јувентус очигледно прави место за Роналда и решио је да жртвује Игуаина којег је пре три године платио Наполију чак 90.000.000 евра.

Међутим, у Торину су решили да потпуно реконструишу екипу, а новац од продаје Игуаина уложе у довођење Роналда. У ту сврху су би Челсију могли да продају још једног играча. Реч је о штоперу Данијелеу Руганијуза којег Челси нуди 40.000.000 евра.

Руганија је Сари тренирао и лансирао у Емполију пре него што га је Јувентус купио. Са Игуаином је радио у Наполију тако да се ова два појачања могу протумачити као жеље Мауриција Сарија.

Продајом поменутог тандема Челсију, италијански шампион би финансирао обештећење Реалу за Роналда...

Извор: Моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар