Gotovo: Čelsi i Juve dogovorili transfer Iguaina!

Blizu i Rugani za kupovinu Ronalda. . .  Oslobođeno mesto za Ronalda

Fudbal 04.07.2018 | 17:15
Gotovo: Čelsi i Juve dogovorili transfer Iguaina!
Dok se čeka rasplet situacije oko Kristijana Roanda, Juventus je dgovorio prodaju svog najskuplje igrača u istoriji - Gonzala Iguaina! Poslednja vest sa Apenina glasi da su se Čelsi i Juve našli na cifri od 60.000.000 evra za transfer Argentinca.

Čeka se samo da Plavci ustoliče trenera Mauricija Sarija umesto Antonija Kontea pa da potvrde dolazak Iguaina. Pod pretpostavkom da će se u međuvremenu dgovoriti sa njim i njegovim bratom koji ga zastupa oko primanja.

Juventus očigledno pravi mesto za Ronalda i rešio je da žrtvuje Iguaina kojeg je pre tri godine platio Napoliju čak 90.000.000 evra.

Međutim, u Torinu su rešili da potpuno rekonstruišu ekipu, a novac od prodaje Iguaina ulože u dovođenje Ronalda. U tu svrhu su bi Čelsiju mogli da prodaju još jednog igrača. Reč je o štoperu Danijeleu Ruganijuza kojeg Čelsi nudi 40.000.000 evra.

Ruganija je Sari trenirao i lansirao u Empoliju pre nego što ga je Juventus kupio. Sa Iguainom je radio u Napoliju tako da se ova dva pojačanja mogu protumačiti kao želje Mauricija Sarija.

Prodajom pomenutog tandema Čelsiju, italijanski šampion bi finansirao obeštećenje Realu za Ronalda...

Izvor: Mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar