Субашић о статусу хероја...

Некад си горе, некад доле! Голман Хрватске Данијел Субашић очекује тешку утакмицу са Русијом у четвртфиналу Светског првенства.

Фудбал 04.07.2018 | 11:45
Субашић о статусу хероја...
Субашић је био јунак Хрвата у осмини финала, са три одбране донео је "Ватренима" победу над Данском на пенале. Постао је херој нације.

"Нисам свестан. Драго ми је због тога што сам придонео репрезентацији и нашем народу. Најбитнија је екипа. А популарност? Једну утакмицу си горе, другу си доле. Лепо је живети у таквим тренуцима. Нека потрају", рекао је Субашић.

Пред пенал серију са Русима Субашић је отишао на кратко до свлачионице.

"Био сам миран. Дан пре на тренингу смо шутирали пенале и обранио сам их пет, шест. Мислио сам "дај Боже да и данас обраним када треба". Поклопило се. Хвала и момцима који су пуцали, јер није било лако. Велики је то притисак. На крају је све лепо завршило".

Хрвати и Руси играју у суботу од 20 часова, а бољи ће у полуфиналу играти са победником дела између Енглеске и Шведске.

"Они играју код куће, ваљда треба да нас нападну. Мислим да имамо одговоре на то што насчека. Биће тешка утакмица, добра су екипа. Играју квалитетно у блоку и брзо излазе, а играће пред својим навијачима. Међутим, биће већи изазов када су сви против тебе".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар